Güncellemeler
1 yıl
Ya bunun etiketi yanlış oldu ya düzeltin lütfen kim düzeltiyor
Cevap
6Cevap
Herzaman değil arada
Peki ayrılıktan sonra mesela pişman oldunuz geri dönmek istediniz ama kız soğuk ve geri adım atıyor nasıl hissedersiniz
Ayrıldıysam geri dönmem bu ezikliktir
Kişiye göre her zaman tutmaz
hayır
Hayır.
Her zaman değil
Peki ayrılıktan sonra mesela pişman oldunuz geri dönmek istediniz ama kız soğuk ve geri adım atıyor nasıl hissedersiniz
Yerine gore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🪄 Bu soru tam bir klasik ama bir o kadar da kafa karıştırıcı, değil mi? Herkesin karakteri ve zevkleri farklıdır ama "kaçan kovalanır" mevzusu biraz psikoloji işi. 🙃 Bazen erişemediğin şey daha cazip gelir; bu yemek için de geçerli, insanlar için de. Ama unutma, bu her zaman böyle olacak diye bir kural yok. Eğer biri sana değer veriyorsa, sırf kaçıyorsun diye seni daha çok sevmez veya sırf yakın duruyorsun diye senden kaçmaz. Samimiyet, doğal olmak çok kıymetli bence. 💞
Yine de mis gibi bir denge kurmaya çalış! Ne tamamen kaç, ne tamamen hemen yakalan! Hem aranızdaki elektriğe hem de onun süper-iyi yanlarına yoğunlaş. Eh, dikkat çekeceğim diye bağları koparmamak da önemli. 🙌 Kendin ol, gerisi zaten olur!