Yavrum ve güzelim dışında pek hitap kelimesi kullanmıyorum ben. Aşkım kelimesinden de nefret ederim. 🙄 peki ya siz? Peki Bir kadına/erkeğe edilecek en güzel hitap sizce ne olabilir?
Bir kadına/erkeğe edilebilecek en güzel hitap sizce ne olabilir?
Sarışın diyorum ben genelde, yavrum ve hatun dışında, aslan parçası diyor arada o zamanlar tertip ya da kirvem dediğim de oluyor😂 ama bir kadına güzelimden daha güzel hitap şekli olamaz bence
Aslında yavrum kelimesinin itici durmasının sebebi argoda da tacizvari kullanılmasından kaynaklanıyor. Şşt yavrum tarzı kaba çıkışların sonucunda kelime sempatikliğini yitirebiliyor ama kimin ne şekilde dediğine bakmak gerek. :)
Yine güzel bir soru😊Her şeyden önce 'GÜLÜM' demesinde, ne derse desin.😊 Bir kadının erkeğe 'PAŞAM' demesi de çok garip bir şekilde hem komik, hem sempatik, hem itici geliyor bana..'Canım' ve 'Hayatım' günlük hayatta en rahat kullanılan sempatik hitaplar olsa da kendi adıma 'SEVGİLİM' i tercih ederim. Her ne kadar uzuuunca bir zamandır kimse demediyse de denilse mutlu olurum herhalde. Öyle olduğunu hatırlıyorum bir zamanlar. 🙏😊 Uzunca oldu. Elimde değil. Kısa kesemiyorum. Sevgiler..🌸👍
İlişkideki ilişkiye bağlı aslında biraz bu cicim aylarında sevgilim aşkım birtanem birkaç ay yıl sonra anlık psikolojiye bağlı “tipsiz” bile demişliğim var ama benim favorim sahiplik takısı Ayşe’m Elif’im gibi gibi...
Aşkım bitanem sevgim hayatım bunda sizcede çok kullanılan ve anlamlarını kaybeden kelimeler değil mi bence herkesin kendine has karşısındaki insanı tanıdıkça kendi hitap şekillerini bulmalı 🙏🏻
Geçmiş ilişkilerinden biliyorum bir kadının en çok hoşuna giden hitap şekli onun adı. Ona adıyla seslendiginizde yaptığı çağrışım hiç bir şey kadar hoşuna gitmiyor
Suç ortağım En güzel manzaram Yüzünün her satırını ezberlediğim bilmiyorum bende uyandırdığı ya da benim onda uyandırdığım hisle paralel olur sanırım ama ben bana aşkım denilmesini seviyorum.
En İyi Görüşler