Gizli Üye(30-35)+1 yılbak kardeşim ilk önce söylemek gerekirse eşime değer demşsin eşini seviyorsun? ama bu senin kararın ilerisini düşün çocuk insanın hayatını değiştirir ve çocukları sevmediğini de söylüyorsun olası bir anlaşmazlıkda veya hiç beklemiyo da olabilirsin tutki aldatıldın hamilelik döneminde? ve çocuğun var baskı olur bırakamazsın bıraktın diyelim mahkeme çocuk küçük diye sana verir 5 yıl az bir süre de değil doğurup dğurmayacağın sana ve eşine kalmış ama eşine göre hareket edip kendi hayatınıda düşünmessen dibe batarsın hele çocuk doğduğu zaman nadirdir erkeğin eskisi gibi nazik iyi olacağı aksine işini evliliğini sağlama aldığı için kadını takmayan erkeklerde var kocana güvenebilirsin ama benden söylmesi bu devirde kimseye güven olmz yani evlilikde çocuk erkeğin güvencesi nasıl olsa çocukda var bırkamaz düşüncesini akla getiriyor ama illa eşimi seviyrum yapmaz o öyle şeyler kariyerimden de vazgeçerim aslında çocuklarıda sevmyorum ama eşim için fedakarlık yaparım hayatımı düşünmem ilerisini düşünmem diyrsan buyur doğur tutan yok yazmadan da geçmiyeyim çocuk bereketiyle gelir :) kötü algılama lütfen beni bilgi vermek istiyorum sonra kocam hakkında nasıl böyle diyorsun deme annem ben ortaokuldayken babamdan boşanacakmış geçimsizlik varmış ama sırf benim yüzümden babamın kahrını çekmiş herşey eşine bağlı değl hayat seninde hayatın iyi düşün taşın
019 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama eşimi gerçekten seviyorum onun için yapmalıyım diye düşünüyorum. Aldatılma durumu olursa zaten çocuk babada kalır B'nde zaten onu boşarım direk. Hem yarıda o B'ni aldatamam. Bizim ilişkimiz öyle yıpranmaz. Yıpranmasın die de uğraşıyorum. şu an aramız çokta ii sayılmaz bu durum yüzünden ona biraz atar yapıyorum o da gönlümü almaya çalışıyor ama bunun için boşanacak duruma gelmeyeceğimizi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıleee banada daha fazla laf söylemek düşmez doğur gitsin çok mutlu olmanı dilerim :)
Soran+1 yılSağolun ama mutlu olamicam gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılçocuk istemediğin için davranışların değişir haliyle hatta onun gece ağlamaları falan ona kızman sonra dönüp baktığın da gülersin karakterini bilemiyorum belki çok sinilisin yumşak kalplisin ama çocuğu sadece eşin için istediğinden dolayı lütfen bu hatayı yapma çocuğa üvey evlat gibi davranıyorlar onu yapma :) sonra pişman oluyorsun veya olur insan :) herneyse hayırlı olsun ama iyice düşünün taşının kararınızı verin bir dahakine 2 kat kondom kullanın neyse mutlu olmasanda öyle davran
Soran+1 yılYumuşak kalpliyimdir çocuklara karşı öyle değilim ama genede ona bağırıp kızmam ama pek yakınlaşmam onunla bişiler yapmam gezmem falan
Cevap sahibi+1 yılo zaman doğurma eşinmi gezdiricek çocuğunu? o mu şefkat göstericek? gezdirmessen yakınlaşmassan o çocuk seni annesi olarak görmez senden nefret eder
Soran+1 yılEtsin B'nimde onu çok sevdiğim söylenemez
Cevap sahibi+1 yılişte bak sorun da burada ufacık bir yanlışta gözüne batıcak çocuk senden soğucak ve sonra bunu babasına gidip şikayet ediicek annem şöyle annem böyle eşinle aran açılıcak yani çocuk demek sorumluluk kavga üzüntü mutluluk herşey demek iyi düşün taşın babamm bana sert dvrndığından anneme söylerdim kavga ederlerdi araları açılırdı ondan sonra yine sevgi göstersi başlardı :(
Soran+1 yılZaten Eşimle şu aralar aramız açık nedeni de bnim çocuğu istememem ama genede doğurmalıymışım bana zorunlusun diyor sonra da nasıl istemezsin diye kızıyor tartışıyoruz zaten aynı odada bile uyumuyoruz bn istemiyorum çünkü bakalım emzirmem yerine mama kullanınca ne tepki verecek
Cevap sahibi+1 yılçocuklara düşkün o zaman valla vay haline diyeyim önünde çocuğa kızsan bağırsan bile hemen seninle tartışır sen zorunlu değilsin o ne biçim düşünce? 9 ay sen taşıcaksın sorumluluk sende birde doğurmak zorunlusun ben inadıma doğurmam saçmalık
Soran+1 yılYa bn çocuk hiç istemiyorumocuklardan da nefret ediyorum ama Eşimle 19 yaşında evlendik. Severek evlendik. O zamanlar çocuk gibi şeyleri düşünmüyordum yoksa hiç evlenmezdim. Şimdi 24 yaşındayım.5 yıl olmuş evlendiğimiz ama adam çocuk istiyor. Hamile olduğumu öğrenince de aldırmama izin vermedi istesen de istemesen de doğuracaksın dedi yani işim gerçekten zor
Cevap sahibi+1 yılne demek istesen de istemesende doğurucaksın becermeyi biliyordu bence ağla sızlan en yüksek ihtimal istemiyorsan kazaya kurban düşük süsü ver sana kalkıp lafta atamaz bilerek yaptın da diyemez istemiyorsan öyle yap yoksa işin yaban
Soran+1 yılOnu düşündüm ama yapma etme seversin dediler eşin için yap falan dediler
Cevap sahibi+1 yılsen onlaramı bakıyorsun kendi hayatınamı? aklı başında birsin günah çocuğu aldırmak ama büyüsede sevmem diyorsun onlar snin karakterini değiştiremezki
Soran+1 yılPeki düşürmek için ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılbebek katili falan olmak istemiyorum onun için lütfen googlede ara bul sonra vebali üstüme kalır burada akıl veren benim sonuçta
Soran+1 yılPeki sağol genede
Cevap sahibi+1 yılönemli değil hayırlısı neyse salıcakla kal :)
Soran+1 yılSağol sende :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİstemiyorum derken için sızlamıyor mu ya ne günahı var ki o küçücük bebeğin. Madem bu kadar olmasına tepkiliydin bir o kadar da dikkatli olacaktın. Eminim eline aldığında duyguların değişecek ve bu düşüncelerin için utanacaksın. Doğduğunda eline aldığın bebeği bir zamanlar istemediğini hatta öldürmeyi düşündüğünü hatırlayınca pişman olacaksın ve öyle yapmadığın için şükredeceksin kesinlikle...
05 Yorumla
Soran+1 yılBakın bn çocuk seven bir insan değilim B'nde çocuk sevgisi yok. Çocukları hiç sevmem ve bnim gibi bir anne zaten görüldüğü gibi olmaz
- +1 yıl
Bahsettiğin herhangi bir çocuk değil senin bir parçan ya senin kanından etinden bir çocuk. Ben şu an kendimi o çocuğun yerine koydum annemin bir iş için benden vazgeçme düşüncesi olduğunu bilsem gerçekten çok kırılır ve affetmezdim sende kendini o çocuğun yerine koyup düşün. Allah sana bu kadar güzel bişey nasip etmiş senin sevinip havalara uçman gerekiyordu.. :/
Soran+1 yılAnnem doğurmasa da olurdu. Bnim gibi biri zaten haketmiyor anne olmayı falan
- +1 yıl
Kendine haksızlık ediyosun kurtul şu olumsuz düşüncelerdenn.. bir eşine açıkla en iyi desteği o verecek.
Soran+1 yılAldırmama veya hiç bişeye izin vermez o
Senin yerinde olmak için yanıp tutuşan kim bilir kaç kadın var, doğur bence.
Herşeyi anladım da, madem çocuk istemiyorsun, madem çocuk sevmiyorsun,
neden kondom kullandırmadın eşine?
Eğer aldıracaksan, bu kararı tek başına değil, eşinle birlikte vermelisin.
Çünkü çocuğu da birlikte yapıyorsunuz, sonuç olarak.
Bebek, 3 ayını doldurduktan sonra alınmıyor, haberin olsun.
Bir de şunları düşün; şimdi çocuk istemiyorsun ama,
ya ilerleyen zamanlarda istersen, o zaman da çocuğun olmazsa,
o zaman n'olucak, ne yapacaksın?
Bunları da düşün, öyle karar ver.14 Yorumla
Soran+1 yılHata yaptım bir hataydı sadece
Soran+1 yılÖnemli değil sağolun :)
+1 yıleşinle durumu paylaş ve bundan önemlisi şu an için sağlıklı düşünemiyorsun beklemediğin bir durumçünkü bu gayet normal. biraz sakinleş önce kendi içinde sağlıklı düşün vereceğin karardan sonra eşinle de oturup konuşun. Bu tek başına alabileceğin bir sorumluluk değil her iki durumdada.. Şimdi sakin ol artık...
018 Yorumla
Soran+1 yılSakin olamıyorum zaten ağlama krizine girdim offf intihar falan mı etsem veya düşürürüm
- +1 yıl
ya saçmalama bir sakin ol. seni anlıyorum dersem yalan olur zor bir durumdasın.. Herkesin zor günleri olur bazen çok zor. Ama sakinliğimizi koruyamazsak sonuç hep hüsran olur. Önce kendini bir şekilde topla sakinleş. Panik yapma. Sonra gerçekten ne istediğini bul. Ve sonunda da eşinle durumu paylaş. Hayatı planlayamayız her zaman. Hayat kimse için adil değil.. Ama sen daima güçlü olacaksın ki ben inanıyorum zaten güçlü ve akıllı bir kız olduğuna şuanda sadece şoktasın ve bu geçici emin ol. O yüzden rahatlmaya çalış biraz..
Soran+1 yılBn 19 yaşında evlenirlerse çocuk istemiyordum 24 oldum hala istemiorum bn hazır değilim offf ya neden bn
- +1 yıl
canım benim tamam istemiyorsun sakin ol. Önce şuanki durumunu bir anla.. Panik yapma artık. Bir şekilde çözülür. Ama önce seni güçlü ve ayakta olman lazım. Bu halinle hiçbirşey düzelmez tamam. Sakin ol.. Kendine biraz zaman tanı ve sonra kararını ver. Sonra acilen durumu eşine açıkla ve kendi düşünceni ve isteğini anlat. Bu durumlar olabiliyor sadece senin başına gelmiyor..
Soran+1 yılKabuk etmez onaylamaz asla aldırmama izin vermez
- +1 yıl
böyle peşin hükümlerde bulunma. Sadece onun istemesiyle olacak bir durum olmadığını anlar bir iki konuşmadan sonra burası da sana kalıyor güçlü ol her ne karar alırsan al. Seni güçlügörürse başka güçsüz görürse başka olur bunu sakın unutma... Sakin ol artık..
Soran+1 yılAğlamaya devam ediyorum odayı kilitledim öylece ağlıyorum çok salayım ya
- +1 yıl
lütfen ama ya ağlama artık... salak falan değilsin bir kendine gel.. Herşeyi kontrol edemezsin. Etsende yine de herşey bazen yolunad gitmez. Ama yapmamız gereken cesaretle güçlü bir şekilde üzerine gitmek. Geriye dönükyapacak birşey yok. Tam korunmamış ya da korunmanıza rağmen bu gerçekleşmiş şaan için bunu geriye alma şansın yok.. lütfen ağlama artık..
Soran+1 yılBelki ağlaya ağlaya ölürüm veya herhangi bir bişi olur
- +1 yıl
emin ol sadece yorulursun...
Soran+1 yılYapamam yaaa offf
- +1 yıl
yapamazsan yapamazsın ya neden korkuyon sakin ol kimse zorla birşey yaptıramaz sana..
Soran+1 yılBn eşimden korkuyorum o çok çocuk istiyor ama bn bunu yapamam onu da üzmek istemiyorum
- +1 yıl
şu an için senin psikolojin ve buna hazır olup olmadığın herşeyden daha fazla önemli. Bunu eşin anlayacaktır ya da sen anlatacaksın. Sonuçta bir üzüntü her iki taraf içinde olacaktır. Ama dediğim gibi anne olacak ve bu psikolojiyi 9 ay taşıyacak ardından da bir çocuk mesuliyeti taşıyacak sensin. Buna hazır değilsen anlamalı anlatmalı eşine..
Soran+1 yılPeki konuşucam eşimle
- +1 yıl
işte bu tamamdır. Artık lütfen sakin ol ve dinlen biraz tamam mı? göz yaşlarına yazık okey..
Soran+1 yılAMa ağlamak istiyorum uyuyamıyprum o şeyin içinde olması çok kötü korkuyorum
- +1 yıl
başka şeyler düşün lütfen ağlama ve uyumaya çalış aklını boşalt biraz. şöyle düşün hastasın şuan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılArkadaşlar bayan arkadaşımız çocuk sahibi olmaya hazır hissetmiyor kendini. Herkes çocuk için ne kadar uğraşıldığını anlatmış. Dinsel konular ve daha niceleri. Biraz mantıklı düşünün dinsel açıdan en azından vicdani olarak. Bu günahsız çocuğun iyi bir yaşama hakkı yok mu? Anne hazır değilse çocuk iyi bir hayat süremez. Hele ki anne bu yüzden hayali olan işinden istemediği çocuk için kovulursa annenin çocuğuna olan nefreti, sevgisizliği, kini olamaz mı? Biraz mantıklı düşünün. Çocuk yapmak anneyle babanın arasında olur. Buradaki kişilere saygısızlık etmek, halt etmektir.
Bence bu durumu kocanla konuşmalısın canım. Eğer karşı çıkarsa asıl iş sende bitiyor. En çok iş senin çünkü. Annelik ciddi ve kutsal bir iştir.28 Yorumla
Soran+1 yılN buna uygun değilim cidden değilim
- +1 yıl
Tamamen laf kalabalığı yapmışsın. Evet annelik kutsaldır peki neden kutsaldır hazır olmadığını hissettiğinde aldırsın diye mi?
- +1 yıl
Böyle düşünmeye devam edin. Sonra sokaktki çocuğunu döven anneleri görmeye de devam edersiniz.
Çocuğun yaşamını elinden alamazsın anlarım ama ona kaliteli bir hayat sunamayacaksa doğurması doğru değil. He şunu söyleyebilirim ki çocuğu doğurduktan sonra iyi ki doğurmuşum diyecektir. Ama bunun da garantisi yok. - +1 yıl
Ayrıca bana kalırsa da bu yaşta kendini hazır hissetmemesi normal. 18-24 yaş aralığındaki kadın daha gençtir. Çocukla çocuklaşır ve en saçma şeylerden kavga eder. Tabi yine de siz bilirsiniz. Basın eksiyi tabi o da olur.
Soran+1 yılBn 19 yaşında evlenirsen çocuk konusunu düşünmüyordum. Sadece sevdiğim için evlenmiştim.24 yaşındayım şimdi ve hamile kaldığımı dün öğrendim. Maddi durum hiç bir sıkıntı yok bn sadece o acıya o kusmalara katlanılacak kadar değecek mi? bir çocuk için bu kadar a katlanmak yani ama eşim için buna katlanacam ama hala çocuklardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Bunun cevabını en iyi sen verebilirsin. Kocanla konuşun halledin. Çocuk yapmak ve aldırmak tek taraflı bir iş değil.
yahu binlerce insan çocuğu olması için kıçını yırtarken, sen anne olmak istemiyorsun. hem evlisin de, her şey normal. bence mantıklı düşünmeye çalış. güzel bir çocuğun olacak. ei.marketwatch.com/.../..._b_20140411074006_MG.jpg
37 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum Çocuk istemiyorum bn kovulmakta istemiyorum offf
Soran+1 yılBizim şirkette çocuk yasağı var
Soran+1 yılSadece kariyer olsa bn normalde de istemiorum
Soran+1 yılHaklısınız
Eşinle paylaşmalısın bunu. Ne güzel birşey sevinmelisin bir bebeğin olacak düşünsene karninda bir canli var dünyaya gelmek için var, onu öldürme. Senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın varki, çok şanslısın. Benim teyzemin çocuğu olmuyor mesela ve evlat sahibi olmayı o kadar istiyor ki...
Biraz sakin kafayla düşün bunları, kariyer dediğin ne ki, çalışmaya devam edersin yine.010 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum o şeyi korkuyorum bn
Soran+1 yılYapamam sezeryanda bimlenmede hiç birini yapamam korkuyorum çok fazla istemiyorum çocuk sevmiyorum
Soran+1 yılIzin vermicek kesinlikle
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılIyi geceler sağolun :)
+1 yılOysa ki çocuk ailenin huzurudur meyvesidir... aile olduğunu çocuk olduğu zaman çok daha iyi kavrıyorsun.. kariyer yapabilirsin belki ama bir de şöyle bir ihtimal var.. bir daha çocuğun hiç olmaz.. Rabbim böyle sınar seni.. ne güzel ki hamilesin.. hamile olmayı hasretle bekleyen milyonlarca insan var.. bence biraz ağla, sakinleş ve lütfen yüreğinin sesini dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz mı 2 saat önce ağlıyordum hala ağlıyorum
+1 yılSevdiğin adamın çoçuğunu taşıyorsun karnında Allahım anne olmayı nasip etmiş ağlayarak teşekkür etmen çok mantıklı... Herşey para değil mesleğin elindeyse spnrada çalışırsın... Sakın aldırıyım deme parayı hep kazanırsın ama belki birdaha anne olamassın...
16 Yorumla
Soran+1 yılOlmak istemiorum bn bir hata yaptım sadece
- +1 yıl
Eşim çocuk istiyor diyorsun aşdorırsanda eşinle aran açılır. Eşin ve çoçuğunmu yoksa paramı?
- +1 yıl
Aldırır sanda olacaktı
Soran+1 yılBiri B'ni öldürsün ya
Soran+1 yılGerçekten gidicem şimdi intihar edicem
Öncelikle Rabbine şükret. Çocuk sahibi olmak için milyarlar harcayıp olmayan o kadar çok insan var ki !!! Ayrıca çocuğu olmayan yaşlı birisiyle sohbet et dediklerimi anlayabilirsin. Unutmaki o erkekten çıkan 2 damla meni den mucizevi bir insanın meydana gelmesi Ancak Allah ın kudredi ile mümkün iken bunu istememek , hemde dünyevi istekler uğruna.
Her zaman derim dünyada tüm ünvanların kariyerlerin üzerinde bir kariyer vardır o da ANNELİK TACI.411 Yorumla
SoranBakın şirketimden işimden ayrılmak kovulmak istemiyorum ayrıca bn o acıya katlanamam bn hazır değilim bn Sorumsuzun tekiyim bn yapamam
- +1 yıl
Öncelikle değerli anne adayı kardeşim; Şu anda sen benim gözümde ANNE ADAYI sın. Sen dünyevi bir istekten şirketten bahsediyorsun. İleride yaşını bilmiyorum 30 unda çoçuk isteyip sıhhatin el vermezse çekeceğin acıya katlanabilirmisin.
Allah azze ve celle kimseye takatından fazla yük yüklemez. Sende Anne olabilirsin. O bebek belkide seni sorumluluk sahibi birisi yapacak , hayatını çeki düzene sokacak.
Açık ve net diyorum ki kürtaj yaptırmak katliam ve bir katilliktir.
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum bn onu yok etmek katili olmak istemiyorum ama işimden hayatımdan vazgeçmek istemiyorum. Hem bn o acıya o sorumluluğa hazır değilim. Bn anne bile değilim kendimi öyle kabul etmiyorum bn çok kötü bir insanım korunmadım bn her zaman yapardım ama bu sefer yapmadım bn cidden bir hata yaptım ve bu hatadan dönemicem
Soran+1 yılMutlu olamam asla
- +1 yıl
sana sadece hakkında hayırlısı diyorum. eğer 10 sene sonra çocuk sahibi olmak istediğinde olursa sıhhatin elvermezse inş. dediklerimi hatırlamak zorunda kalmazsın. Yoksa her bebek gördüğünde için gidecek kendini suçlayacak aynaya bakamayacak kendinden korkacaksın. BİR KATİL OLDUĞUN İÇİN.
Soran+1 yılşu an o hissi yaşıyorum zaten kendimden nefret ediyorum ve bnim çocuk sevgim yok sadece kariyerden dolayı değil bir sevgim yok
Soran+1 yılSevgim yok bn çocuklardan nefret ederim
Soran+1 yılGenede sağolun ama bn gördüğünüz gibi anne olamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir rahatsızlığından dolayı ilerde çocuk sahibi olamama ihtimali var şu an bile bu ihtimal beni yerken senin istemediğin halde önlem almayıp yaptığın çocuk için iki saattir ağlaman dünyanın adalet anlayışı herhalde sen zaten bu kafayla da o çocuğu bakıcıların eline bırakıp kariyer diye olursun. Rabbim isteyene hayırlı evlat nasip etsin ne diyeyim ki.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke haklı olmam bazı şeyleri değiştirebilseydi :( teşekkürler yinede..
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan evli kadınsın madem git spiral taktır ya da elşn prezervatif kullansın Biz mi akıl verelim bide O çocuğu aldırma doğur s. ktir et kariyeri Anne Olmak Kadar güzel birşey var mı? şu an partnerim hamile olsa direk doğur derim yani isterse o bakmasın ben bakarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılbir hata yaptım işte bedelini ödüyorum
+1 yılal bıde burdan yak yok karıyer yok falan fılan sımdı ne kadar cok snrlendım ya hayatımın kadını dedgım kadın benı karıyer yuzunden terk ettııı sen sımdı karıyer ıcın bu cocuguda aldırırsınn ya kadın kendıne gel ya saçma saçma sorular sorma oda nedemek karıyer var of ne yapıcamm iki dakkalık zevk için hıc gunagı olmayan bır bebegın annesıı ol ona sahıp cık dogur aklından gecenıde yapma sen boyle soru sorduysann aldrmayıda dusunuyorsundur ...
014 Yorumla
Soran+1 yılBn bilmiyorum
- +1 yıl
kendıne gel bnce tamammıı kendıne gell...
Soran+1 yılGelemiyorum
- +1 yıl
gelıceksınn kendıne gell... lutfen o cocugun gunahına gırme ne olur :(
Soran+1 yılYapamam cidden yapamam bn hazır değilim bn hayır
- +1 yıl
ne olacak o cocukk nasıl oduceksın hakkını be ıkı dakkalık zevk ıcın nedır bu yanı ...
Soran+1 yılB'nde istemiyorum hiç haketmiyor B'ni o bnim gibi anne ye düşmüş
- +1 yıl
nıye korunmuyorsun be kadınn nıye korunmuyorsun doguracan o cocugu ...
Soran+1 yılKorunuyordum bir anlık boşuma geldi gerçekten bn hazır değilim
- +1 yıl
ben anlamam kardesmm doguracaksınn allah hesabını sorar sana . ..
Soran+1 yılYapamam artık hesabını çekerim yapacak bişeyim yok
- +1 yıl
sen bır özele gelsene benımle bana bır özel atsana...
Soran+1 yılLütfen bnim gibi bir kadınla konuşmayın bn değmem bile
- +1 yıl
hayr sen özel atsana bana senınle konuscaklarım var lutfenn
+1 yılgüzel kardeşim çocuk allahın bir lütfudur.. çocuğu olmayan onca insan sana ne kadar gıpta ile bakacak? kıymet değer bilmelisin!!! kadınların güzel bir lafı var bilirsin:;çocukta yaparım kariyerde!! kaptın mı:D
14 Yorumla
Soran+1 yılKariyer yapamam işte :/
- +1 yıl
maddi olarak sıkıntıda değilseniz çocuğa olan nefretiniz nedir anlamıyorum!!! çalışma o zaman yapma kariyer çocuğuna bak olmaz mı?
Soran+1 yılBakamam bnim çocuk sevgim yok bn doğuramam
- +1 yıl
iyi o zmn:D
Kızım salakmısın sen senin çocuğun l*n doğur kariyeri yine yaparsın bakıcı işi sorun mu birde eve küçük kamera taktırırsın olmadı anan baban yok mu başında beklerler çözüm yok mu yani ne güzel bir hediye almışsın ve mundar etmeye çalışıyorsun ayrıca intihar filan edicem diyorsun, buna aptallık denir.
017 Yorumla
Soran+1 yılBn yapamam sancı mancı offf bıktım
Soran+1 yılYapamam o kadar kolay değil o
Soran+1 yılGüncellememi okursanız doğurmaya karar verdim ama eşim için çocukları hala sevmiyorum
Soran+1 yılDoğum ameliyat sancılar kusmalar bunlar zor ama genede eşim için doğurucam bakımı yemesi falan değil sorun yani hem gerçekten çocukları sevmiyorum
Soran+1 yılO senin annen güçlü kaçınmış bn öyle değilim bn çok mızmız hemen en küçük şeyde canıanan biriyim. Eşimle evlendiğimiz kaç yıl oldu ama hala mesela birleşirsen canım çok acıyor
Soran+1 yılGüçlü olamıyorum işte bn
Soran+1 yılBn zaten yeni evlendiğimizde vajinismus olmuştum. Psikoloğa gidip yenmiştim ama hala zorlanıyorum işte
Soran+1 yılArtık bilmiyorum küçüklüğümde de bebek sevmezdim
Şanssızmısın? Tam tersi çok şanslısın bir bebeğin oldugu ıcın dusunsene senin bir parçan o minicik elleri ağzı sesi gülüşü ağlayısı o senın bıtanen olmalı ama burada sen ağlıyorsun bebeği olmayan binlerce insan var onları düşün. Onun hayattaki tek tutunacağı kişi sensin annesi..
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum B'nden uzak dursun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlara sinirliyim zaten su ara kariyeriniz o can dan onemli ha onun hakkini nasil odersin bunu hesabi sorulmaz mi bu jasil analik duygusudur be kariyer diyor ya nasil insanlik bu nasil. Cocugu olani isten kavuyorlarmis pardon da cocugu patron mu yapiyor calisanlarina ne kadar salakca bir durum be tukururum isine benim esim bunun icin gelse bana tutar kolundan sokaga atarim o cani dusunmeyenin ben o kadinin canini hic dusunmem.
016 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendinden nefret ediyorum saçma sapan bir insanım bn sorumluluk sahibi olamam B'nde Aralık duygusu falan öyle bişi yok
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- +1 yıl
Git ayril kocandan bu kadar basit. Eger esim olsa boyle soylese yazik etmisimdir o verdigim o meniye o degere o sevgiye. ALLAH kimseyi bu duruma dusurmesin. Milyonlarca insan cocugu yok diye bosanirken sen kariyer dersin ben buna kariyer degil kusura bakma ama KARAKTERSIZLIK ve CINAYET derim.
Soran+1 yılDoğrudur doğru söylüyorsun ama Bahadır değilim içimde bişi var bn napıcağımi bilmiyorum nasıl bir his biliyor musun ölmek bile istiyorum kendimden nefret ediyorum bn belki de ayrılmalıyım
- +1 yıl
Insanlar bu derece olamaz burada gorduklerimden sonra evlenmekten guvenmekten korkar oldum. Harbiden dunyanin civisi cikmis harbiden. Yazik cinayet bu cinayet ya senin bir parcan bir fam gercek bir kalp gercek bir varlik oyuncak degil sen ve esinden bir parca o Allah in koca bir lutfu sana eline alacak yine kendi vucudunla onu besleyeceksin o senin sizin ya benim en sevdigim esimle bir parcam tukurmusum kariyerime dusunsene dusun onun katili olunca nasil uyuyacak nasil bir kariyer olacak hadi batti sirket uc kurusa deger mi hic gunahtir bunun hesabini odeyemezsin odeyemez.
Soran+1 yılOdeyemeyeceğimi biliyorum ama bn anne olamam
- +1 yıl
Bosa konusuyorum ben peki yol sizin yolculuk sizin. bir katilik olmal tercihin. Bari kocana da soyle m
Soran+1 yılBilmiyorum söylemek
Konusunda- +1 yıl
Sagol ablacim da bosa konusmak varya o bu oldu sanki. Nerde birine bisey anlamiyor beni kimse. O cana uzuluyorum ya o cana bu sekilde dusunen bir anasi oldugunu bilse o bile dogmak istemez.
- +1 yıl
Sakin boyle bir karari kendi basina alip hareket edecegini soyleme sakiin bana.
Soran+1 yılDoğmasa keşke
- +1 yıl
Karnini rahmini yumrukla kalk camasir suyu ic yads tuz ruhu fare zehri yut. Ne bilim du saatte cik disari bir yerden at kendini daha sonra agir kaldir. Gel insaatta gotureyim calistirayim seni. Uyusturucu kullan envai cesit yaz sor cikar. Kocana soylemeden boyle bir karar mi aliyorsun o adam essek basimi.
Soran+1 yılO adam da bunun suçlusu bir bn mi süslüyümdür neden herkes üzerime geliyor
- +1 yıl
Adamin sucu ne yahu karisi degil misin cocuk istemek en dogal hakki bu adamin. Prezervatif kullandirsaydin o gun karsi cikmayan sensin
Daha sonra sevecegimide sanmıyorum ne demek sen onu 9 ay taşı doğur bak nasıl seviyorsun işte kendi çocuğundan sonra çocukları sevmeye başlıcaksin tabikide doğur eğer aldıracaksan istemiyorsan neden korunmuyorsun ki o sabinin ne suçu var
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu bn hep korunurdum birden oldu her şey ilk defa korunamadım ve başıma böle bişi geldi taşımak falan da istemiyorum çocuklardan nefret ediyorum ama zorunluluktan yapıyorum artık yapacak bişi yok doğuracaz artık
Soran+1 yılKüçüklüğümden beri çocuklardan nefret ediyorum hiçbir çocuğa çok şeker demedim
Benim anlamadigim madem istemiyon neden korunmuyon maden korunmuyon neden çocuğu istemiyorsun bunun cevabini verecek var mi? Nee saçma ya çocuk Sevmesen bile sen bir insani öldüre bilecek kadar cani misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHata yaptım sadece
- +1 yıl
Bu isin maalesef ne hatasi olur nede yanlisi özür diliyorum alinma lütfen ama 21. Yy dayiz her turlu korunma var hadi yapmadin korunmadin esin korunsun oda mi korunmadi bari sonucun bu olmaması için başka bisiler yapsaydiniz su yaptigni 90 larda yapsan hakli derdim ama yol olmuş 2014 hala hata diyorsun... Bence Rabbimin bir hediyesi size o... Sen o masuma kiya bilecek misin?
Soran+1 yılYapamam üzgünüm
erkek olursa dedemin adını koy ya ben hala evlenemedim ismi yürümüyor adamcağızın. vefat etti kendisi çok iyi adamdı. kamil koy ismini tamam mı erkek olursa.
24 Yorumla
+1 yılannelik duygusu her geçen gün dahada oluşunca insanın içinde sevmeye başlarsın bebişide:), 5 senedir olmamış eşinede yazık cidden sana baskıda yapmamış adam çocuk diye illa beklemiş o da.. hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum ama zorunluluktan yapıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sakın eşinden saklayıp bir şey yapma.. Benim eşim benden habersiz hamileliğine son verse, ben onu hayatta affetmem... Lütfen eşine danış birlikte karar verin...
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemez ki B'ni aldıramadım falan der biliyorum bn eşimi
+1 yılİstemesen de olmuş bikere eğer gönlün razıysa aldır... kariyerin bir çocuğun hayatından önemliyse diyecek bir şey yok ne dersek diyelim değişen bir şey olmaz bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece kariyer değil bn katlanamam ona
- +1 yıl
Sen bilin ;) vicdann bir çocuğu öldürmeye izin vericekmi peki hemde kendi çocuğun?
- +1 yıl
Ozman daha ne derdine düştün olacak Allah çocuğuna mutlu ve uzun ömür versin amin ;)
Soran+1 yılSanırım intihar falan ederim veya bilmiorum işte
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 2yil evliydik ve kayinvalidem eşime çocuk yok mu sorusunu sormasa biz ne zaman çocuk planlari yapcaktik hic bilmiyorum. Allah nasip ettiyse onun gücünü sabrini verir. Sen yeterki kabul et ve sevin.
017 Yorumla
Soran+1 yılBnim çocuk sevgim yok bnim gücüm cesaretim yok
Soran+1 yılHayır bn hep böleydim çocukları hiç sevmedim.19 yaşımda evlendim o zaman genişin istersin dediler 24 oldum çocuk falan istemiorum bn
Soran+1 yılOndan değil bn anneliğe uygun değilim
Soran+1 yılBn anneliğe uygun değilim bn o sancılara katlanamam yapamam
Soran+1 yılAntalya
Soran+1 yılYa çocukları sevmediğim için de böle şeylere seveceğinden emin değildim. Yani boşu boşuna katlanacak die düşünüodum ama güncellememi okursanız doğurmaya karar verdim ama hala çocuklardan nefret ediyorum eşim için yapıyorum
Soran+1 yılHiç sevemedim çocukları bn özür dilerim ama bundan sonra da seveceğimizin sanmıyorum
Soran+1 yılYansıtmam ama öyle yakın olmam çok
Soran+1 yılSağolun
benim annemde böyle bir sorunla karşı karşıya kalmış bebeği aldırmış sonra çok pişman olmuş bazı geceler oturup ağlıyo bile bence doğur zaten evlisin bebeğin babası belli çocuğu doğurduktan sonrada çalışabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılKovulurum :/ hem çocuk istemiyordum korunurduk ama korunmadım bir hata yaptım ama geri dönemicem
+1 yılCocugunun 5 yasina geldigini dusun bir an. Yuzune yastik basip oldurdugunu.
Yapamazsin di mi? Ayni sey.
Yapmamaya karar verdigin icin cok sevindim. kesinlkkle kararini degistirmemelisin.01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişi asla yapmam. Kıyamıyorum da aldıramıyorum yoksa aldırırdım değiştirdim ama mutlu olmicam
+1 yılKariyerin zirvesine ulaştığında 30lu yaşlarda da turşu gibi olacaksın, o saatten sonra da çocuk yapmak mantıksız olacak çünkü çocuğuun 20sine geldiğinde sen 60'a merdiven dayamış olacaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum zaten
- +1 yıl
Neyse ileride aklın başına gelir :) Umarım çok geç olmaz senin için.
Soran+1 yıl19 yaşındayken de istemiyordum 24 oldum istemiyorum hala
- +1 yıl
Bu sana katil olma hakkını vermez. Hiç istemiyorsan korunma yöntemleri var...
Soran+1 yılYa bir hata yaptım yanlışlıkla oldu ya
- +1 yıl
Hatanı daha büyük bir hatayla kapatmaya çalışmak istiyorsan buyur, engelleyen yok...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogurucaksin tabi eger aldirirsan katil olursun o senin caninin bir parcasi gayrimesru bir cocukta degi evlisin kariyer olur ama bir cocuk bir can kolay olmuyo. Kariyerin aksar belki biraz ama sonunda toparlarsin herseyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞirkette izin verilmiyor. Kovuluyorsun
fake buuuuu. sen ne evlisin nede hamile. seneryo bu inanmayın. dikkatli okuyun anlıycaksınız. bu kişinin nickini bile tahmin edebiliyorum yaşıda 15-16 hayalperest bir ergen bu her bahse girerim
11 Yorumlayaradan sana omrunun en buyuk hedıyesını verıyor, sımdı olmasada kucagına aldıgında anlayacaksın bunu.. kaderi güzel olsun.. bır kadının zırvesı annelıkdır..
00 Yorumla
+1 yılYa eşinle bir paylaşsan? hani istek ayrı çocuk isteği felan ama bakıcak durumunuz haliniz zamanınız yoksada çocuk boşu boşuna eziyet çekmesin aldırın yani
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durum hiç bir sıkıntı yok ama bn çocuk istemiyorum
- +1 yıl
tamam kocanla konuş işte istemiyorum ben de. Günah falanmış boşver onları da sakın aldanma çok saçmalık çünkü
+1 yılÇocukta yaparım kariyerde deyip doğur! ^^.
https://www.youtube.com/watch?v=gr5wqQr3doc10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne tür bir işte çalışıyorsun ki çocuğa izin verilmiyor?
19 Yorumla
Soran+1 yılBir şirkette çalışıyorum. Biz ürün falan tanıtma röpörtajlar yapma gibi şeyleri yapıyoruz ancak şirkette müdür çocuklulara iş vermiyor. Zamanınızı harcar. İşinize olan konsantrasyonu bozar die. bir kadın işe girdi çocuklarım yok die yalan söledi ortaya çıkınca kovuldu
Soran+1 yılBn işletme okudum ve stajımı bile o şirkette yaptım işimden kovulmak istemiyorum size yeterince açıkladım
Soran+1 yılEvt ama bn çocuk doğuramam sancı ağrılar kusma hiçbirini yapamam çocuğa da bakamam çocuklardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Onu sen bilirsin, bir uzmanla konuşman daha doğru olabilir. Çocuğa karşı işinle ilgili sabit düşünme, bir psikologla çoçuklu-çocuksuz, eğitimine, gelişimine daha uygun olanakları beraber düşünebilirsiniz. Benzer bir şirkette de işini yapabilirsin, çocuksuzluk şartı yoksa hamile olduğunu da söylemen gerekmez. Rahatla, biraz daha esnek düşün.
Soran+1 yılBn doğuramam korkuyorum ya sancı falan hep çocukta sevmiyorum
Soran+1 yılBelkide intihar
Kovulmak istemiyormus. Obur dunyada cennetten kovulursun. Dikkat etseniz ona okey. Ama hamile olduktan sonra aldirmak on kotu seydir. Her seyde vardir bir hayir sakin ha aldirma
03 Yorumla
SoranYapamam cidden
Soran+1 yılBiliyorum bn çok sağlamlık yaptım. Bir kere oldu korunmadım ve hemen hamile kaldım kalındım tamam ama nie üzerime geliyorsunuz istemiorum işte
3 kuruş fazla para için katil mi olacaksın hemde kendi çocuğunun katili iyi düşün ileride pişman olursun.
00 Yorumladoğurmalısın bence. Allah 1 kere nasip etmiş bidaha olur mu bilinmez bence doğur
05 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum
Soran+1 yılİşte bn normalde hep korunurdum ama herşeyi birden beklenmedik oldu fırsatım olmadı. Ama zaten doğurucam ama seveceğimizin sanmıyorum çocukları sevmiyorum
Soran+1 yılNefret ederim evt şanssızlığına geldi
+1 yılEsine soyle ona danismadan bir sey yaparsan evliliğin biter. Kariyer yaparsin cocuk engel degil
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Doğuracaksın. ALLAH vermiş kıymetini bil. Milyonlarca kişi çocuğu olmuyor diye aylarca hastahanede geziyor. Sen zevkine göre çocuğu öldüremezsin ! Yazıktır !
012 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
Soran+1 yılAsla yapamam
Soran+1 yılEşime söyleyemem ama
Soran+1 yılIzin vermez dinlemez bile
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılZaten konuştuk baya bir tartışma yaşadık bana çok aptalda düşündüğümü çocuğu asla aldıramayacağımı izin vermeyeceğini söledi B'nde karşı koydum ilk başta baya ağladım sonra odayı kilitledim sonra seslendi falan sakinde konuştuk onu istediğini falan B'nde eşimi sevdiğim için kabul ettim ama onu sevmiyorum
- +1 yıl
ALLAH doğumundan sonraki süreçte yardımcın olacaktır. Anneler genelde bebeğini kucağına aldığında duyguların yerine geldiğini söyler. Sizin durumunuzu yaşayamayacağım için duyduklarımı ve okuduklarımı iletebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğinize iyi anne olabilirsiniz.
Nil Karaibrahimgil - Çocuk da yaparım kariyer de sana gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
Soran+1 yılSancı mancı çekmem kovulmak istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Önce eşinle konuş onunda fikrini al sonra anne olamam diyorsan aldır
12 YorumlaÇok doğru karar vermissiniz, o o çocuğu dünya ya getirdiginizde emin ol, siz de çok seveceksiniz. Çünkü o sizin kanınızdan.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle sizin kanınızdan falan demeyin zorunluluktan yapıyorum
+1 yılEvlisin hazir mercimegide firina koymusken hic dusunme dogir derim cunku cocugu opmayan o kadar ck insan varki ve sonucta o snn cocugun ve onunda cani var bunu unutma lutgen;-)
00 YorumlaSence bence sevinçten ağlıyorsun. Yemişim kariyerini!! Belki başka zaman Allah sana nasip etmeyecek. Bence fırsatın varken doğurmalısın..
00 Yorumla
+1 yılolan olmuştur gerisi size kalmıştır siz düşünüceksinizdir.
00 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün herkesin istediği bir mutluluğu yaşıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılBu mutluluğu istemiyorum bnnn
- +1 yıl
Neden anne olmak kötü bir şeymi kariyer çokmu önemli bebeğinden
Soran+1 yılEvt bn anne olamam bn uygun değilim
- +1 yıl
Niye uygun değilsin bebeği büyütecek cesaretinmi yok annelik yeteneğin sonra verecek sütünmü yok neden uygun değilsin
Soran+1 yılBnim cesaretim yok bnim çocuk sevgim yok. Bnim şişmanlamaya doğum acısına katlanacak işimi bırakacak cesaretim yok analar neler yapıyor çocukları için neleri göze alıyor bn hiç bişi yi yapamam
- +1 yıl
Derdini vrren Allah dermanınıda verir o çocuk dünyaya gelince bak gör nasıl değişirsin olmayan öz güvenin gelir o çocuğu karnında hissedince bütün çocukları sevesin gelir doğumdan sonra kilolar gider üzülme sancı yarım saat sürüyor hatta daha az
Soran+1 yılSancıya da katlanamam ameliyata da
Soran+1 yılBn çok korkuyorum ya
- +1 yıl
Korkacak bir durum yok herşey sabırla olur
Soran+1 yılOlmaz işte
- +1 yıl
Çok korkuyorsun anlaşılan sakıncası yoksa özele gelsene
Doğuracaksın başka napıcaksın Allah aşkına? Saçma sapan şeyler yüzünden kendi canından olan minicik şeyin katili mi olacaksın yapma lütfen.
04 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum onu istemiyorum
Soran+1 yılAsla
ee eşim diyosun istiyo diyosun o zaman doğur bir problem olmaz hem sen çocukta yaparsn kariyerde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu daha çocuk bunun bide çocuğu olacak düşünün vah ki ne vah.. !!! sancılara acılara katlanamazmış küfrü basardım da edebim izin vermiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatlanamam evt var mı katlanamam işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğurduktan snra cocugu bana ver amerikaya satayım..
10 Yorumla saçmalama.. Allah ın verdiğini sen nasıl istemezsin.. o senin hayatına ışık katar.. şans getirir.. hem nereden biliyorsun onun seni engelleyeceğini...
00 Yorumlahayırlısı olsun... öyle yapma bak, bir gün doğar o güzelliğin gözlerinin içine bakarsın sonra düşündüklerinden utanırsın
00 YorumlaKocanın yerinde olsam başlarım kariyerine diye girerdim lafa
112 Yorumla
Soran+1 yılİşim bnim için çok önemli
Soran+1 yılBn her şey bir anda oldu bir dikkatsizlik yaptım ve şu an bunu ödüyorum
Soran+1 yılBn bn bilmiyorum bn düşürsem mi
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten her türlü şey aklıma geliyor bu çocuğu doğursam bile hoşuma gitmeyeceğini hissediyorum
Soran+1 yıl19 yaşımda da evlenince istemiyordum 24 oldum hala istemiorum bn hiç bir zaman hazır olmicam çocukları sevmicem
Soran+1 yılBoşasın yapacak bişi yok
+1 yılAllahın verdigini elinin tersiyle mi iteceksin. Üzülmez mi kırılmaz mı. Bu fani dünyayı bu kadar kaale almayın.
10 Yorumlayapma tanrının bir hediyesidir herkese kısmet olmaz mutlu olmalısın ve çocuğun sağlıklı olması için dua etmelisin
10 Yorumla
+1 yılBen annem üniversiteye giderken olmusum şu an kadın doğum uzmanı isterseniz her seyi yapabilirsiniz :)
00 YorumlaAnasını satayım nasıl bir dünya la n bazıları çocuk sahibi olmak için yırtınıyor milyarlar veriyor tüp bebeğe senin gibi dangalaklarda kariyer peşinde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evlenmeden hamile kaldın zannettim. Bundan daha normal ne var. Kocanın yerinde olsam... kariyerini evinde oturacan derim.
16 Yorumla
Soran+1 yılBir kadının çalışmamasını isteyipte evde oturmasını istiyorsan sen geri kafalının etkisin gerçi B'nde öleyim
Cevap sahibi+1 yılKadının ihtiyacı yoksa evet çalışmamasını istiyorum. Geri kafalılık diye sağdan soldan duyduğun şeyleri söyleme bana. Önce bir araştır bak kadın evde oturunca mı mutlu oluyorlar yoksa çalışıncamı. Sırf kocama muhtaç kalmayım diye çalışıyorsunuz. Ev hanımlığını hakaret gibi görüyorsunuz. Çünkü sonunda annem gibi olurum korkusu var. Bu arada dinci falan değilim öyle yorumlar gelmesin aklına. Sol görüşlü birisiyim.
Soran+1 yılGeri Kapalılık bu biz kadınların nesi eksik biz boşuna mı okuyoruz okul bizde mesleğimiz olsun değersiz olmayalım edilmeyelim çalışalım istiyoruz bizim hakkımız yok mu buna biz anca becer becer çocuk yap bu muyuz
Cevap sahibi+1 yılBen sana okuma demiyorum ki. Oku istediğin okullara git. Ama sırf aile mutluluğun için işinden vazgeçemiyorsun. Gidip çocugu mu aldırcaksın? Sen katil oldun gerçek sol görüşlü sen mi oldun.
Soran+1 yılBn zaten kabul ediyorum bn çok salatalık yaptım ama yapamam
Hayırlı olsun böyle düşünme bence çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan bir sürü çift var.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğurucam ama işte sevmem genede
Sakin aldirma allahin gucine gider cocum ne sucu var ne guzel. iste anne okcan
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöle söleme lütfen anne falan değilim bn kendimi öyle de görmüyorum hiçbir zaman da olmicam ayrıca çocuklardan nefret ediyorum ama eşim için katlanacam
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar acının hayatını mahvedecek kadar değecek bişi olmadığını düşünüyorum. Bn 19 yaşında evlendim o zamanlar da severek evlenmiştim ama çocuk falan düşünmemiştim eğer eşimin böle isteyeceğini bilseydim zaten evlenmezdim şimdi 24 yaşındayım ama hala çocuklardan nefret ediyorum karnımdaki o şey den de
Soran+1 yılBiliyorum kendimden nefret ediyorum ilk defa korunmadım bir yanlışlık oldu ama başıma böle bişi geldi genede doğurucam ama sevmicem
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O çocuk sadece sana ait değil eşinede ait tek başına karar veremezsin
10 YorumlaYa ne derler çocuk kısmetiyle gelir. Aldırma yani pişman da olabilirsin sonra :(
00 Yorumlagüzel Kardeşim saçmalama Allah Sana Melek gönderiyor sen İstemiyorsun Allahın Emaneti istenmezmi?
00 YorumlaÇocuk doğduktan sonra tekrar yazsana sevmediğini bekliyorum. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklara karşı Cayip bir nefretim var değişeceğini sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah vermiş begenmiyorsun ya allah kısmet etmeseydi o zaman napardin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBn çocuk hiç istemiyordum zaten keşke de böle bişi başıma gelmeseydi ama napalım doğuracaz
- +1 yıl
Annelik duygusunu tadınca bu söylediklerine pişman olacaksın
Soran+1 yılBakalım görücez
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım