Arkadaşız ama flörttoz davranıyor bazen balım bitanem dedi bir iki kere ama daha demiyor bir iki kere de aşkım dedi ama anlamadım çözemedim sonra dedim ne aşkımı bir daha demedi dünde konuşurken başladı çok kişiyle konuşuyorsun bana davrandığın gibi herkese davranıyorsun ben dedim ki boşuna kafa karıştırmaya ne gerek var biz Arkadaşız dedim bak diğer arkadaşlarına da böyleysen bileyim falan dedim yok dedi e bana niye böyle yapıyorsun dedim beoki de çekemiyorumdur falan demeye başladı anlamadım sarhoşken mi yazıyor nalyor sonra dün yazmadı uzun süre yazdım dedim niye yazmıyorsun yazıyorum zaten benim gibi daha çok mesaj atan vardı falan demeye başladı kalbini kırmak istemwdim sadece sustum yazmadı dünden beri yazmigcam ama çünkü ben suçlu olmadığımi düşünüyorum ki güzelce de konuştum kırmadan kendisi yengeç burcu o yüzden mi boyle acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Znssnjssj
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bendede oluyor bazen ama yanlısıkla samimiyetten diyotum ben onun niyetibi bilemem tabi ki
Sanada mi oldu yaa bu ber şeye trip atıyor resmen elinde olsa kimseyle konuşma der milyon tane erkekle konuşuyorsun falan dedi
Bu ön yargili davranmis benim samimi old bir kac kiz arkadasim var ve cok samimiyiz coksa seviyorum ke dilerini herkun arar konusuruz buluruz gezeriz egleniriz
Yaa kankaa zaten sevgilim devil ki shshhs arkadaşım bu
Hadi be biz anlamamistik bilioruz arkadadin old ama sana eger onceden boyle dediyse sinyal vermis bence
Önceden de diyordu dünde dedi ne bileyim kafa geçiyor herhalde
Resmen yazmıyor
Sana sinyal veriyor benden demesi
Ne sinyali sevgili mi olmak için ağzımı mi aradı
İkiside
kısa surelı takılmak ıstıyordur
Arkadaşız 6 ay oldu bazen böyle yapıyordu ama bu kadar ileriye gitmedi
sen ne yasadın pekı
Nasıl yani
neyse sınırların var sanırım
İlgiyi kes
Çok mu ilgi verdiğim için oluyor bu
Kendini bi halt sanıp sana yavşıyacak kadar sonra iplemeyip 3. Plana atacak kadar ilgi vermişsin
Yani baya kafa mi geçiyor diyorsun
Anlamadım
Elimin altında çantada keklik diyor ciddi düşünmüyor ilişkinin adını koymuyor rahat çünki seni çözmüş
Yalnız bu mesela istese çok kişiyle konuşabilecek birisi 6 aydır konuşuyoruz her gün yani ne bileyim ben öyle güzel bir kizida değilim cantada keklik olabilecek son kişiyim
Burcu yengeç ondan olabilir mi ki
Çok alıngan ve tripci
Burçlara göre ilişkine yön verdiğin için olabilirmi? Yani beden dili konuşması jest mimik hareketleri hepsine bakıp beynini çöz ruh halini hissiyatını felan çöz ona göre davran
Şöyle biz sanal arkadaşız ama bir aralar görüntülü konuşmak için çok ısrar etmişti hatta efektsiz fotoğraflar istiyordu görüntülü konuşmak için baya firettifi çok olmuştu bir şeylerden emin olup ona göre hareket etmek istiyor diye düşündüm ama sürekli trip vee alınganlık yapıyor bir ara 10 dk görüldü yaptım i diye iki gün böyle uzaklaşmış ketumlasmisti ya benden yüz aldığı için böyle yapıyor ya da aklı sıra kafa buluyor anlamıyorum ama ben sonunda üzülen olmak istemiyorum
Kendine bağlar sonra bir şey olmamış gibi hiç böyle davranamamış gibi yapıp sevgili yapar yikilirim ondan iyi bir ayar vericem yazarsa
Bence kıçına tekmeyi bas ama tekme atmadan evvel sivri burunlu bi ayakkabı al öyle tekme at 😁😁😁
P kadar da değil
Bağlanırsan üzülme diye dedim
Yaa sağ ol niye böyle yapar anlamiyom ki yedekte tutlavsk biri de değilim açıkçası
Ama artık yoruldum yaa sevgilim olsa bu kadar horulmam
Türkiye cinselliğin afrikası biraz şımarık bana göre sen şımartmışsın
Evt şımarttim baya g*tunu kaldirdm çünkü hiç bir zaman kalbini kırmadım ona kötü söz söylemedim derdi olduğunda yanında oldum hastalandığında çareler bulmaya çalıştım umursamaz davranmadım her şeyi alttan aldım çünkü ben böyle biriyim boyle olduğum için kaybettim yine
Yanlış kişiye fedakarlık yaptığın için olmasın?
Yanlış kişi mi cidden