Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşı beni görse dibi düşerr koşa koşa yazardı yürürdü normal şartlarda bana fakat arada eski sevdiğim var zaten yapmam bi sey bi insana imkansızlıklar yokken bile adım atmam düşünmem hele ki bu durumda bi sey yapmam kolumu kıpırdatmam bile sadece içimde olan hisleri paylasmak istedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Heeee illaki elek olucam ortalık malı olucam diyorsun sonra onunda yakın arkadaşı öbürünün yakın arkadaşı derken bi bakmışsın ordan oraya sürükleniyorsun
neden elek olayım ki yatacağım demedim? ben kasar değilim arkadasından hoslanmamda sevgi masumiyet içeren bir histi ve ben demiseksüelim duygusal bağım olmayan erkeğin elini bile tutamıyorum.
Neden yakınından birileri git başka birini bul şart mı o kişi
şöyle söyliyim ben cok cok zor seven hoslanan biriyim inanki karsıma dünyanın en yakısıklı gelsin bende tık olmaz ve bu isteyerek bulmakla uğraşla olan bir sey değil ve hicbir zaman bir erkek bulma cabasına girmem hep onlar gelir ben duvar ördüm kimseyi almam oyle yayında gördüm hoslanınca hoslanıyorum ve zor olab bir seyin olması garip
Tamam anladım sen bilirsin ama şunu söylemek istiyorum dedikodu malzemesi olucaksın ve senle asla ciddi olmucak
o arkadaşı benim kim oldugumu bilmiyor ki yani öyle tahmin ediyorum en azından
O seni gösterecek kanka yeni sevgilim diye öbürüde dicek bu benim eski sevgilim ve tek kelime kanka beni kıskandırmak icin senle çıkıyor
amann kardess hepsi boş a*mk onların kardeş
Tamam 👍
Yakında onun arkadaşından da hoşlanırsın.
hayır ya ben cok zor seven hoslanan biriyim ya gerçekten eski sevgilim beni kaybetti yapacak bi sey yok eğer bunu hakedecek bi sey yaparsa en beterinide ben yapıcam
Tamam.
sevdiğin eski sevgilinin kadının bi anda arkadaşınla sevgili oldugunu görsen nasıl hissederdin
Umurumda olmaz.
Bu düşüncenden vazgeç.
sadece düşünce
Arkadaşlar dan hoşlanıyon demekki hep
bu iki etti onun onceden bi arkadasıda bana yavsıyordu ve cocuk dikkatimi cekiyordu hatta oyleki bana takip attı geri dönmedim
Etik olmaz.
Yapma bence çok nahoş olur
yapmam zaten bana yakısmaz cunku seviyorduk birbirimizi ama ne bileyim garip duygular içerisindeyim psikolojimi iyi hissetmiyom ya
Dışarıda bissürü hoşlanabileceğin çocuk var. Yasak elma muhabbetine girme gerek yok
neden yasak olsun ya
sanki eski kocam
Olsun çok hoş karşılanan bişey değil yine de sen bilirsin
eğer eski sevgilim bunu hakedecek biri olsaydı hic durmazdım
daha iyilerini bulursun onun çevresini boş ver
ama çevresi cekiyor ya imkansız seyler hahahahhs
Bence senin arzularında bi sıkıntı var dskwksk
arzu değil yatacağım demedim? ben kasar değilim arkadasından hoslanmamda sevgi masumiyet içeren bir histi ve ben demiseksüelim duygusal bağım olmayan erkeğin elini bile tutamıyorum.
Yatmadan bahsetmiyorum canım birlikte olma arzusu yani
evet keşke eski sevgilimden once karsıma cıksaydı
Kader işte naparsın
ya a*mk eski sevgilim yüzünden bu ikinci hoşlandıgım kişiyle kavuşamayışım nereden sevgili olduk yaaa
Önündeki maçlara bak sen shajsj
yavv önümdeki maçlara baksamm taş gibi erkeklerde var fakat hoşlanmıyorımm iştee sıkıntı oradaaa
Kalbini çarptıracak birisi çıkar illaki hshajjs
cıkanlar hep exin arkadası bu iki etti a*mkk
KAJDJSJDJEKDJAODJWOS
Ben de exinin arkadaşı çıkacam diye korkuyorum
Olabilir
aynen babbaaa ya
O yüzden uzak dur boş ver sonra Üzülürsün evlat
neden üzüleyimm wski sevgilimin a*mkkk yayında üzgündğ galiba beni anımsadı sıkıca tuttsaydu madem ucmazdım kardeşşi
Aynen aynen aynen boş ver kahve ve iç ondan sonra yat
senle icekk
Dur içelim
Hadi av kahveleri yap gel
Yavru istekli ceylan
Peki sana mesaj atsa konuşur muydun onunla?
evet
Ee hani eski sevgilin vardı arada 😊
sıkıca tutsaydı beni uçmazdım bende.
Ben olsam tutardım bırakmazdım valla 🙈
söyle
kime ne söyliyim