Aşk İlişkileri “çawreşamın" dediğiniz birileri var mı? Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/umpoSnf92k4Benim henüz yok😅👀 Güncellemeler+1 yıl Irkçı köpekler Kürtçe şarkı attım diye kuduranlar olacaksa baştan görüş yazmasın 🤝🏻 “çawreşamın" dediğiniz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Var panpa. Fekat çok nadirdir reş denk gelmez insana. Gelsede bizi es geçer :) 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Var o dilemın o barqemin Ez ji wî hez dikim 2 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Anın heye velle😂 2 17 Yorumla Berkan63 +1 yıl Amın** Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl 👀👀🤣🤣 Yorumla Berkan63 +1 yıl 😥😥🤪 Yorumla Banlandırıldık +1 yıl KS yorumu sildi, bu kadar mı batıyo insanlara kürtçe. Yorumla Berkan63 +1 yıl Demek ki batıyor kanka ırkçılar hepsi😑 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Batıyor batıyor ama bundan sonra bütün sorularım Kürtler ve Kürtçe olcak hadi bakalım Yorumla Berkan63 +1 yıl Bende elimden geldiğince yazacağım KS de ırkçı çıktı yaa pesss Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Şaşırmadım yani beklediğim birseydi sorumun kalması bille mucize Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Neymiş imla ve büyük harf hatası Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Bahane ya Kürtçe diye kaldırdılar şikayet geldi şikayeti de imla hatası diye kullandılar Yorumla Berkan63 +1 yıl @KızlarSoruyor neden ırkçılık yapıyor sunuz? Yorumla Berkan63 +1 yıl @KızlarSoruyor orta da yanlış bir kelime söz yok. Küfürleri bile es geçiyorsunuz ama Kürtçe kelime olsa kaldır 😂 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl İngilizce konuşun kalkmaz imla hatası da olmaz 😂 Kürtçe de var sadece mulum Yorumla Berkan63 +1 yıl Eze car yazikım kize😂 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Berkan sus çocum 😂 hhahaha Yorumla Berkan63 +1 yıl Tomom😒, yoksa kendime küfrederim şimdi Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl 😂😂. Yorumla
Faruk2059 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Ne demek abla o? 1 2 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Kara gözlüm demek yani karagözlüm dediğiniz birileri var mı 😂 Yorumla Faruk2059 +1 yıl Yok kkkdkd Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl O ne demek 🙄 0 2 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Karagözlüm demek Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Peki :) Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. O ne demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var panpa. Fekat çok nadirdir reş denk gelmez insana. Gelsede bizi es geçer :)
Var o dilemın o barqemin
Ez ji wî hez dikim
Anın heye velle😂
Amın**
👀👀🤣🤣
😥😥🤪
KS yorumu sildi, bu kadar mı batıyo insanlara kürtçe.
Demek ki batıyor kanka ırkçılar hepsi😑
Batıyor batıyor ama bundan sonra bütün sorularım Kürtler ve Kürtçe olcak hadi bakalım
Bende elimden geldiğince yazacağım KS de ırkçı çıktı yaa pesss
Şaşırmadım yani beklediğim birseydi sorumun kalması bille mucize
Neymiş imla ve büyük harf hatası
Bahane ya Kürtçe diye kaldırdılar şikayet geldi şikayeti de imla hatası diye kullandılar
@KızlarSoruyor neden ırkçılık yapıyor sunuz?
@KızlarSoruyor orta da yanlış bir kelime söz yok. Küfürleri bile es geçiyorsunuz ama Kürtçe kelime olsa kaldır 😂
İngilizce konuşun kalkmaz imla hatası da olmaz 😂 Kürtçe de var sadece mulum
Eze car yazikım kize😂
Berkan sus çocum 😂 hhahaha
Tomom😒, yoksa kendime küfrederim şimdi
😂😂.
Ne demek abla o?
Kara gözlüm demek yani karagözlüm dediğiniz birileri var mı 😂
Yok kkkdkd
O ne demek 🙄
Karagözlüm demek
Peki :)
O ne demek