Benim 4 yıl oldu ve devam ediyor.Sizin oldumu platonik aşkınız,ne kadar sürdü, ne zaman söylediniz,sonuç neydi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan yapsın ama sevmediği örneğin fuckbuddy olduğu bir erkekle yasiyorsa bu ayıptır. Bedene saygısızlık bir kere. Kimine göre bekaret kavramı önemli olmayabilir ama evlenip çocuklarının babası ile yaşayacağın ilk birliktelik farklı veya bekarken yasayacagin birliktelik.Hersey zamanında güzel. Sevgiline gelince,hem soyunup bacaklarını açıyor sen ilişkiye girmeye yeltenince mi kendine gelip tokat atıyor? Yemez bu ayakları.Senin bir sucun yok
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayyy yanlis yere yazmisim cok ozur dilerim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3.yılında platonik aşkım :D 2 yıl önce söyledim 6 ay kadar çıktık sonra ayrıldık ikimizde ayrı şehirlere gittik bu ağustosta tekrar çıkmaya başladık 2 ay sürdü şimdi de ayrıyız tek kelime etmiyoruz. Yine gelse yine barışırım çünkü aşığım abi aşk tek birine karşı olur
01 Yorumla- +1 yıl
Son cümlen koca bir yalan. Farketmez uzun sürmez umarım.
benimki platonik değildi aslında bundan 6 yıl önce 8.sınıftayken aşıktım ama söyleyemedim utangaçtım da o zamanlar..teklif etsem belki kabul ederdi şimdi aynı şehirde üniversite okuyoruz hala tam unutmuş sayılmam arada rüyalarıma falan girer...
17 Yorumla- +1 yıl
kardeş bu saydıklarının hiçbiri bahane değil bence özellikle ailesinin seni tanıyor olması kısmı varsın tanısın ne var ki bunda..tip konusuna gelince o da önemli değil nice çirkin adamın yanında çok güzel kızlar görüyoruz görüyoruz hepimiz e nasıl oluyor biraz ağzın laf yapsın yeter tek şart bu bence
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte,benim durumumda olsan anlarsın,başka biri olsa onlar bişey demez ama bunlar der,her yaz ben yanlarına çalışmaya gidiyordum,öğrenirlerse demezler mi senin niyetin başkaymış diye,yani ailesini tanıdığım için böyle diyorum.hem ağzım laf yapmaz sessizim,annesi sessiz derdi hep.kızıda biliyordur sessiz olduğumu
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfil resmini gördüğümde hep gülüyorum nerden buldun bunu yengeç1:))))
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel boşver aşkı maşkı bak keyfine:)))
Cevap sahibi+1 yılGit o zaman yanına:))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
20Cevap
+1 yıl12-13 yaşlarımda olmuştum , hiç söyleyemedim :)
Gel görki aradan o kadar zaman geçti hiçbirşey bilmediği halde annesi beni ona istemeye geldi, ben kabul etmedim :))12 Yorumla- +1 yıl
Hayır .. Sadece o zaman ki orda kalıyor , şimdi bişeyler hissetmediğimi anladım
+1 yılBenimde var 1 yıldır ama imkansız yani açılamamda çocuk baya yakışıklı popüler bir tip zaten son sınıf bu yıl gidicek okuldan :(
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar yakışıklı birinin bana bakıcanı sanmıyorum
+1 yılplatonik kalmadım hiç. ya söyledim ya da belli ettim bir şekilde.Şimdiki sevgilime de ben açıldım ve iyi ki açılmışım.Çok mutluyuz inşallah böyle devam eder.İnşallah bozulmaz..(amin)
42 Yorumla- 10 ay
Nasıl söyledın anlatır mısın
+1 yıl7 sene sürdü.Sonuç onun karşısına geçtim ilanı aşk ettim oda benim gibi tipsizle çıkarmıymışmış :D 7 senem çöp. :D
14 Yorumla- +1 yıl
Biyondende haklı o hoş vocuk ben yanında paspal ve tipsiz kalırdım.Ama zamanında kırıldım ona çok
- +1 yıl
Sen benim yanıma yakışmazsın ne kadar uygun soylenenilirki.Zaten sevgilisi vardı çok güzel.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye platonik takiliyorsunuz gidip açılin uğraşın biraz. Ama sizde haklısınız. Bazi kizlar var hic haketmiyor sevginizi. Bunun mahvedilmesindense uzaktan saf ve temiz sevmek daha iyi.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonra pisman olma da.
+1 yılSeviyorsan git konuş bence. Sana bu dediğimi ben yapabilseydim 2 yılım hiç olmazdı.
23 Yorumla- +1 yıl
Açılmanın tek amacı kabul etmesi olmamalı. Eğer 4 yıldır platonikse bu duruma bir el atmalisin. Bunu platonik aşklara aşık biri olarak diyorum. Ne kaybedersin bu durumdan daha kötü olmayacağı kesin.
1 tane oldu... 3 kere teklif ettim, hepsinde 'olmaz' dedi, basım dondu o cevabı almaktan :) 1 yas büyüktü benden..
01 YorumlaEn son plotonik aşkım 20 yıl sürdü. Sana önerim; vaktin varsa gir bu işe yoksa uğraşma.
04 Yorumla
+1 yılevet malesef oldu 5,5-6 yaşındayım örtmenime aşık olmuştum memeleri çok güzeldi. konuşayı geç örendiim içim izdivacımı memelerini mıncıklayarak göstermek istedim ve ilk rettimi aldım. o zaman dayak serbestti
00 Yorumla
+1 yılPlatonik kız neyse de erkeği anlayamıyorum. Neden söyleyemiyosun ki hislerini? Erkek adam erkek gibi davranmasını bilmeli bence.
13 Yorumla- +1 yıl
İmkansız değil kesinlikle neden olsun. Seneye sen de kazan üniversiteyi arada hiçbir engel kalmasın işte.
+1 yılLise zamanlarımda oldu konuştum olmadı 5 sene olsun diye peşinden koştum ama nafile.En acısıda ailelerimiz samimi olduğu için üstüneüstlük birde düğününe davet etti :(
10 Yorumla
+1 yılyok arkadaş o ne öyle,
platonik ney lan
seviyorsan gider söylersin
zaten tv de recep ivedik izliyom adamın asabını bozmayın ulağhjn !00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisedeydim 3 yıl sürdü görmeyince geçti gitti hiç söylemedim ama farkındaydı hoşuna gidiyodu sevgim ama karşılığı yoktu uzaktan bakıştık sadece 2 kez konuşmaya çalıştı ama ben kaçtım
00 Yorumla
+1 yılevet oldu 3 yıl.. sonra öğrendi bir şekilde ve oda beni sevmeye basladıı. Belkide bnden daha cok..
02 Yorumla- +1 yıl
insan platonik olunca arkadaslarıyla paylasıyo bu durumu doğal olarak arkadaslarımdan biri söylemişti benim haberim olmadan cok korkmustum belki kendi içimde bişeyler yasıyodum ama guzeldi öğrenince bozulcak diye ama sevdi işte..
çok yaşadım platonik aşkı .. allah düşmanıma yaşatmasın çok iğrenç dünyada çekebileceğin en büyük acı en büyük işkence .. git seviş ne diye uzaktan uzaktan seversin .. oooff of .. :/
00 YorumlaHiç olmadım ama bir ara kerem bursin hayranlığım vardı rüyalarıma falan giriyordu :D:D
00 YorumlaŞahsen Ben erkek olarak Böyle birşeyi öğrenince heyecanlanır, küçük bir kaç kontrolden sonra kabul ederdim ve onunla yoluma devam edebilrim. bana güzel geliyor ama malesef bayanlar bunu bir zayıflık olarak görüp erkekleri reddebiliyorlar.
3 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet oldu, gittim itiraf ettim, 4 yıl uğraştım ama olmadı :(((
11 Yorumlatam 6 yıl sürdü sadece hayal salla gitsin adam akıllı canlı nefes alsın yanında onu bul
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5 yıldır o içimde. Akşam fotoğrafına bakıyorum. Aşkımı biliyor ama karşılığı yok.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah hepimizin gönlüne göre versin.
+1 yılYaklaşık altı ay platoniğim çok kötü bir durum gerçekten, açılmayı düşünüyorum artık ama nasıl hiç bilmiyorum...
13 Yorumla- +1 yıl
4 yıl daha da zor.. Neden açılmıyorsun ? Bazen zaten kaybedecek birşeyim olmuyacak söyliyim diyorum. Bu durumdan daha da kötü ne olabilir ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıl oldu biliyo ögrendi ama ben inkar ettim şu an biliyomu bilmiyorum :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın ama tepkisinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılöğrendi ama bişey demesine izin vermedim ama sanırım şu an anlıyodur hareketlerimden
Milletin alayı Platonik zaten (: sonunda hep ''zannettim gibi birisi değilmişsin'' deniyor ya (: işte onlar hep Platonik oluyor ((((:
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. olmadım
yalnızlıkla zaten zaman gecıyo bıde platonık olup dert ustune dert ekmeye luzum yok :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde oldu 3yıldır ve hala devam edşiyor.seni ekledim kabul et istersen konusalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDört yıl mı şaka mı bu gidip sölemeyi niye düşünmüyorsun ?
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIlk defa böle bişey duyuyorum veee acaba benide böle seven varmıdır diye düşündüm bence açıl yoksa böle sana yazık.çok güzel bişey bence biri bana gelse dese dört seneden beri seni uzaktan seviyorum ben beğenmesemde çok hoşuma gider biraz daha geç olmadan sle diyorum ben
- +1 yıl
Umudunu yitirme dene şansını Ben sevmekten hiç vazgeçmedim.
Cevap sahibi+1 yılDaha ne kadar zaman gerekli zaten baya bir plotonik takılmışsın
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen böle herkesin sözünü takarsan ve böle uzun süre sevipte belli etmezsen çok mutsuz olursun hayatta başarılıda olamazsın azıcık cesaret
Cevap sahibi+1 yılŞansını dene içindekileri söle kabul etmediği an kafanda ona dair bişey kalmasın ve unut onu ama sölemen lazım içinde kalmasındansa
Cevap sahibi+1 yıle unutursun ama içinde niye saklıyorsun birde 4 yıl
Oldum bir kere,genelde karşılıklı yaşadım aşkı.O konuda şanslıyım
00 YorumlaAskin hic bir hali ugramadi henuz :)
01 Yorumla
+1 yılBiri 5 sene sürdü
Biri de sanırsam sürüyor :D06 Yorumla- +1 yıl
2'sini de söyledim , aşık oldukları varmışmış :)
- +1 yıl
İşte diğeri 5 yıl sürdü , yeni birine aşık olunca o uçtu gitti , darısı şimdikine :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yıl ve halen sevıyorum..
01 Yorumlaen uzun 1 yıl
en az 4 ay :(00 Yorumla3 yil surdu sonra koydum tekmeyi
00 Yorumlahiç bilmiyorum ne demek anlamını ?
00 Yorumla
+1 yıloldum tabıkı 3 ay sürdüü
10 Yorumla
+1 yıl2012-infinity
00 YorumlaHayır olmadı.
00 Yorumla
+1 yıl12 yıl sürdü :D
03 Yorumla- +1 yıl
ilkokul 1'de başladı lise sonda söyledim :D Hep benden uzundu lisede boy atınca cesaretim yerine geldi :) 1 yıl çıktık yani attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmedi
+1 yılBir kaç ay.
01 Yorumla4
04 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri