Siteden Aylardır Pesinde Olduğum Hatunu Kaslı Bir Zibidinin Bir Günde Tavlaması Hakkında?

Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum. Lütfen fikir verebilir misiniz?
Tam bir aydır peşindeydim kızın. Her sorduğu soruya resmen roman kalitesinde görüşler atıyordum. Tavlamak uzereydim, tavlanmıs sayılırdı. Hatta merhaba nasılsın diye attığım mesajıma cevap verip ardına gülücük emojisi bile koymuştu.
Tam harekete gececekken birden kaslı vucuduyla heybetli mi heybetli bir üye belirdi.
Kızın sorularına göruş yaparken zahmet edip toplam 5 kelimelik yorumlar bile yapmıyordu. Sesli harfleri yazma zahmetinde bile bulunmadan kaptı kızı götürdü. Sadece bir günde tavladı lan, bir kısacık günde. Hiç emek vermedi. Profil fotosu yetti kızın dibinin düşmesine.
Bir aylık emeğim boşa gitti. Ne hazırlıklar yapmiştım oysa. Her sabah günaydın mesajına ekleyeceğim kahve fincanı emojileri, iyi geceler zzzz emojileri falan elimde patladı resmen. Avını yiyen aslanların üzerinde bir umut belki bir parça bana kalir diye dönen akbabalar gibi izliyorum şu an fingerdesmelerini.
Yaptığım roman kalitesinde serenatlara sadece bir gülücük emojisi koyan kız yeni çocuğun yorumlarına envai tür emoji bırakıyor.
Çok ağrıma gidiyor çooook.
İnşallah o heybetli kaslı vucudun altından bamya gibi bir pipi çıkarda görür gününü hain. Tek umudumda o zaten. Başka türlü hiç şansım yok gibi görünüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Spor salonuna kayıt yaptırdım. İki ay sonra türk filmleri misali intikam almak için boy boy kaslı fotolar koyacağım😀
Güncellemeler
+1 yıl
Mizah arkadaşlar mizah. Fazla üzülmeyin. Kimsenin pesinde bir ay gezecek sabrım yok😀😀😀
Siteden Aylardır Pesinde Olduğum Hatunu Kaslı Bir Zibidinin Bir Günde Tavlaması Hakkında?