Hoşlandığım kadın 40-45 yaşlarında, pardesu giyiyor ama vücudu çok feminen olduğu için pardesusu kalçalarının üzerine düşüyor ve bu görüntü beni çıldırtıyor. Kocası akşam 8'den önce dönmüyor eve. Şansımı denesem mi?
Balık etli, kalçaları daha geniş. Arkadan görüntüsü gerçekten muhteşem.
Balık etli, kalçaları daha geniş. Arkadan görüntüsü gerçekten muhteşem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
başkasının namusuna bakanın kendi namusunu korumaya vakti olmaz
namusum diyeceğim bir kadın akrabam yok. annem vefat etti ve abim var sadece... ayrıca ben kadına zorla bir şey yapmayacağım. kibarca rica edeceğim. istemediği bir hayatı yaşamasına gerek yok, ona güzellikler tattırabilirim.
Samimi yakın davran tepkisini ölç bir
tamam bider sağol
O tür kapalılar istekli olur zaten genelde merak etme:)
Bende senın kardesın annan için öyle desem ne olur?
annem de yok kız kardeşim de yok. ayrıca olsaydı da bu kadın gibi çekici olurlar mıydı ki... bu kadın cinsellik için yaratılmış. tesettürlü olmasına rağmen, üstelik dar bile giyinmemesine rağmen öyle şekilli ve iri kalçaları var ki, pardesusundan belli oluyor tüm kadınsılığı.
Senın kim getirdi dunyaya senın neyse yav adam ol adam
Ne alaka ya? Kadına zorla bir şey yapacak değilim. Kibarca ony beğendiğimi dile getireceğim. Kadın da beni beğeniyorsa kime ne.
Umarım karında ayni duruma gelirde den isteyken komsun bunlari dusunup yapar..
Bir kaç yıl sonra evlenmek istiyorum fakat kadınları güvenemiyorum sorusu ile gelme karşımıza
Sapıksın hem o kadın hemde kendin için oradan taşınmanı öneririm inşallah aklını başına toplarsın 🤢🤮
Senin o erkekliğine gelmişine geçmişine tüküreyim
Başınız belaya girebilir
o kalçalara değer
Senin girer aslında daha çok ondan daha güzel kalçalar da var ama kocası seni öldürürse eğer öleceksin
Açıl belki sevişirsiniz kocası da basar Okeğyh
Sana bir şey diyeyim mi... o kalçalar için değer.
Bende senın kardesın annan için öyle desem ne olur?
@Mamamama345 güzel kardeşim bu ya sapık insan
Yok kardesım bunlar adam degıl adam değil onunda eşiyle birisi dusunse ne olur yanı adam değil boşver
Ne sapığı? Kadına zorla bir şey yapacak değilim. Kibarca beğenimi dile getireceğim.
Çok kibarsınız beyefendi
@Mamamama345 zihniyeti bozuk bunun
@gizli üye hanımefendi siz bayanlar allah tarafından bi emanetsiniz bunun sapıklık degıl munafıklık bilmiyorum kıyamet kopsada bitse hersey keşke
@Mamamama345 ay dur kopmasın bu reziller iyice tüm rezilliklerini yapsın kıyamet günü çatır çatır çekirdek çıtlayarak yanlışlarını izlicem ful hd
Allah ıslah etsin boşverin takılmayın böyle kansızlara zaten şüphesiz ki çok kötü azap bekliyor onları
Herkes de masum melek maşallah la havle ve la kuvvet
Olum gidip milletin karısına kızına şöyle böyle demiyoruz adamız adam
Senin gibi komşumun karısına sulanmıyorum yanında masum melek kalıyorum işte
Allah bilir kimin daha az günahı var. Yok millet cehennemde yanarken full hd izleyecekmişmiş. Hayırdır, haber mi geldi cennetlik olduğuna dair? Bu ne kendine güven?
Vallahi sizleri gördükçe yerim pekişiyor sizin gibiler doldurucak bize yer kalmayacak hem günahları işle hem burada millete laf et
Ne ala memleket
Günahlar tek maddeden oluşmuyor. Kimin hangi günahları, kimin hangi sevapları işlediğini Allah bilir, sen değil. Kendini direkt cennetlik sanman çok komik.
Vayy din konusunda bu kadar bilgilisin kendi hayatına uygulayıp namahrem kadına niye bakıyorsun Allahın ahlaksızı bize laf kesiyor
Kendi günahlarınla ilgilen. Kendini günahsız, cennetlik, masum bir melek sanmak cidden kahkaha attırdı. Aklın sıra egonu şişiriyorsun.
Ben günahsızım demedim sizin gibilerden biz cehenneme sığmıycaz dedim arada büyük fark var
Nereden biliyorsun senin günahlarının daha az olduğunu?
Zihniyetin ortada
sgggg
Allah akıl fikir versin