Arkadaşlar merhaba ben öğretmenlik okuyorum bu yıl mezun olacağım fakat uzun zamandır birlikte olduğum biriyle evlilik kararı aldım. Her şey iyi hoş fakat babam beni sırf ilerde ona maaşımı yedirmem için okuttu ki kendisi de defalarca bunu söyledi yüzüme karşı. Ben de sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum. Fakat dini nikaha gelmesi gerekirken bahane uydurup gelmek istemiyor. Bu durum benim aşırı canımı sıkıyor. Sürekli maaştan bahsedip duruyor. Gerçekten ne diyim ne yapayım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim annem çalışıyor babam evde yan gelip yatıyor. Onun amacı beni de annem gibi çalıştırıp keyif çatmak.
Babam sırf maaşımı yiyemeden evlilik kararı aldığım için bana tepkili?
evlen git gelmesin oyle adammi olur sorsak delikanlilik dersi verir evlen git aklin varsa
Soran
+1 yıl
Ya işte mesela dini nikah kıyacaz diyorum baba gel bir bahane uydurup gelmek istemediğini ima ediyor. Nişanlım arıyor ona da bahane uyduruyor. Böyle olunca da benim canım sıkılıyor.
acik acik de boyle babam olsa isim olmaz cikaririm hayatimdan cocuk musun kizim. sende yoluna git ana babami kalmis
Soran
+1 yıl
İşte açık açık diyemiyorum. Tek amacım aile evinden kimseyle küs ayrılmamak. Yoksa bu hareketlere çok ters tepki verirdim hiç öyle sineye çekmezdim. Ama mecburum.
ya okeyde atanicaginin garantisi var mi sende yani ee diyelim atanmadin napican
Soran
+1 yıl
Atanmazsam da özel öğretmenlik yaparım. Ben evlenmeyecem demiyorum sadece babamın hareketleri canımı sıkıyor. Yoksa kendini yırtsa da evliliği kafaya koymuşum.
Valla sinirden etlerimi parça pinçik etmek üzereyim ama gel gör ki sinir hastası oldum ama kimsenin umrunda değil. Aha şu an mesela annem işte ben de yemek yapıyorum babam da yan gelip yatıyor birazdan yemek yiyecez ona da bir ton laf söyleyecek benim asabımı bozacak oldu bitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bır kızda vardı karslı onla cıddıydık babası evlenemezsn once eve yardı medıcen demıs herhalde benı ıstemıyordu zaten olmadıda
klasik turk ailesi. arkadasimin babasida boyle kiz tabi demedi ama ben tahmin ediyorum
Zaten belli ediyorlar kendilerini.
evlen git gelmesin oyle adammi olur sorsak delikanlilik dersi verir evlen git aklin varsa
Ya işte mesela dini nikah kıyacaz diyorum baba gel bir bahane uydurup gelmek istemediğini ima ediyor. Nişanlım arıyor ona da bahane uyduruyor. Böyle olunca da benim canım sıkılıyor.
acik acik de boyle babam olsa isim olmaz cikaririm hayatimdan cocuk musun kizim. sende yoluna git ana babami kalmis
İşte açık açık diyemiyorum. Tek amacım aile evinden kimseyle küs ayrılmamak. Yoksa bu hareketlere çok ters tepki verirdim hiç öyle sineye çekmezdim. Ama mecburum.
ya okeyde atanicaginin garantisi var mi sende yani ee diyelim atanmadin napican
Atanmazsam da özel öğretmenlik yaparım. Ben evlenmeyecem demiyorum sadece babamın hareketleri canımı sıkıyor. Yoksa kendini yırtsa da evliliği kafaya koymuşum.
Yapacak birseyin yok takma. Öyle babami olur be sen calis ben yatarim
Oluyormuş demek ki
hicmi sinirlenmiyosun ya
Valla sinirden etlerimi parça pinçik etmek üzereyim ama gel gör ki sinir hastası oldum ama kimsenin umrunda değil. Aha şu an mesela annem işte ben de yemek yapıyorum babam da yan gelip yatıyor birazdan yemek yiyecez ona da bir ton laf söyleyecek benim asabımı bozacak oldu bitti
Benim babam 2000 tl ile geciniyor henden 5 kurus almaz
Ne güzel helal olsun valla benimki de atanır atanmaz tüm maaşıma konmak peşinde daha şimdiden
Maaşınla adama güzel bir hediye al gönlü olsun.
Yok tüm maaşımı ona vermem gerekiyormuş hediye falan sence kanar mı böyle şeylere ya kendi babamı çok iyi tanıyorum derdi para pul
Sen atanana kadar ölürsün ki
Bence de
O kadar emek yemiş biraz sürsün sefasını 😂
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı yapmış emek değil bu
Şaka bir yana var mı böyle babalar be
Valla ben de şaşırıyorum öz babam olmasına rağmen. Annem de huyu bu deyip susuyor. Daha da deli oluyorum.
Herkes görevini yapacak banaysa babaligini yapsın öyle evde yan gelip yatmakla baba olunmuyor. Bence annenle birlikte tekmeyi vurun gitsin
Annem susuyor işte. Ben konuşunca beni de susturuyor. Neymiş millete rezil olacakmışız.
Evlen kurtul
Evlensem de bu hareketleri unutmayacağım.
Geleceğe yatırım için evlat iyi fikir
Bence hiç iyi fikir değil
Ahahah
Ver bı maas sevınsın
Yav atansam verecem zaten
Babani neden bosamiuor annen anne acidim suann
Boşanmak ayıp sayılıyormuş (!)