Öğrenmemeli kulağına gitmemesi lazım ne yapabilirim? Ciddi düşünüyordum onunla tertemiz aile kızı eli yüzü düzgün güzel de nefsimize yenik düştük gittik en yakın kız arkadaşıyla yakınlaştım saatlerce yedik birbirimizi sonrası işte kanına karıştım vs ikimiz de pişmanız ama yapacak bir şey yok ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli saklı şeyler eninde sonunda ortaya çıkıyor. Ne kadar saklamaya calissamda bir gün illa öğrenir.
Haklısın lakin sadece saklayabilir miyim acaba diye sorguladım. Belki de en yakın arkadaşıyla bir gün ters düşerse seviştiğim yakın arkadaşı söyleyecek?
O da olabilir ki kiz bunu yaptıysa onu neden yapmasın ki. Sürekli bunu düşünmemek için bence en dogurusu senin kızdan uzaklasman ilerde aranız çok iyi olursa aklına sürekli bu pişmanlık gelecek ve kız o zaman daha çok yıkılacak
Haklısın senin gibi olgun düşünen kız/kadınlara bayılıyorum. Fikir için teşekkür ettim 👌🏻👍🏻
Rica ederim. Teşekkürler sözlerin için. Aklında bulunsun eğer bir kız bir erkek başbaşa çok uzun süre kalıyorsa bu tarz şeyler olabiliyor hormanlar tavan yaptığı için en iyisi bu tarz ortamlari oluşturabilecek durumlardan uzak durmak vicdan rahatlığı için
Ya tabii ki. Aşağıdaki beyinsizlere söylüyorum anlamıyorlar sanırım kapalı bir alanda beklenmedik şekilde yalnız kaldık ben barutum o ateş yan yana geldik alev topuna döndük. Duygusal olarak bağlanmadım ona ama artık çekerken onu arzuluyorum tadı çok güzeldi 👌🏻 Nerden ne çıkıyor işte bi yalnız kaldık 360 derece döndü olaylar
Hormonal olarak cekmissiniz birbirinizi ama gerçekten kıza aşık olsan ve o da gercekten arkadaşına çok değer verse bu onlenirdi ama sen zaten flört diyorsun ona aşık olacak kadar tanimamissin o yüzden hep boşuna demiyorlar ateşle barut yanyana gelmez diye büyüklerimiz. Hormonlari kontrol etmek çok zor o yüzden dikkatli davranmak gerekiyor.
Normal de cinsellikte çok fazla seçici ve dikkatliyim. Nickimden dolayı Abaza izlenimi veriyor olabilirim lakin öyle değilim 2 ay öncesine kadar düzenli cinsel hayatım vardı farklı bir semtte fuckbuddy’m vardı mesela seviştiğim bu kızla instadan yazışsaydım büyük ihtimal iplemeyecektim bile ama işte neyin nerde olacağı hiç belli olmuyor sürpriz gibi oldu plansız olması da ateşi alevlendirdi tabii ki. Neyse tekrardan yorumlar için sağ ol sende mükemmelsin ;)
Yaptığın yanlış hatta çok çok yanlış. Flörtünle bence konuşmayı kesmelisin o kızla devam et üstü örtülmez.
O kızla aramızda duygusal bir bağ yok cinsel olarak birbirimizi çok iyi derecede tamamlıyoruz. Flörtü ne yapacağım bilmiyorum sanırım dediğin gibi vazgeçeceğim
En dogrusu olur.
👍🏻👍🏻👍🏻
Sen sadece kızı izle temiz aile çocuğu birini bulup önce nişanlanır sonra evlenir onun olur sonra boy boy çocukları olur sende izle çünkü hak ettiğin bu
Bende o zaman en yakın arkadaşıyla karı koca gibi olurum her allahın günü yatağa girerim ne alaka
Ne ne alaka o kız bunu illa duyacak duymasa evlense bile ki Allah korusun kardeşimizi sen ne mal olduğunu illa belli edeceksin boşanacak bu kız her türlü temiz birini hakkediyor defol git
Defol git diyor kardeşi sanki :D neyse bir şey demiyorum
Kardeşim gibi hissettim canım benim o yılan kızın da saçı başını yolasım var insan arkadaşına kanka sına bunu yapar mı köpek
Hahahaha aptal seni git yol vereyim adresini 😁 sanki kendisi yaşadı da
Sensin aptal dlsjsl ben o kıza çok üzüldüm vicdanım var benim
Vicdanın bir gün yerini zevke bırakır görürüm o zaman seni :D bu işler öyle olmuyor işte
Herkes senin gibi basiretsiz değil.
Öğğğ bak sen herkes benim gibi değilmiş ellerimi yoruyorum boşuna sana :D
Asıl ben sana boşuna yoruyorum. Bi şeyini tutamamışsın burada millete ahkam kesiyor
Bana bir mesaj atsana g*tün kaşınıyor senin
Seni çok kaşımışlar ya pezeveki
Mesaj at bana seni güzel bi s*keyim kardeşim
Sikmelere doyamamış hala temiz kızın peşinde
Temiz kız dediğinin manken gibi yüzü ve fiziği var a*k
Bilmiyorum ama elini sallasa ellisi
Ben de ona göre iyiyim ama fizik tip vs
Senden iyileri de var
Ya herkes herkesten iyi ya bu döngü gibi bir şey beni görmedin bile üstelik
Benim görmem önemli diil
Öf bir de kendini savunuyorsun utanmaz rezil ya defol git kızın hayatını mahvetme kızla konuşmayı kes
Burda amma çok namus bekçisi varmış gece vakti odalarınıza çekilince kendinizi parmaklamayı biliyorsunuz ama. Lan anlık nefsimize yenik düştük yalnız kaldık kapalı bir alanda tahrik olduk yani gerçekten önceden yalnız kalacağımı bilsem o gün evden çıkmazdım
Namus bekçiliğiyle ne alakası var terbiyesiz umarım bir gün sen de boynuz yersin de karşına bir anlık zevkti beni affet yaptım bir hata savunmasını duyarsın ne diyelim
Çok boynuz yedin galiba böyle sinirlendiğine göre :D
Yok ya senin gibi pislikleri ayırt edebilecek kadar uyanığım sen beni dert etme
Seni dert etmeyi bırak s*kime takmam hadi yoluna bak lütfen :)
S*kin kopsun pis abaza
Abaza mı? Sonra toplum neden tabularını kıramıyor. Cinsel bir yanlışa karıştım veya sana küfürlü konuştum diye abaza mıyım ben? İnstagram dm kutumu ss atayım bir tane kıza yazıyor muyum?
Evet abazasın yaptığın eylemlerin doğru mu yanlış mu olduğunun muhakemesini yapabilecek kapasiten de yok flörtünün arkadaşıyla yatıyorsun daha ne kadar şerefsiz olabilirsin neyse bana ne senden canım yazıp durma
O canım değil g*rizekalı olacak
Ya s*ktirgit insan gibi konuşuyorum ondan da anlamıyorsunuz harbi salaksınız s*keyim hepinizi senide
G*rizekalı sensin a*q fahişesi
Ananı s*k sen köpek laf anlatıyormuş s*ktr ordan insan mıısn sen
Orspy çocuğu güzel kardeşim
Anayı niye karıştırıyorsun allahsız p*ç g*tün varsa mesaj atsana bana iyi bi laf ebeliği yapayım sana
P*zevnk
Senin gtünü skrm p*ç seni
Seni bi s*ksem aldığın zevkten 1 ay yürümeyi unutursun gelmişsin kardeşim diyorsun bana angut.
Beyinsz b*k
Sana küfür ediyorum g*t lalesi site düzeltiyor ne kardeşi beyinsz sefil şey sen kim benim kardeşim olmak kim
Seni döllerim a*k evladı
Ağzını s*kerim senin sus köpek
Senin o minyon kafanı g*tüne sokarım ortalıkta sürahi gibi gezersin a*m hosafı mesaj at lan bana s*kicem seni kafaya taktım
Hee s*kersin bokumu si*kersin göt kafalı s*kik
Seni s*kmeden önce boynunu emicem dudaklarının tadına bakıcam ondan sonra sabaha kadar bacak arandan çıkmıycam a*k evladı
Hahhh s*ktiririm seni yürüyemezsin bir daha bir daha diye inlettiririm seni bok
Lan o. çççç ananın a*m*na çakayım sabaha kadar mesaj at lan it
Sen kendi ananın * *na çak sana koymaz kardeşimsin çünkü onu da yaparsın
Ş*refsizsin s*kecm düzeltmesini
Senin saçlarını elime toplayıp ateş gibi döllerimi ağzına boşaltıcam it mesaj at seni bi s*keyim ayak üstü
Atmıyorum l*n mesaj kudur köpek
Lan a*k evladı bi soru sordum niye bu kadar küfür ediyorsan senin a*mını sabaha kadar g*tünü de hava kararana kadar s*kicem
Sana kıl oldum lan amele sabaha kadar küfür edicm
Bende sana kıl oldum a*k evladı s
Kes lan i*bne
seni o ince belinden kavrayıp kucağımda s*kicem s*kimi içinden çıkarttığımda da içine boşaldığım döllerim bacağından kayarak ayaklarına kadar aşağı inecek a*k evladı karım yapıcam seni
Bokumu yaparsın anca senin s*ktiğn kızlara benzemem hayatına sçarm senin
Sen tuvalete bile sıçamazsın a*k evladı hayatıma sıçacakmış mesaj atsana g*tün varsa bu kadar küfür ediyorsun ya
Sen kimsin be senden mi korkacağım klozet kafalı
G*tün varsa mesaj at görelim a*k evladı
Bücürün tekisin belli seninle mi uğraşacağım işim mi yok lale
Senin yaşın kadar benim s*kimin uzunluğu var
🖕🏻Parmağım daha uzun
Hahahahaha lan küfür bir yana gülesim geldi
Parmağını çevir g*tüne sok. Çünkü ön tarafına ben sokuyor olucam aşkım
Hayır senin g*tüne sokacağım duyduğum kadarıyla i*bneymişsin
Güzel kardeşim babandır *o . çocuğu seni kız kardeşin varsa getir altımda inleteyim onu
Kız kardeşim yok ama erkek kardeşim için senin kız kardeşini düşündüm aile boyu kardeşim siniz
O*çsiniz
Lan seni nefessiz s*kerim a*k evladı sinirlerimi bozmaya başladın iyice lan mesaj at
Sus lan seni de sinirini de s*kerim
Laaan f*hişe seni karım yaparım yemek yemene su içmene izin vermem yatakta yaşarsın hayatının geri kalanını a*k fahişesi seni
G*tünü keserim senin bok kafa
Yav boş yapma g*tün varsa mesaj at
Boş yapma diyen ağzını s*keyim
Mesaj at it salyalarını s*kicem senin
Öf mesaj at mesaj at ne yapacaksın lan mesaj attığımda cep herkülü
G*tüne kırmızı gül sokup s*kiş teklifi edicem *a*k evladı
😅 bokiyenin uşağı git kendi g*tünü parmakla
Nerelisin lan sen şiveye bak s*kim gibi hahahaha
Ayyy g*tüm laf soktu 😂 şivem de s*ksn seni
Bu kadar küfüre haftaya bir test yaptır hamilesin büyük ihtimal karnında benim çocuğum olacak :D Karım yapıcam demiştim
Lan a*m biti sırf cevap yazmışmısın diye buraya giriyorum 10 dk da 1 s*kerim seni mesaj at
Senin çocuğunun a*mına kysunlar öğğkk
Lan s*kimin artığı mesaj atsana ananı s*keyim mesaj at
Yalvar lan ayaklarıma kapan bokunu yiyeyim de
Bokunu değil a*m*nı yiyeyim mesaj at eline y*rrağımı vermek istiyorum bu bir lütuf ve bunu kırma :D
Yarağını çevir popona sok mesaj atarım
S*ktir git mesaj atarsan ananı s*keyim mesaj falan atma
🖕🏻
G*tüne sok
Senin g*tüne soktum
Mesaj at g*tüne sokmayı göstericem sana
Anasını s*ktimin kızı. Soruyu bokladın
Senin ananı ben s*kerim sorun zaten boktu yav*şak
A*k evladı g*tünden kan alırım senin yeter. Bildirim yollayıp durma
kardeşim* sktr git sen bildirim yollayıp durma
O*ç*
Fahişe kardeşini s*kerim bak
İ*bne seni y*vşak kadın düşkünü aciz
Senin ön yargını s*kerim * *k evladı yeter kes sesini
Sen kes sesini sen kimsin köpek pis yılışık
Karşımda soyunsan s*kim kalkmaz lan folloş seni :D
2 saattir konuşuyoruz bir sonuca varamıyoruz a*k evladı
Ne var lan sana küfür ede ede sakinleştim bir boka yaradın al bu da hediyen 🦴
Başkasına sinirlendin içini bana mı boşalttın a*k evladı al Bu da senin hediyen 🖕🏻
Hoşt
Ahahaha a*k evladı sus yeter lan yeteeerrrr
Aqwgsgwbbw yayık ağız kes kapa çeneni
Anneni g*tünden sktm
Kendi ananı becer
Yav yeter yazma lan gelip s*kerim şimdi seni
M*nyak mısın nesin ya yazma yazmaaaaaaaa
Engelle beni
Adamsan ayrılırsın sevgilinden
Lan sevgilim değil aptal
Flörtünse flörtün ayrılırsın her haltı yiyorsunuz sonra gelip ağlıyorsunuz burda o 5 dk lık zevki yerken flörtün hiç aklına gelmedi mi
5 dklık dediğin zevk saatler sürdü yalnız neyse...
Hayır gelmedi zevkin akışına kapılıp aklımın ucundan bile geçmedi sonra 2-3 gece sonra pişmanlık hissi yaşadım işte
Saatler sürebilir o yaptığınız zevk sevişme olur anca
Flört de olsa kıza ayıp ettin şimdi hiçbir şey olmamış gibi davranıp ilerde sevgili olursan kızın hakkına girmiş olursun
Hakkına girmiş olayım bunu problem etmiyorum lakin ciddi ilişki yaşarsak vicdan çekeceğim o yüzden yolları ayırayım en iyisi. Diğeriyle de bilmiyorum yatağa girmeye devam edeyim 💥
Aynen öyle yap
İnsallah öğrenir
Öğrense senin eline ne geçecek acaba?
Benim elime bir sey gecmeyecek o kız icin diyorum yoksa beni alakadar etmez ama yaptıgın hic hos degil konustugun kisi senin en yakınınla bir seyler yasasa hosuna gider mi?
Hoşuma tabii ki gitmez lakin olay çok farklı gelişti anlatsam dinlemeyeceksin veya dinleyip hak vermeyeceksin kötü bir şey yaptığımızın farkındayım
Sen kötü yapmış olduğun yolda ilerle orada sana başarılar lakin konuştuğun kızlada konuşmanı kes lütfen yazık
Değişik değiliz sadece empati yapıyoruz kız kardesinin ablanın ya da ilerde kız cocugunun basına gelse ne yapacaksın?
Yav ben böyle bir kişilik değilim hala anlamıyorsun intikam alırım yapan kişiden ama olay farklı gelişti serenay. Kapalı bir alanda bir süre yalnız kalmamız gerekti tahrik olduk birbirimizden adım gibi eminim ki yaşadığım olayı çoğu insan geri çeviremez
Hicbir sey yaptıgın seyi dogru kılmıyor
Ne diyebilirim haklısın
Kardeş izmirdenmisin
İstanbul niye sordun
Utanmıyosun değilmi?
Utanmıyorum. Sevgilim değil flörtüm arkadaşıyla aramızda tarif edemediğim bir çekim oldu ikimizde dayanamadık yani cinayet işlemedik sonuçta?