ya aşırı imkansız olarak gördüğünüz sizi takmayan erkeği nasıl etkiler ve elde edersiniz var mı taktik <3
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İmkansız yanıltıcı bir kavram.
Nasipte olmayan demek daha doğru.
Kalpteki sevgiye hükmetmeye çabalamak da boşa vakit kaybı.
Taktik olmaz. İçten olmak şart.
:(
imkansız erkek diye birşey yok ki hiç bir şey imkansız degildir
sohbet ederim saten tanıdıkça sever beni
sohbet etmiyoruz işte yıllardır muhabbet yok aramızda
Hiç bir zaman birini etkilemeye çalışmadım ama illa bir taktik istersen kaçarsan kovalar
çok teşekkürler ama ne yaparak kaçacağım nasıl davranmalıyım aramızda hiç muhabbet yok sadece görüyorum arada bir mala anlatır gibi anlatırsan sevinirim <3
Bence imkansız diye birşey yok. Kısa sürede ve biraz zaman garanti den durumlar var o kadar...
yani her türlü elde edebilir miyim
Seni tanımıyorum ama ben bir şeyi yeterki işteyim elinde somunda yaparım eğer sende benim gibiysen o zaman yaparsın ve diye düşünüyorum ama ben bir erkeği elde etmek için uğraşmam çünkü o zaman değişiyorlar kendini birden kaf dağında zannediyorlar ona ulaşamıycağımızı felan sanıyorlar galiba bunu hissettirme ona yoksa elde etmek dahada zorlaşır elde etsen bile birden başına falan kalkar güven bana onun için bir erkek içinde bu kadar yormam kendimi yanlış anlama kendim için diyorum senin seçimin ve tercihin kimse karışamaz buna 😊😉
ilk olarak teşekkürler ama benim onu sevdiğimi biliyor hatta arkadaş ortamlarında konuştuklarını duydum resmen dalga geçer gibi gülüyorlardı artık onu sevmediğimi umursamadığımı düşünmesi için nasıl davranmalıyım aramızda muhabbet yok
Elde etmek istediğinizi belli etmemek tabiki..
Çaktırmadan yapmak gerekiyor. 😊😉
nasıl olacak o sevdiğimi biliyor artık onu umursamadığımı düşünmesi için ne yapabilirim
İmkansız diye bişey yok, imkan yaratılmayan durum vardır.
Herkes elde edilebilir.
nasıl olacak o
Her erkeğin bi zaafı vardır, misal benmiki de çekik bi göz Salınmış şekilde ypğun siyah saç. Ama kıvırcık ya da dalgalı. Gbi gibi.
Yandık yazdım, uyuyom şimdi.
onun takip ettiği ünlü bir kız var ama ondan bin kat güzelim niye bana bakmıyor
Dememki o kızı bepeniyo, onun gibileri
ama herkes asıl sen ona bakmazsın nasıl baktığını anlamıyorum çirkin o falan diyorlar nasıl oluyor bu
sen aşıksın
onlara ne
sanırım öyleyim aşktan nefret ediyorum onun yüzünden
Imkansız diye bir şey yok ama severse kendi sever insanları zorla sevdiremessin
onun ne yaptığını inan anlamıyorum
Taktik maktik yok bam bam bam
:D
Bilmem ama galiba cinsel yol olabilir
saçmalama ben cinsellik demiyorum
Saçmalamadım. O yolu sevmediysen. Şöyle yapalım. O kişi eğer seni görmüyorsa onun bulunduğu iki ortamda denk gel. Aşk tesadüfleri sever
aynı binadayız yetmez mii herkese iyi akşamlar günaydın diyor bir bana demiyor
Belkide senden çekiniyor dur
olabilir mi sence?
Aynı durumun benzeri bendede vaar. Ben yeni günaydın demeye başladım o dedi diye. 1 yıl oldu ☺️😅
yaaa :(
devam eder inşallah :)
Bana farketmez kendimi beğeniyorum. O her nekadar iyi olsada öyle. Kendimle çok barışığım. Bence o çocuğa sen adım at
ya adım attım köpeğini dışarı çıkarabilir miyim diye reddedildim
O zaman uğraşma. Kaçan kovalanır. Cidden onu boş ver. Gelirse o sana gelir
işte sevdiğimi bildiği için artık sevmediğimi düşünsün hani unuttuğumu falan diye ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Onu dikkate almaktan vazgeç. Çoğu zaman görmezden gel. Aynı onun gibi
çok teşekkürler yapacağım
Rica ederim. Yazar yazmaz 17 saat sonra sana cevap veriyorum. Bu Bi işaret yap bunu 👍
nasıl yani cümleyi anlayamadım özür dilerim hangisi işaret :D
17 saat sonra bana yazar yazmaz sana cevap verdim işaret bu 😅👍
anladım :D göreceğiz :)
Görelim bakalım 😊
annem goster ama elletme dedı taktıgı kullan
:d
Dekolte ve konusmayla
@1adam1sensiz aslında zor değil zaten bana zor biri gibi davranıyor anlam veremiyorum diğer kızların hep peşinde
Soran kişi ben anlatamadım heralde demiş ya oranı burani göster o şeylere gelicek erkek benim gözümde basit diyorum
Bide şunu soyliyim başka kızlara bakan kişiden sana hayır gelir mi bilemiyorum o yüzden bu gönül işlerinde yanlış kararlar almayın
@1adam1sensiz haklısın ama yinede onunla çıkmak istiyorum ciddi düşünmüyorum zaten
Bu nasıl mantık
@1adam1sensiz boşver
Umrumda değil ki banane
pesınden kosmam ımkansızın
ne yapacağım peki erkeksin iyi bilirsin
Red et
beni yanına çağırdı gitmedim ondan sonra ise hiçbir şey yapmadı
İmkansız erkek mi 🤣
ama onu sevdiğimi biliyor ve arkadaş ortamında benim hakkımda konuşup dalga geçer gibi güldüklerini duydum :(
Onu bildiğinden öyle davranıyordur. Başka biri ile başla ilişkiye bak nasıl peşinde koşacak. İmkansız erkek yoktur
ciddi misin sence de öyle olur mu ama aramızda muhabbet yok nasıl öğrenecek sevgilim olduğunu genelde gerçekte sevgili yapmıyorum
Taktik yok.
e nasıl olacak. d
İmkansız olanla uğraşmaya gerek yok.
ama onu seviyorum ve istiyorum ciddi takılmasak bile :(
Sen onun peşinden koşma o senin peşinden kossun
:/
Verirsen Belki
ya gidin başımdan
Bu hevesden vaz geç derim
ya ama onu seviyorum :((
heves olsa bile onunla çıkmak istiyorum
Çok var gel
dinliyorum
Aşk anlamında mı
evet
Bir de kim olduğu önemli
nasıl yani
Yani sevgili olunacak biri mi ya da arada ulaşılmaz engeller ne imkansız yapan
kardeşim biri herkes onun sürekli kızları peşinden koşan biri olduğunu söylüyor ama neden benim peşimden koşmuyor aslında herhangi bir engel olduğunu düşünmüyorum
Aynı binada olduğunuzdan senden çekiniyor olabilir
Olur
erkeklerin tek baktığı sey guzellik
herkes güzel olduğumu ve benim asıl ona bakmayacağımı söylüyor
tamam imkansiz degil o zaman yuz verme senindir
olur
Uğraşma
ya ama onu seviyorum
Bilmem
Sende onu takma
ya onu sevdiğimi biliyor ben şimdi ne yaparak artık onu takmadığımı düşündürebilirim zaten aramızda muhabbet yok
İşim olmaz
alfasın :D
Sana şöyle söyleyeyim, çirkin bir erkek bile olsa peşinde koştuğun sürece sallamaz. Fena bir tip değilsen en fazla yatağa kadar seni çeker. İstisnalar kaideyi bozmaz.
gerçekten çok teşekkür ederim herkes bana güzel olduğumu hatta ona benim bakmayacağımı söylüyor şu an ne yapmalıyım nasıl umursamadığımı belli ederim
Umursamadığını belli etmeye çalışmayarak. Yani bir şey belli etmene veya etmemene gerek varmış gibi düşünme anladın mı. Kendin ol ve akışına bırak, gelen zaten her ne olursa olsun gelir.
çok sağ ol ama sadece benim artık ondan hoşlanmadığımı unuttuğumu düşünmesi için eskisinden daha farklı davranmak istiyorum <3
Sen onu tak knk
Seksi giyin
ne gibi
Tahrik edici
imkansız yoktur
o zaman neden peşimde değil
daha çok dikkatin başkası çekmiştir
deme ya :(
dönmedimi
yavaş yavaş ben onu salmaya başladım umrumda olmamaya başladı