kadir kıymet bilen ve olgun olan birisi çok sevildiğinden ve istenildiği yerden kaçmaz. sevildiği halde kaçmak engellemek acizliktir. sevilen insan kıymet bilen olmalı gerisi yalan ve boşa zaman kaybıdır
Her şeyin bir sonu vardır, hayat biter, yol biter içilen şu biter ve sevgi de biter.. Ancak her zaman kaybeden hep kaçan olur ne yazık ki çünkü bıkkınlık ve değersizlik hissi kovalamayı bıraktırır... Kavanin saygusuda yoktur öz veriside
Kaçıyorsam kovalanmak için değil, vazgeçtiğim içindir ama nedense bu tatlı geliyor. Karşımdaki kaçıyorsa kovalamam, yolu açık olsun derim. Sevmiyorum bu samimiyetsiz işleri
iyi geceler.. ben biraz deliyim :D ve delice planlarım var ama işin içinden çıkamıyorum hata yapmak istemiyorum. profiline göz attım bana yardım edebilirmisin vaktin varsa
biraz özel ama kısmen ailevide diyeyim.. hem bu konuda fikir verebilecek hemde yargılamayacak birisin gibi hissettim o yüzden yazdım.. sen atmadan ben mesaj atamıyorum xperimden dolayı ondan burdan yazdım bu arada
Biliyormusun zannettigin aksine mesaj ile hiçbisey yapmıyorum bana ters sanal âlemde yaşayan gizli işlerini alttan alttan halledip milletin hayatına laf atan tiplerden değilim de ondandır belki 🤗
+ Şu merdiven başında pazarlık yapan kadın bir f. hişe mi? - Hayır. + Peki ya o? Sokağın başında bacaklarını gösteren. - Hayır. + Peki ya şu kadın? Baksana nasıl da şehvetle bakıyor. - Hayır o da değil. + Burada hiç f. hişe yok mu baksana şu kadınlara nasıl da giyinmişler. - F. hişe nedir bay Burton. + Tenini parayla satan aşağılıklardır bay Vencanze. - Hayır bay Burton. Fahişelik bu değildir + Hah! Neymiş peki fahişelik. - Fahişelik insanların hayatını bilmeden onları aşağılamak ve yargılamaktır.
Sokağın sonunda bir berber var bay Burton. Lütfen aynaya bakınız. Orada var olan en büyük f. hişeyi göreceksiniz…
Seni anlatan bir yazı okumani ve önce aynaya bakmanı isterim para karşılığı hiçbisey yapmıyorum ama sizin konuşma uslubunuz ne olduğunuzu açıkladı teşekkürler