Güncellemeler
+1 yıl
Platonik aşkta rekorunuz kaç yıl?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk ilkokul aşkı 7 yıl. Sonra lisedede 4 yıl başkasına tutuldum. 2 platonikle geçti okul hayatım. 🤣 Ama bence en masum ilişki tarzı. Ol platonik. Sıfır zarar. Kendi kendine aşkı doruklarına kdr yaşa🤣🤣
Platonik olarak lise 9 da başlayan ama lise 12 de biten 4 yıllık vardı şimdi cocuğu var 😞😞
Saka
4 yıl oldu, daha bi en az 4 yıl daha gider
Neden olmadı peki bu iş? Sebep kimden kaynaklanıyor?
Bilmiyorum. Bi süre flört ettik, dışarıda görüştük. Bu esnada bir sevgilisi olduğunu öğrendiğim ve ondan uzaklaştım. Sonra iş için başka bir şehre gitti, iletişimimiz koptu. Şimdi de geri gelmiş bu şehre. Birkaç kez ayak üstü konuştuk ama ben hâlâ hoşlansam da eskisi gibi de değil.
Gönül meseleleri insanın hayattaki en büyük imtihanlarından birisidir. Ben kadın erkek ilişkilerinin dışında genel olarak insanlarla çok iletişim kurma meraklısı olan birisi değilim. Her tanıdığım insan ben de ayrı bir belirsizlik hissine sebep oluyor. Dünyada ne kadar çok farklı insan varsa o kadar farklı zihniyet var. Yani benim kız arkadaşım zaten yok ama onunla birlikte haftasonu maça cafeye vs gittiğim erkek arkadaşlarım da yok. Ancak ayda yılda bir eski arkadaşlarımla buluşuruz. Yani özellikle yeni insanlarla tanışmaya meraklı değilim. Zihniyet yapım böyleyken dolayısıyla ben bugün bununla flört ettim yarın başkasıyla flört edeyim diyebilecek birisi değilim. Bu kıza çok kötü bağlandım hatta çıkma teklifi ettiğim zaman bile reddetme ihtimalini hep düşünüyordum ama klasik sebeple reddeder diyordum hayatımda birisi var diyebileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Daha sonra öğrendim ki hayatından birkaç farklı kişi geçmiş. Benim ondan beklentim karşısında böyle bir tabloyla karşılaşınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonuçta bana verilmiş bir sözü yoktu ama geleceğe yönelik hayaller kurduğum birisinin birden bire yabancıya dönüşmesini hala kabullenemiyorum. Benim gençliğimde arkadaşlarımın çoğu haftada bir ayda bir sevgili değiştiriyorlardı neredeyse. Bu ayran gönüllülük benim midemi bulandırıyordu. O kızın da bu kervana katıldığını görmek acımı daha da arttırdı. Keşke hayatı boyunca sadece sevdiği tek bir kişi olsaydı. O zaman da canım yanardı ama bu kadar değil. Sizin adınıza da üzüldüm. İnsanın en özel duygularını paylaştığı kişinin onu böyle yarı yolda bırakması çok trajik. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun
Amin, hepimizin Allah yardımcısı olsun
12 yıl, şimdi evli
Benim 14 sene oldu.
9 sene ve evlendi
Benim sevdiğim kız hala evlenmedi ama yarın bir gün evlenirse onu stalklayıp stalklamamakta kararsızım kendime yakıştıramam evli birisini takip etmeyi. Ama halen bekarken içimi buraya döneyim dedim.
*dökeyim dedim.
Kardeş seviyorsan açıl en fazla Red eder evlenirse söylemezsen bunu dah çok koyar kendimden biliyorum açıl gitsin bu şekilde yaşanmaz
Sıkıntı şuradaki zaten açıldım ve hayatında birisi olduğunu söylerek reddetti. Ben daha sonra onu unutmak için çok çaba sarf ettim yeni birisini bulursam unuturum diye düşünüyordum yeni bir aday buldum da üniversiteden. Bu yeni kızla hiç konuşmadık sadece bakıştık ama kızın da bana ilgi gösterdiğini anladığım an içimi iğrenç bir huzursuzluk hissi kapladı. Öncekini hala unutamadığımı farkettim. Yeni bulduğum kıza da umut vermemek için bir daha yüzüne bile bakmadım. Ama ben bunları yaparken aşık olduğum kız gününü gün ediyordu. İşin kötüsü konu sadece evlenememekle de sınırlı değil. Kariyer planlarım da mahvoldu hiç bir şey yapmak istemiyorum hayata küstüm resmen. Şimdi gelse bu sefer o bana açılsa bu sefer de ben kabul edemem. İnat olsun diye değil ben çok kıskanç birisiyim başka bir erkekle bir şeyler paylaşmış birisiyle yuva kurmak istemiyorum. Böyle de bir çıkmazın içine girdim.
Gönül meseleleri insanın hayattaki en büyük imtihanlarından birisidir. Ben kadın erkek ilişkilerinin dışında genel olarak insanlarla çok iletişim kurma meraklısı olan birisi değilim. Her tanıdığım insan ben de ayrı bir belirsizlik hissine sebep oluyor. Dünyada ne kadar çok farklı insan varsa o kadar farklı zihniyet var. Yani benim kız arkadaşım zaten yok ama onunla birlikte haftasonu maça cafeye vs gittiğim erkek arkadaşlarım da yok. Ancak ayda yılda bir eski arkadaşlarımla buluşuruz. Yani özellikle yeni insanlarla tanışmaya meraklı değilim. Zihniyet yapım böyleyken dolayısıyla ben bugün bununla flört ettim yarın başkasıyla flört edeyim diyebilecek birisi değilim. Bu kıza çok kötü bağlandım hatta çıkma teklifi ettiğim zaman bile reddetme ihtimalini hep düşünüyordum ama klasik sebeple reddeder diyordum hayatımda birisi var diyebileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Daha sonra öğrendim ki hayatından birkaç farklı kişi geçmiş. Benim ondan beklentim karşısında böyle bir tabloyla karşılaşınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonuçta bana verilmiş bir sözü yoktu ama geleceğe yönelik hayaller kurduğum birisinin birden bire yabancıya dönüşmesini hala kabullenemiyorum. Benim gençliğimde arkadaşlarımın çoğu haftada bir ayda bir sevgili değiştiriyorlardı neredeyse. Bu ayran gönüllülük benim midemi bulandırıyordu. O kızın da bu kervana katıldığını görmek acımı daha da arttırdı. Keşke hayatı boyunca sadece sevdiği tek bir kişi olsaydı. O zaman da canım yanardı ama bu kadar değil. Sizin adınıza da üzüldüm. İnsanın en özel duygularını paylaştığı kişinin onu böyle yarı yolda bırakması çok trajik. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
Son mesajı bir üstteki kişiye yazacakken yanlışlıkla buraya yazdım. Yanlış mesajları düzenleme veya silme seçeneği yok mu bu sitede?
Bir yıla yakın sürüyor
4 yıl 😪