Arkadaşım müstakbel eşiyle birlikte olduğumu düşündü, ne yapmam gerek?

Iki yakın arkadaşım birbiriyle evleniyor onlar için kalkıp istanbuldan trabzona geldim. Ve kız arkadaşıma sürpriz yapacağım için damat bey de arkadaşım bu arada onunla plan yaptım beni alacaktı vs. Öncesinde de iki yakın kanka gibi ara ara konuşup geyik yapıyorduk. Ben düğünde ortanıza otururum deyince damat gel gecede çocuk gibi aramızda kal falan diye geyik yaptı şakasına. Kız bu mesajları gördü ve bana siz fingirdeştiniz o sana asıldı sen de izin verdin dedi ben düğünden sonra bosanicam falan demeye başladı. Benim nasıl biri oldugumu konuşma tarzımı da bilen biri ama bunu söyledi. Sizce ben düğüne kalmalı mıyım yoksa hemen gitmeli mıyım ya da olayı nasıl çözebilirim. Anlamıyor çünkü saçma sapan şeyler kuruyor kafasinda. O kadar yol geldim hakaret yedim ve kalbimi kırdı fikir verir misiniz lütfen düşünemiyorum su anda?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada unide benimde sevgilim vardı biliyorlar ve 4 lü geziyorduk bazen. Çocuk da bunları biliyor onlar hakkında da konuştuk. Ne yapmalıyım şok oldum öyle bişeyle itham edilince
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gece sabaha kadar konuştuk sinirle söyledim falan dedi özür diledi gitme kal yanımda ol dedi. Kırmak istemedim falan dedi. Akşam konuşacağız hep beraber diyor. Bakalim ne olacak yine bir mesafe koydum araya ama sebep olmak istemiyorum kalacağım galiba
Arkadaşım müstakbel eşiyle birlikte olduğumu düşündü, ne yapmam gerek?