Zorunda değilim 😅anlayanlar anlar der geçerim en fazla değil mi ama ne demişim bilmeyenler sorabilirler diye ve düzgünce ne demek diye sormak yerine zorundasın da diyemezsin.
Vermiyorum arkadaşım zorunda değilim en fazla anlamadığın soruya girmezsin olur biter ha anlamadın mı gir 5 dk çeviriye bak gel zor birşey değil tercüman değilim
Arkadaşım ister iyi niyet ister kötü niyet beni bağlamaz en fazla anlamadiysan soruya görüş yapmazsın ben kimsenin tercümani da değilim insan gibi zaten belirtmiştim anlamayana çevirim söyler diye burada gelip ne sen nede bir başkası çevirmek zorundasın gibi cümleler kuramaz çünkü öyle bir zorunlulugum yok ha insan gibi deseydin ben anlamadım bilmiyorum ne demek alttaki yazanlara nasıl cevap verdiysem sana da verirdim öyle saldırmakla olmuyor bu işler.
Hayda bende bildiğim dilden konuşuyorum demek ki 😂 ya cidden değişiksiniz iki cümle yazmışsım destan yok orada ki bu kadar büyüttün iki dk girer bakardin sorsaydin bende söylerdim diyorum hâlâ dil diyorsun bugün canım böyle soru sormak istedi 😅
Baktım soruma genelemesi anlamış anlamayan da insan gibi sormuş ne demek diye gerisi normal karşılamış ve cevap vermiş 😅 diyeceklerim bu kadar iyi geceler
Asla ama türkcemizi dogru durust tefaffuz edemiyoruz ecnebice sorular soruyon burda bir nebze insanlara yardim edebilirmiyim diye cevap veriyorum. sizse ne ditorsaniz artik cogu insan anlamdim ya da ne demek istedim demis sahi ne demek istedin ecnebi degilim. zeki de degilum. nerden bulastiysam sana iyi gunler dilerim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Heye, ez pır biravêdıkım😂😂
Yok ve olmasın zaten sıkıntılı işler
Detaya belirtmek zorundasın, bilmediğimiz şey hakkında görüş yapamayız.
Zorunda değilim 😅anlayanlar anlar der geçerim en fazla değil mi ama ne demişim bilmeyenler sorabilirler diye ve düzgünce ne demek diye sormak yerine zorundasın da diyemezsin.
Hayır zorundasın, soru sorma platformundasın. İnsanlara detay vermek gibi bir zorunluluğun var.
Vermiyorum arkadaşım zorunda değilim en fazla anlamadığın soruya girmezsin olur biter ha anlamadın mı gir 5 dk çeviriye bak gel zor birşey değil tercüman değilim
Tercümandan çevirmek gibi bir mecburiyetim yok. 🙂
Ben senin gibi ters bir insan olmadığım için zorundasın demiyorum zaten en fazla soruya gelme geliyorsan da düzgün ne demek diye sormayi öğren
Beteyi unuttum ama nabe olmuyor demek
Hayır yok :)
Cevirmenlik. yap ozaman cokmu ariyorsunuz bu sorulari?
İnsan gibi sor yaparız
Amacim. iyi niyet senle pklemige girmem. ne sordugun belli degil
Mesela bunu yazana kadar google translate ye girip sende öğrenebilirdin . Biraz kafanızı çalıştırın
Arkadaşım ister iyi niyet ister kötü niyet beni bağlamaz en fazla anlamadiysan soruya görüş yapmazsın ben kimsenin tercümani da değilim insan gibi zaten belirtmiştim anlamayana çevirim söyler diye burada gelip ne sen nede bir başkası çevirmek zorundasın gibi cümleler kuramaz çünkü öyle bir zorunlulugum yok ha insan gibi deseydin ben anlamadım bilmiyorum ne demek alttaki yazanlara nasıl cevap verdiysem sana da verirdim öyle saldırmakla olmuyor bu işler.
Arkadaş aşısını olmamış , Veteriner e gidip aşısını olması lazım , bu saldırganlıkla fazla yaşamaz
Saldiri degil herkesin anlsyacagi dilden soraydin böyle yanlis anlasilmazdin saldirmadimda
Hayda bende bildiğim dilden konuşuyorum demek ki 😂 ya cidden değişiksiniz iki cümle yazmışsım destan yok orada ki bu kadar büyüttün iki dk girer bakardin sorsaydin bende söylerdim diyorum hâlâ dil diyorsun bugün canım böyle soru sormak istedi 😅
Dil dedinya o bahsettiğin dilden bahsetmiyor , GORİL işaret dilinden bahsediyor. Hani translateye bile giremediği için , onun için en ideal dil o
Kimse sorma demedi kac kisi anladi sorunu iyi geceler dilerim degisik degilim. ayrcica fikrimi soyledim hstami ettim evet hata ettim. Özur dilerimmmmm
Baktım soruma genelemesi anlamış anlamayan da insan gibi sormuş ne demek diye gerisi normal karşılamış ve cevap vermiş 😅 diyeceklerim bu kadar iyi geceler
Ya iste cahilligime ver iki cumleyi anlamaktan acizim bide sizle tartisiyorummm
Yorumlarda baktim o ne diyolar heoten cahiliz anlamamisiz hata yapmisiz isteedd
Dalga mı geçiyon olum gece gece
Asla ama türkcemizi dogru durust tefaffuz edemiyoruz ecnebice sorular soruyon burda bir nebze insanlara yardim edebilirmiyim diye cevap veriyorum. sizse ne ditorsaniz artik cogu insan anlamdim ya da ne demek istedim demis sahi ne demek istedin ecnebi degilim. zeki de degilum. nerden bulastiysam sana iyi gunler dilerim...
O ne demek
Güncellemede yazıyor 🤝🏻😅🌸
şu an ikinci istediğim bir yastık 😆
Ne demek peki
Güncellemede yazıyor 🌸🤝🏻
He yok ya öyle biri hak edecek biri bulamadık 😊
@Quantum_Machine sana kemik atan oldumu
Sorumda tartışma istemiyorum diye belirttim beyler 😂🤝🏻
O satasiyor reis ya
Reis nedir lo yok bremin de tam olsun 😂😂😂🤣🤣 hahaha iyi güldüm valla
Ahaha seviyorum reis kelimesini ya ondan
Benim gibi prenses gibi kıza reis demiyen de ne bileyim yani 😂😂🤣🤣