Yol gösterir misiniz?

Öncelikle bugün ilişkimi sonlandırdım her yerden engelledim ama onu çok özlüyorum her an engeli kaldırabilirim bunu da biliyorum, gerçi yazmıycağından da eminim. Biraz başlara dönersek erkek arkadaşım sabahları işte çalışıyor ve yoruluyor çok. Eve gelince de vaktini oyun oynayarak geçiriyor. Hak da veriyorum eğlenmek en doğal hakkı tabi ki iş yeterince stres dolu bi yer. Diyorum ki günde 5dknı bana ayır. Telefonda konuşalım yeter bana. Arıyamadığını yorgun olduğunu söylüyor her zaman.24 saatin 3saatini oyuna ayırıp ayak üzeri bi 5dkyı bana çok mu görüyorsun diyorum ama bunu da aştım. Millet mesajıma geç cevap verdin diye trip atarken ben onla 5dk konuşmak istedim günde sadece. Belki beni aramamasının nedeni 5 dk diyip daha fazla onu lafa tutmamdır belki bilemiyorum. İlişkinin başlarında bunlar için çok trip attım ama sonra olgunlaştım galiba. Ya da her trip attığımda bana çok kötü davranması olabilir. Trip diyorum ama kırgınlık çoğu. Ama o bana ne zaman trip atsam gereksiz gibi yaklaştı hep. Benle uğraşmak istemedi. Bense gönlümü alsın diye fazladan lafa tuttum onu. Ama ben çok sevdiğim için onu ilgi bekledim. Onla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Beraber film izleyelim, oyun oynayalım. Beni çok mutlu eden şeyler. Ben bi yandan arkadaşım gibi olmasını istedim. Dediğim gibi sonraları hepsinden vazgeçtim. Yanlış davrandığımı onu sıktığımı düşündüm. Bi de ilk ilişkim benim. İlk defa bi erkeği bu kadar sevdim ve güvendim. Ondan önce sevgilimin olmasını istemiyordum çünkü hiçbir erkeğe güvenmiyodum. Yanlış anlamayın lütfen iyi erkekler elbette var. Ama ben babama bile güvenmiyorum. Ona güvendim. Sırlarımı paylaştım. Kimseye anlatamadığım şeyleri. Rüyalarımı onla paylaşmak istedim, o gün ne yaşıyorsam onları paylaşmak istedim. İlişkinin başlarında bu dediklerimi yapıyodum da fakat sonraları bunlar onun için sanki artık ilgi çekici değil gibi gelmeye başladı sıkıyodum onu. Yine de bu ilişki için çabaladım. Ayrılma hikayemizi de anlatmak istiyorum. Yorumlarda devam edicem.
Yol gösterir misiniz?