Boşandım. Zina haram kendine bazen engel olamıyorum. Gunahada girmek istemiyorum. Zaman zaman erkekle yazisiyorum bundan nasıl kurtulabilirim? Yuva kurmak istiyorum fakat karşıma çıkanlar ya terkediyor ya da ben istemiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar bir doktorla görüşmeyi denedin mi
Seks Bağımlılığının Nedenleri
Seks bağımlılığı yaşayan kişilerin psikolojik değerlendirmeleri yapıldığında, bu soruna yol açan bazı belirleyicilerin sıklıkla karşımıza çıktığını görürüz. Bazı unsurlar direk bir şekilde bu soruna yol açarken bazıları sorunun tetiklenmesinde ve/veya sürmesinde rol oynamaktadır. Direk biçimde bu soruna yol açan nedenlerin başında, özellikle kadınlar için, çocukluk ve ergenlik dönemlerinde cinsel tacize maruz kalmak gelmektedir. Erişkinlikten önce cinsel taciz yaşamış kadınlarda bu travmatik olay ya da olayların etkisi, cinsellikten soğuma, cinsel isteksizlik, vajinismus gibi cinsel işlev bozukluklarına yol açabildiği gibi, aksi istikamette bir sonuç da doğurabilmekte ve gelişigüzel cinsel ilişki kurma ve bu konuda kendini kontrol edememe durumunu da ortaya çıkarabilmektedir.
Özellikle çocuklukları cinsel tacize şiddetli ve tekrarlayan bir şekilde maruz kalmış kadınlarda, cinsel işlev bozukluklarından ziyade seks bağımlılığının ortaya çıktığını görürüz. Cinsel taciz geçmişi ile beraber çocukluğunda babası tarafından duygusal istismara ve ihmale maruz kalan kadınlarda cinsellikle ilgili sorunun seks bağımlılığı yönünde oluşma ihtimali artmaktadır.02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
her şekilde durum doktorluk zaten ki?
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşındakini tanıyana kadar da mı tutamıyorsun kendini.
Tanışma sonrası zaten konu hemen ilişkiye geliyorsa seni terk edecekleri en baştan belli.
Psikolojini ve arzunu baskılaman lazım. Arada yaz daraldıkça. En azından psikolojine destek vermeye çalışırız.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıliç huzuru yakalamadan hiç bir b. k yapamazsın. seviş ya rahatlarsın. senin sorunu rahatlamamak. şöyle 24 saate de 10 posta üzerinden ağır kamyon geçer gibi bir ilişki yaşasan rahatlarsın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılZina olayına takılma. Ama durumundan dolayı seni kullanmak isteyen çok çıkacaktır dikkatli ol. Yuva kurmak tabi ki hakkın. Seni anlayacak değer verecek birini bulabilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı bir ilişkinin temellerini öğrenerek başlamak lazım, sonrasında kendini cinsel bir doyum aracı değilde, yuva kurulacak bir kadın olarak göstermeye gayret etmelisin.
Seni cinsel tatmin için kullanılacak biri olarak görürlerse yaklaşanlar bu amaç ile etrafında olur. Doğru anlatım "Gel zevkin doruklarına bende ulaş" değilde "Gel benimle bir ömür mutlu ol" demek olmalı. Aksi takdirde doğru insanları kendine çekmen kolay olmaz. Şans eseri öyle biri hayatına girer.
Şans ile yaşamak mantıklı değil. 🙂🙂😂😂10 Yorumla 29 um, bakirim, mast vs yapmam. Harama helale riayet ediyorsanız illa sıkacaksınız dişinizi. Gerekirse oruç tutacaksanız. Vücut gerçekten ihtiyacı olduğunda, sıkıştığında rü ya da halleder zatenn
19 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılHaklisiniz ama yorumlara bir bakin evlenemezsin gbi konuşuyor bazisi
Soran+1 yılEvlenmek isterim çocuk olsun isterim
- +1 yıl
Ben de istiyorum. 29 um, bakirim dedim ya bile isteye değil. Kısmet bu işler olmayınca olmuyor. Allah hayrı yaşatsın. Size bir ufak teklif, belki bir destek olur sıkıştığınızda bana yazın ben bir şekilde zina vs bulaşmanıza engel olayım. Başka ne gelir elimden inanın bilmiyorum 🤗
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yılUmudumuzu kesmeyelim iyi sabahlar
+1 yılSen mutlu olmak istiyorsun normalde hislerinde evlenip ama sen tek kişiyle yetinmeyi bilmiyorsn alışmışsın zinaya erkeklerle olmaya takılmaya bekar hayatı yaşamaya sen böyle devam etmek istiyorsun yapma bunu kendine ya çok kotü bisey 🙁
30 YorumlaBiraz sabır gerektiriyor. İmkansız değil aslında ama hiç olmuyorsa glecek ihtimal gördüğün biriyle yapabilirsin.
117 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu olmayan bana değer veren düzgün biri
Soran+1 yılEvet ya sacm a sapan yazan çok. Yok evlenmezmişim Iyide nasıl 2. evlilik yapıyor insanar
- +1 yıl
Neden evlenemeyesin? Böyle bir yasak yok hukuki olarak ve biylojik olarak kısıtlamada yok. Bu sebepten diyorum ya umursamamak lazım. Çünkü sinirlendiğimizde stress seviyemiz artar ve bu kalbe ve organlara zararlı. Seni biraz detayla boğdum ama demek istediğim salla bu insanları.
Saçma salak yazan mı var? Yorumu gizle geç. Raahtsız edemesinler.
Konuya yönelikse de gayette aşık olduğun ya da sevdiğin bir adamla evlenebilirsin. Benim çevremde ikinci evliliğini yapan var.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi hissettim biraz bahsedermsn 2. evlilik yapanlardan
Soran+1 yıl2. evlilik yapanlar mutlumu
- +1 yıl
Yani çevremde hatırladğım şimdi iki kişi var. İkiside mutlu hatta birinin 3. idi sanırım. Boşadığı kişiyle tekrar evlenmişti ama sonra yine ayrılmıştı. O sıralar çocuktum onların detayını bilmiyorum ama şuanki kocasıyla evli kaç yıldır. Diğeri akrabam o yüzden açıktan bilgi vermemem daha iyi olur.
Ama bu tamamen erkekle kadın araasındaki kimya ile alakalı mutluluk. Evlilik sayısıyla değil bence.
Soran+1 yılTabi inş bende ruh es mi bulurum
Soran+1 yılYok hep destek oluyorlar.
Soran+1 yıl33
Soran+1 yılIs kadini
+1 yılYalvaririm sana ne olur esim ol. Sana yalvariyorum Allahin askia 34 deyim. Kendimi bildigin gecen sene kimyasal hadim ettim. Birisini bulamadim. Evlenmek istersen esin olurum. yalvariyorum sana. annem babam yok. tek cumle yalvaroyorum sana kadin. yalvaroyirim Allahin askiamna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulüne git eğer zina tehlikesi varsa günahı yok ama yapmamak daha iyi dine yönelebilirsin mesela kafan dağılır
10 Yorumla
+1 yılOturiter bir yapıya sahip olki hayatın güzel olsun
Madem boşandın evlen hayatına bak
Herzaman sırasıyla biriyle yatmak doğru değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu şekilde ne istediğinize karar verememiş gibi olduğunuz sürece değişen bir şey olmayacak.
.00 Yorumla
+1 yılEğer sen samimi bir adım atarsan karşılığı muhakkak ki gelecektir.
Kendini tutmak adına bir kaç şey yapabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam istek oluyordur illa bizdede var ya önemli olan sabtedeilmek
10 Yorumla
+1 yılSen yapmadan duramazsın... güvenilir biriyle tadını çıkar bari
00 YorumlaAlışmış gotte don durmazmis
Yapıcak birşey yok devam hayatına00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. e hayat böyle yapcak bişey yok
boşandıysan zaten soruyu sorman boş olmuş
keyfine bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Vurduracaksın mecbur. Çok günahımız var zinadan da azıcık günah pek etki etmez galiba
00 YorumlaSabret kullandırma serseriler den uzak dur işi gücü efendi adam seni bulur zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birazcık sabret. Eminim o kişi senin için çok yakındadır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanların ihtiyaçları olması normal. zaman zmaan bu üst seviyeye de cıkabiliyor. dogru insanı seni bulacaktır. yuva kurmayı istemen güzel bişey ama istediğin gibi birisini bulmak da zor
00 Yorumla
+1 yılBilgisi olmadan fikri olan insanlara danışmak biraz sakıncalı bence 😃 tavsiye verebilecek durumda olduğumu sanmıyorum ama evlenmek istiyorsan çevrende güvenebileceğin birilerine sordur. Belki aradığın bir tip bulma şansın olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstanbul'da mısın?
boşandıktan sonra zor oluyor mu dayanmak?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. zaman zaman öyle yükselmeler olur. boşandıysan gönlün rahat olsun. konuş görüş. tart ters et.
00 YorumlaArada yazışmakla kalıyorsan buna da şükür bir şekilde ihtiyacını gidereceksin var mı başka çare
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi reeldense sanal iyidir dicem yanlış anlayacaksınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ya hayatını yaşayacaksın ya da sınırlarının içinde kalacaksın.
00 YorumlaAçık kapisin herk s şey için yanaşır ailenin onayı ile görücü usulü evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla bir anda bırakamazsın sen istemesen bile vücudun bir süre sonra seni tetikliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı aletler kullanabilirsin
+1 yılSenin gibi evli bir kadın vardı baya konuştuk sonra buluştuk o kadar azgındı ki ondan aldığım keyfi kimseden almadım 3 ay beraber takıldım
00 Yorumla
+1 yılbırakabilirsin. org, a başvur
30 YorumlaDıkenler içinden diken beğen
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılÇok acı çekmiş gibi konuştun terk mi edildin?
Soran+1 yılSenin hiç hoşuma giden kmse olmadiimi
Gecmis olsun umarım bulursunuz tez zaman da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDini vakıflara git. Onlar çöpçatanlık yapıyor
00 Yorumla
+1 yılOlur elbet bir gün ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zevkini, arzularını yaşa.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı be kankacim.
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanışabilirsin istersen 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor evlenmek isteyen pek kalmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılMercimegi ver fırına gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDua etmen diyelim , hayırlsını işte
00 Yorumla
+1 yılMutlu olduğun gibi yaşa boşver
00 YorumlaYazmayan var mi ki?😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılNormal isteğin bir psikologa git seni rahatlatır
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir sey yok seçeceksin bir yol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Freni patlamış kamyon misali
00 YorumlaDaha ciddi ilişkiler dene
00 YorumlaKendime engel olamıyorum derken
00 YorumlaBoşandıktan sonra zina ettin mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan biraz uzak durmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün birisini aramaya başla öyleyse
03 Yorumla
Soran+1 yılAriyorumda o bulmuyor beni
Cevap sahibi+1 yılHayat bu😅napacaksın. Bir bakmışsın bir anda yanı başında bitivermiş. Ancak yorumları az çok okudum, sakın endişe etme. Sen doğru, dürüst ol. Namusuna sahip çıkan bir kadın gibi hissettir karşıya. Sevilirsin, hatta tercih edilirsin. Ama azgınlıktan başı dönen deli dana gibi ortalıkta fazla dolanma, her erkekle muhatap olma. Evlilik yapıp boşandın diye uğrama noktası olduğunu düşünebilir çevren. Azıcık sabret.
Soran+1 yılSağol çok teşekkür ederim
Otur evinde mk
14 Yorumla
Soran+1 yılOturuyorum netten yazıyorum
Soran+1 yılIatemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sağlıklı ilişki kurmayı ogrenmelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılYapıyorum ama karşıma çıkmıyor düzgün biri
Soran+1 yılSans veriyorum ama ya gidiyorlar ya da ben iatemiyorum
Soran+1 yılAma sonra vazgeçti biri hem ilgilenmiyor aramıyordu hemde tanımak istiyordu
Soran+1 yılAramıyordu. Bende sorguladım görüşmeyelim dedi ortada sebep yokmen
Soran+1 yılteşekkür ederim umut oldunuz
+1 yılTöbe et
10 Yorumlatam yerini bulmuşsun ya :)
40 YorumlaElbet seninde karşına istediğin gibi biri çıkacak
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç peki ne zamandır ayrılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin fizigin nasil Güzel mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç çocuk var mı
00 Yorumla
+1 yılSONUCTA BUDA Bİ HASTALİK ALLAH YARDIMCIN OLSUN
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar çok kasıyorsunuz ki kendinizi ne diyim ya
00 Yorumla Se. x yap caiz
21 YorumlaSosyal medyayı bırakmalısn
00 Yorumlasorun sende olmasın arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi