Aşk İlişkileri Kadınları etkilemek için en davetkar en çekici sözünüz nedir? Haydigelbenimleol9 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadınları etkilemek onları alanınıza çekmek için nasıl bir yöntem ve söz kullanırsınız?Mesela bir erkeğin bana yavrum demesi beni acayip cezbeder Kadınları etkilemek için en davetkar en çekici sözünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ben daha önce hiç böyle hissetmemiştimİlk kez böyle hissediyorumSen farklısın 1 0 Yorumla
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İffetli bir bakireYeterdi bu fakireMaalesef bulunmaz bu devirdeAncak hak getire 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Bunun için belirli bir çizgim yok. Sen bile o çizgisizlikte peşimden gelirsin :F 1 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bal dudaklım veya bal dudaklarını yerim diyorum, yavrumu daha çok kullanıyorum, güzel gözlüm diyorum bazen, arasırada bal yanaklım diyorum 0 0 Yorumla
AynadakiYansima Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Hiçbirini yapmamaya gayret ediyorum. Çünkü buna giriştiğimde bir ses fısıldıyor; "Zinaya zemin mi hazırlıyorsun yoksa?" Sonra bütün hevesim kaçıyor. 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben canimmmmm lafını kullanirim.. sıcak olmaya çalışırım.. ortmadq isek hem mesafeli ama aynı anda ilgili olmaya çalışırım 0 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Solyanim.. kadinim.. yavrum. bebegim bunlari kullanirim 0 0 Yorumla
oktay5038 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hanımefendi hizmetinizdeyim ayakkabıyı nasıl istiyosunuz faturalarınıxı ödemek için can atıyorum gibi efendim 0 0 Yorumla
CanArslan3333 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Tatlı dille yılanı deliğin çıkartmassam içini yakmassam bidaha hiç bir bayana yanaşmam o derece 🤙 0 2 Yorumla Haydigelbenimleol9 +1 yıl Ooo Yorumla CanArslan3333 +1 yıl 🤙 Yorumla
serioladumerili Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Bunu detaylı olarak konuşmak isterim :) 0 2 Yorumla Haydigelbenimleol9 +1 yıl 😂 Yorumla serioladumerili +1 yıl Mesaj kapalı 😅 Yorumla
Çayısevmiyormuşpipim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Burda mı açıklayalım halka açık şekilde 😀 0 2 Yorumla Haydigelbenimleol9 +1 yıl Nerde aciklican Yorumla Çayısevmiyormuşpipim +1 yıl Bilemedim knka 😂Sorunun altında ya ban yeriz yda linç 😂 Yorumla
eczaneteknisyeni Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl bebegimm de güzeldir 0 2 Yorumla Haydigelbenimleol9 +1 yıl Evet oda guzel Yorumla eczaneteknisyeni +1 yıl kesinlikle 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben daha önce hiç böyle hissetmemiştim
İlk kez böyle hissediyorum
Sen farklısın
İffetli bir bakire
Yeterdi bu fakire
Maalesef bulunmaz bu devirde
Ancak hak getire
Bunun için belirli bir çizgim yok. Sen bile o çizgisizlikte peşimden gelirsin :F
Bal dudaklım veya bal dudaklarını yerim diyorum, yavrumu daha çok kullanıyorum, güzel gözlüm diyorum bazen, arasırada bal yanaklım diyorum
Hiçbirini yapmamaya gayret ediyorum. Çünkü buna giriştiğimde bir ses fısıldıyor; "Zinaya zemin mi hazırlıyorsun yoksa?" Sonra bütün hevesim kaçıyor.
Ben canimmmmm lafını kullanirim.. sıcak olmaya çalışırım.. ortmadq isek hem mesafeli ama aynı anda ilgili olmaya çalışırım
Solyanim.. kadinim.. yavrum. bebegim bunlari kullanirim
Aşk bu kızılötesi
Yaralı müzesi
Hareket edemem
Hanımefendi hizmetinizdeyim ayakkabıyı nasıl istiyosunuz faturalarınıxı ödemek için can atıyorum gibi efendim
Tatlı dille yılanı deliğin çıkartmassam içini yakmassam bidaha hiç bir bayana yanaşmam o derece 🤙
Ooo
🤙
Bunu detaylı olarak konuşmak isterim :)
😂
Mesaj kapalı 😅
Hicbirinden etkilenmiyorum
Sen kimsin ki beni engelliyorsun allahın sanalcısı
Burda mı açıklayalım halka açık şekilde 😀
Nerde aciklican
Bilemedim knka 😂
Sorunun altında ya ban yeriz yda linç 😂
bebegimm de güzeldir