2 ay once bas parmagima agir bir sey dusmustu ve tirnagim moralmisti simdi ise tirnagin alt kismin ortasi havaya kalkmis alti gozukuyor sadece yanlari tutuyor tirnagimda ne yapmam lazim tirnak yerinden kendi duser mi
Büyük ihtimalle tırnağın düşecek. Alttan yeni tırnak gelecek, batikon falan sürmeyi ihmal etme. Bir doktora da gorunsen çok iyi olacak.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Agri yok Şu an tirnak yeni yeni havaya kalkmaya basladi eger bir agri olusursa doktora gidicem galiba tirnak dusunce belli bir sure tirnaksiz kalicam 😀 alt tarafinda tirnak yok sadece et gozukuyor
Aynısı bende oldu tırnak makasıyla çıkan tırnağımı yavaş yavaş kestim sonuda kadar sonra bir kaç gün sonlara kalanlar çıktı üstte olan tırnağın deriden ayrıldığı için hiç bir acı olmuyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama benim tirnak arkadan havaya kalkti on taraftan degil yani ondan kesemiyorum tirnagi hafif zorlayip ceksem cikar yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tırnak düşer. ayağınızı tuzlu suya koyun ya da imkanınız varsa denize sokun ayağınızı çabuk düşer. düştükten sonra bakımını iyi yapın sıkıntı olmaz
Tuzlu suda ne kadar bekletmeliyim ve dustuktej sonra nasil bir bakim yapmaliyim
ne kadar tutabilirseniz o kadar tutun hava kalktıysa zaten çok uzun sürmez düşer. bakım olarakta törpülemekte fayda var.
Büyük ihtimalle tırnağın düşecek. Alttan yeni tırnak gelecek, batikon falan sürmeyi ihmal etme. Bir doktora da gorunsen çok iyi olacak.
Agri yok Şu an tirnak yeni yeni havaya kalkmaya basladi eger bir agri olusursa doktora gidicem galiba tirnak dusunce belli bir sure tirnaksiz kalicam 😀 alt tarafinda tirnak yok sadece et gozukuyor
Tırnağın düşecek zaten söylediğim gibi. Gene de mikrop kapmamasi için eczaneye git
Anladim tesekkur ederim
Aynısı bende oldu tırnak makasıyla çıkan tırnağımı yavaş yavaş kestim sonuda kadar sonra bir kaç gün sonlara kalanlar çıktı üstte olan tırnağın deriden ayrıldığı için hiç bir acı olmuyor
Ama benim tirnak arkadan havaya kalkti on taraftan degil yani ondan kesemiyorum tirnagi hafif zorlayip ceksem cikar yani
Öyle yap o zaman yavaş yavaş dene acımıyorsa çek çıksın
Cekip cikarmaya cesaret edemiyorum altinda hic tirnak yok tirnak uzayana kadar dogru durust ayakkabi vs giyemem galiba
Benimde öyleydi tırnağım yoktu altta ama hiç bir acı yok yeni yeni çıkıyor tırnağım azıcık cesaret et dene canın yanarsa bırak
Üstteki tırnağı çıkarmazsan alttan yeni gelen şekilsiz gelebilir
1 2 gun daha kalsin eger kendi dusmezse mecbur ben cekip cikaricam :/
Kopar kesin o pansuman yapman felan gerek doktora git
Benimki ayakkabıdan çıktı tırnağım
Geri duzeldkmi
Duzeldimi tırnağının