Mesela açık alanda bulusacaksanız meyve veya soğuk birseyler getireyim mi gibisinden sormuş olabilir veya bir iki adet küçük çikolata getireyim mi diyede sormuş olabilir 🙄
Aslaaaa yanlız kalma tabiki 1. dereceden 3 akraba sonra 2. Dereceden 5 akraba iş yerinde beş altı kişi komşulardan da iki üç kişi olsun Allah korusun başına birsey falan gelir 🙄
Tanıdığın arkadaşınsa mesaj atsana bi isteğin var mı diyorsunya diye böyle yarım yarım yazarak, bana yara bandı ya da ağrı kesici gibi bişey alabilir misin diye sor, maksat nabzını yoklamak
Bizim gibi derken? Ben istirmarcıymışım gibi konuştun, yavrum kuzum, şekerim, insanlar bazı şeyler için ailelerinden ayrılmayı beklemiyor, fark etmiyor bile. Onların da aileleri duyduklarında mutlu olmuyor tabi, ama vaziyet bu.
İşte herkesin çamaşırını annesi yıkamıyor, herkesin annesi kızını bu kadar takip etmiyor, herkes senin kadar temiz düşünmüyor, sen yapmazsın, yapmamış olabilirsin, ama ben varsayımlarla değil tecrübeyle cevap veriyorum sana şekerim.
İlişkiyi mi abartıyorum? Aksine çok basit olacağını savunuyorum ben, insanlar ilişki yaşamak için senin kadar beklemiyor, ince eleyip sık dokumuyor maalesef
Çocuğun niyeti farklı gibime geldi. O söylemeden senin söylemeni istiyor sanırım. Prezervatif al demeni bekliyor ama böyle bir şey yapmak istemiyorsan buluşunca hareketlerine dikkat et ve ona göre konuşmayı sürdür
Kişiden kişiye değişiyor ben hiç öyle bir şey yapmadığım için bilemem. Yapmak istiyorsan kullanmalı zaten. Kafede buluşacağız diyorsun bir de kızlar mı diyor diye soruyorsun niye çeliştin anlamadım
Kendini öyle şartlandırma, illa birisi denk gelir evlenirsin. Ya evlenemezsem diye şüpheyle yaşarsan zaten evlenemezsin, karşına illa iyi birisi çıkar çünkü kadınsın ve talibin doğal olarak daha fazla olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir isteğin varsa getireyim diyor, başka ilden gelecekse.
Hayır aynı il
Belkide iyi niyetle sormuştur hemen kötüye çekmemek lazım diye düşünüyorum 🙄
Ne demek yani ne için sorar ki
Ben kötüye cekmedim
Mesela açık alanda bulusacaksanız meyve veya soğuk birseyler getireyim mi gibisinden sormuş olabilir veya bir iki adet küçük çikolata getireyim mi diyede sormuş olabilir 🙄
Hayır kafede buluscaz
Bu sorunun altında sen ne arıyorsun onu merak ettim bende 🙄
Yoktur dimi birşey gl
İyide güvenmiyorsan gitme ya sanki mecburiyetin mi var sen zaten bu durumla gidersen oradaki sohbet muhabbettende bisey anlamazsın 🙄
Hayır sanane yalniz mi kaliyim
Aslaaaa yanlız kalma tabiki 1. dereceden 3 akraba sonra 2. Dereceden 5 akraba iş yerinde beş altı kişi komşulardan da iki üç kişi olsun Allah korusun başına birsey falan gelir 🙄
Hayır sanane derken madem görüşlere açık değilsin neden böyle bir soru sordun kiiiii🙄
Hiç kız yanıtlamamış neden
Napsınlar soruyu okumuşlardır birde verdiğin cevapları bu ne lahana bu ne turşu suyu demişlerdir 🙄
Kesin kötü yani o anlamda yazmış
1 kilo baklava isteseydin iyiydi.😅
Kotu mana var m8 sence
Tehlikeli sular gibi görünüyor
Oha gerçekten mi hiç öyle biri değil gibi
Eve ekmek lazım mı demiyor sonuçta, ilk buluşma için planlarınız farklı gibi geldi bana fındık, dikkat etmek lazım
Ben birde canın sağolsun dedim🤣🤣🤣
😂 iyice belli etmişsin saflığını, ne gibi falan bari deseydin
Hiç aklıma o şey gelmedi yakinlasmadik oncesinde
Sanal ilişkiler bu zeminlerde oluyor genelde, yani beklenti bu yönde oluyor daha doğrusu, hevesin merakın yoksa mekan seçimine falan dikkat et sen
Tanıdığım bir arkadasim
Ailemle yasiyorum
Tanıdığın arkadaşınsa mesaj atsana bi isteğin var mı diyorsunya diye böyle yarım yarım yazarak, bana yara bandı ya da ağrı kesici gibi bişey alabilir misin diye sor, maksat nabzını yoklamak
Ailenle yaşaman neyi değiştirir ki
O kadar rahat mi herkes izin vermez ki aile anlar
Şekerim sence sevişen herkes tek yaşadığı için mi sevişiyor?
Evet yalniz yaşayanlar yapıyor ailesi duysa anlasa oldurur
Benimkiler evden atar
Sen kitaplardan mı fırladın kuzum, camdan da mı dışarı bakmadın hiç
Ne alaka herkes sizin gibi değil maalesef sen bence bilmiyorsun ki babam evde yok
Hangi kişi kızına izin verir? Başkasıyla yatmasına vs
Bizim gibi derken? Ben istirmarcıymışım gibi konuştun, yavrum kuzum, şekerim, insanlar bazı şeyler için ailelerinden ayrılmayı beklemiyor, fark etmiyor bile. Onların da aileleri duyduklarında mutlu olmuyor tabi, ama vaziyet bu.
Yahu izin almıyorlar mübarek, izin aldıklarını kim söyledi
Hayır ya benim gibi bir sürü var hatta daha beter sen turkiyeyi çok mu rahat sanıyorsun anlasa döver sokağa nile atar
Illaki anlaşılır benim çamaşırımı bile annem yikiyor
İşte herkesin çamaşırını annesi yıkamıyor, herkesin annesi kızını bu kadar takip etmiyor, herkes senin kadar temiz düşünmüyor, sen yapmazsın, yapmamış olabilirsin, ama ben varsayımlarla değil tecrübeyle cevap veriyorum sana şekerim.
30 35ten sonra evlenemezsem karışmayacak zaten
Çok özel değilse şu an kaç yaşındasın?
Çamaşırı geçtim illaki anlaşılır her türlü ele verir dayak yer ya da annesi de kasardir
Her türlü ele vermez, öyle olmuyor o, saklanabiliyor
Hiç sanmam üstünden başından saçından her şeyden anlaşılır 1 saat sürecek iş de değildir yatılı izin vermez çoğu kisi
Makyajından bile anlar
Ablacığım gerçek anlamda imrendim sana, umarım ben de bir gün senin kadar saf ve temiz olabilirim. Sana hayatında başarılar dilerim.
Ağzına alsan kokmaz mi onu bile anlar
Benim yaşım 24 ne ablasi
Saf ve temiz değilim ayrıca canisi kullanıp atılmadım işte ne güzel illa yaparım o işi merak etme acelem y9o
Lafın gelişi söyledim, sana nasıl izah edeyim bilemedim ki. Özelden yazma şansın varsa kişisel bir anımı paylaşmak istiyorum
Ben mast vs yapıyorum temiz oda zevkli ayrıca kimseyle ugrasmiyorum😂😂
Taktire şayan, gerçekten süper. Umarım seni haksız çıkaran kimse çıkmaz karşına 🥰
Korona vs var
Korona mı :D
Siz bence abartıyorsunuz ilişkiyi vs öyle aman aman birşey olduğunu sanmam bir sürü faktör var pis biri bile çıkabilir karsidaki
İlişkiyi mi abartıyorum? Aksine çok basit olacağını savunuyorum ben, insanlar ilişki yaşamak için senin kadar beklemiyor, ince eleyip sık dokumuyor maalesef
Aynen yapacağım bende artık
Aa, günün sonunda buna mı karar verdin?
Evet ama adım cikabilir
Meraktan soruyorum, nasıl olur da bu kadar çabuk karar verebilirsin? Ne oldu yani
How
Konuşma tarzıdır
Başka şey midir
Eğin ne ya?
Soru soramadım birlesikken
Çocuğun niyeti farklı gibime geldi. O söylemeden senin söylemeni istiyor sanırım. Prezervatif al demeni bekliyor ama böyle bir şey yapmak istemiyorsan buluşunca hareketlerine dikkat et ve ona göre konuşmayı sürdür
Kafede bulucaz alakası yok cin. sellik geçmedi konusmada
Daha ilk bulusma
O zaman sorun yok
Neden böyle yaptiki
İyi niyetli birisi olduğuna inanıyorsan sorun etme
Farklı çıkabiliyor ama
Kardeşim güvenme mi diyeyim. Bi bak bakalım hal ve hareketleri nasıl, izle ve analiz yap ona göre konuşursun zaten.
Kızlar mi diyor gelirken al diye
Kişiden kişiye değişiyor ben hiç öyle bir şey yapmadığım için bilemem. Yapmak istiyorsan kullanmalı zaten. Kafede buluşacağız diyorsun bir de kızlar mı diyor diye soruyorsun niye çeliştin anlamadım
Hiç yaşamadım durumu bakireyim
Bozmamanı tavsiye ederim. Bunu çok samimi bir şekilde söylüyorum
Yaptıktan sonraki psikolojik durumunu her zaman göz önünde bulundurarak yaşa
Bana hiç bir faydası olmadı 24 yaşındayım sence?
Millet zevkine bakiyor
Günahını düşünmüyorsan sevdiğin insanla nabarsan yap karışamam
Ona bakarsan bende erkeğim senden daha çok istiyorum ama yapamam. Hem kendimi eşime saklıyorum hem de bunun öbür tarafı var.
Ben günah diye yapmıyorum ailem. de kızıyor ama evlenemezsem 30 35ten sonra serbest
Kendini öyle şartlandırma, illa birisi denk gelir evlenirsin. Ya evlenemezsem diye şüpheyle yaşarsan zaten evlenemezsin, karşına illa iyi birisi çıkar çünkü kadınsın ve talibin doğal olarak daha fazla olur.
Çok meraklı değilim evlenmeye
Zengin tipli biri olursa evlenirim
O zaman s. et gönlünce yaşa milletide oyalama. Zevkine göre takıl
Ailem kızıyor 30 35 yaşını bekliyorum😂😂
Ailen nerden bilcek ya hahahaha açıp bakıcak mı saçmalama 😂
Ayrıca kullanılmak istemiyorum yapcak biri bile olsa bana birşeyler almalı vs
Seninki farklı bir yere kaçıyor kusura bakma
Işine gelmedi bence
Biz niye burdan konuşuyoruz
Rezillik şu an ahahsjxj