flörtümle seneler önce küsmüş güya 8 ay önce bana yazmıştı kanka deyince şaşırdı tepki verdi şimdide konuşmaya başladık ben sıkıntıdayım aile konusunda anlattım ona yanına geliyorum dedi geldi kafamı dagıttı noluyor anlamıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni sürekli güldürmeye çalıştı
Eski flörtümün arkadaşı benden mi hoşlanıyor acillll?
Ben arkadaşıyla hikaye attım eski flörtüm de hikayesine keşke verdiğimiz sözleri tutsak diye bişey atmış. Çocuk hoşlansa bile bu kadarı fazla değilmi ya çok kötüyüm dedim atladı geldi
Ya beni eglendiriyor .. Zannetmem öyle bişey olcagını niye bu kadar uzatsınlar ki? Sevgilim var ugraşmazlar ben flörtken de bu böyleydi ya beni görmüştü arkadaşı tuhaf tuhaf baktı çok etkilenmiş gibi
Daha Demin ( Eski Flörtüm ) De Hikayesine Keşke Verdiğimiz Sözleri Tutsak Diye Mesaj Attı Dedin. ( Eski Flörtüm ) Şimdi Diyorsun O Zamanlar Sevgilim İle Flörttük.
Ulan şu an ki sevgilim ile flörtken eski konuştugum çocuk arkadaşıyla hikayemi görmüş galiba bilmiyorum durduk yere hikayesine herkes verdiği sözleri tutsa diye atmış
Ya benim için çırpınıyor üzülüyor yüzüm gülsün diye ugraşıyor niye bunları durduk yere yapsın ki? Bana deger veriyor belliki ben başımı egiyorum üzgün üzgğn bakıyor bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1 kere nikah törenine katıldım, bir dakika bile indirmedim
Eski Flortün İle Arkadaşı Küsmüş, Arkadaşı Sana Bunları Yazıyor Ve Güldürmeye Çalışıyor Doğru Mu Anladım?
Ya 2, 5 sene önce küsmüşler ona aile durumumu anlattım dayak yediğimi oda geldi yanıma
Yüksek İhtimal Senden Hoşlanıyor.
Düşük İhtimal İse Eski Flörtün Hâlâ Senden Hoşlanıyor Ve Arkadaşından Senin Durumunu Sormasını Rica Etti.
( Ki Bu Baya Uçuk Bir İhtimal, O Yüzden Yüksek İhtimal Senden Hoşlanıyor. )
Ben arkadaşıyla hikaye attım eski flörtüm de hikayesine keşke verdiğimiz sözleri tutsak diye bişey atmış. Çocuk hoşlansa bile bu kadarı fazla değilmi ya çok kötüyüm dedim atladı geldi
Sen Hoşlanıyor Musun Ondan?
Ya sevgilim var... Gidelim dedim yolu uzattı daha fazla zaman geçirmek istedi benimle
Uzak Tut Kendinden Bu İşten Sen Zararlı Çıkarsın.
Niye
?
Ya bana hem kız ayarla diyor hem git evlen diyor yaptıkları tutmuyor
Bildiğin Seni İstiyor Bu Çocuk Ama Bence Kaçınmalısın Sonuçta Sevgilin Var.
Ya ama sevgilinle evlen dedi bana anlamıyorum sevgilim de çocuk gibi trip atıp duruyor bok gibi zaten
Ya Ben Sana Ne Söylesem Ya Umut Vereceğim Ya Umutsuzluğa Düşüreceğim.
Ya peki napim? Çocuk arabada ne zaman buluşcaz deyip durdu kaç kere
Ya Belki Eski Flörtünle Planlaştılar, Belki Eski Flörtün İstedi Böyle Yapmasını? Sen Çocuktan Hoşlanıyor Musun?
Ya beni eglendiriyor
.. Zannetmem öyle bişey olcagını niye bu kadar uzatsınlar ki? Sevgilim var ugraşmazlar ben flörtken de bu böyleydi ya beni görmüştü arkadaşı tuhaf tuhaf baktı çok etkilenmiş gibi
Sorduğun Soru Eski Flörtümün Arkadaşı Benden Mi Hoşlanıyor?
Cevap: Evet + Sende Ondan Hoşlanıyorsun
Ya hoşlanmiom çocugun eski flörtümle konuştugunu nasıl anlarım
Yoruldum Arkadaş 😅
Kardeşim desene offfff
Hikayesine Keşke Verdiğimiz Sözleri Tutsak Diye Yazdığını Nereden Biliyorsun?
Onun hikayesine bakmıştım sevgilim ile flörttük o zaman
Daha Demin ( Eski Flörtüm ) De Hikayesine Keşke Verdiğimiz Sözleri Tutsak Diye Mesaj Attı Dedin. ( Eski Flörtüm ) Şimdi Diyorsun O Zamanlar Sevgilim İle Flörttük.
Ulan şu an ki sevgilim ile flörtken eski konuştugum çocuk arkadaşıyla hikayemi görmüş galiba bilmiyorum durduk yere hikayesine herkes verdiği sözleri tutsa diye atmış
Eski Flörtünün Bunu Atması Ve Yakın Zamanda Eski Flörtünün Arkadaşının Senle Vakit Geçirmek İstemesi Bence Tesadüf Değil Uzak Dur Derim.
Ya benim için çırpınıyor üzülüyor yüzüm gülsün diye ugraşıyor niye bunları durduk yere yapsın ki? Bana deger veriyor belliki ben başımı egiyorum üzgün üzgğn bakıyor bana
O benle yıllardır zaman geçirmek istiyor
Sende Hoşlanıyorsun İşte. Madem Sende Güveniyorsun Ver Bir Şans.
Tamam sagol kardeşim