😊 Ciddi anlamda asla bu pozisyona girmemen gerekirdi.. Yani biri sana hayır diyor, seni sevmiyorum diyor.. Ve sen neden diyorsun ya.. Anında engellemen gerekirken sen neden diyorsun? Bırak yoluna bak ya.. Gururlu ol.. Kimseye kendinden çok kıymet verme.. Anladığım kadarıyla biraz fazla iyi niyetli bir arkadaşsın. Hayat böyle geçmiyor maalesef.. Keyifli günler..
Sevmek güzel bir duygu, yakın zamanda ben de bu duygudan nasibini almış biriyim. Benim hislerim de Aşk mânasında karşılıksız kaldı, bu sorular çaresizce ve ezikçe değil, insan merak ediyor neden olamayacağını. Oysa cevap bellidir her zaman, hislerimiz karşılık görmemiştir ama neden ararız illa ki. Zaten sevseydi olurdu, ne mesafe sorun teşkil ederdi ne statü ne de başka bir şey. Bence daha fazla üsteleme, yazma bile. Yazdıkça sen acı çekersin. Saygı duy sevmeyişine bak kendin de yazmışsın ona, iyi kalpli biri olduğunu söylemişsin. Ama her iyi bizim olmak zorunda değil. Nasip değilmiş arkadaşım. 🌷 Sen sevgini sonuna kadar yaşa, içinde yaşa. Ne güzel baksana sevgin hep saf temiz kalacak, hiçbir zaman nefrete dönüşmeyecek hep iyi anacaksın o kişiyi. 30 yıl sonra bile ansızın sebepsizce hislerin bittiğinde; aklına geldiğinde “ne güzel insandı, inşallah mutludur” diyebilmek ne güzel 🤍
Alttaki yorumları okuyunca herkes bir profesör herkes bir lady. Ben de bu kızın durumundayim su an. Vazgecemiyoruz abi napalim. Ben 5-6 yıldır karşılıksız seviyorum. Evden dışarı çıkmıyorum sosyallesecek gidecek hiçbir yerim yok msela nasıl yeni insanlarla tanışabilirim ki? Birini unutmak için yeni birine aşık olmak gerek. Ee bende o şans da yok zaten aşk diye bir şey birakmadiniz. Gönülden seven insanlara da bağımlı damgası yapıştırıyorsunuz. Nasıl hayatlar yasiyorsunuz yaa bu kadar kolay mi cidden. Ama benim için değil. Soruyu soran kişi neden vazgeçmiyor onun sebebi de vardır mutlaka ama biz zeki siz değilsiniz yani !
Ah biz bazı kadınlar bizi istemeyen kişilere neden ısrar neden kendini üzmek kendi değerinizi kendiniz verin önce aşk meşk güzel ama gerçekten değerli bir kişi ise hayat kısa önünüze bakın kimse için değmez elinize meslaginizi alın kendinize değer verinki başkası size değer versin aman beni bırakmasın ben ne yaparım siz bunları yaparsanız karşı taraf ben bu kıza ne yaparsam yapayım benim peşimde sonra televizyon da kadına şiddet sen biraz kendine gel kimse bulunmaz Hint kumaşı değil kadın dediğin öz guveni olucak beni isteyeni ben isterim diyecek güçlü kadınlar dan korkar erkekler bana kızacaksın ama kusura bakmayın
"Kusura bakma, istemiyorum. Zorlamaya gerek yok." Bu lafın üzerine daha yazılmaz. Kusura bakma arsızlık yapmışsın. Kendinizi küçük düşürmeyin, ayrılığı kabullenin.
Kızım dünyada erkek kıtlığı mı var bu kadar düşecek ne yaşadın sen? Sevmeyen insana “neden” diye sormak kadar saçma bir şey varsa o da “gay misin başkası mı var neden işte neden” diye sormaktır. Bu iki seçenek de yoksa dünyanın tüm erkekleri sana âşık olsun o zaman. Sen lez değilsin, kalbinde başkası da olmasa önüne gelene âşık mı olacaksın? Bu kadar tutturulur Allah kalan hayatında kolaylık versin
Umrunda değilsin muhtemelen sevgilisi var ve engellememesinin sebebi ise seni elinde tutuyor olması. Ben olsam yazmazdım hatta hislerim çok kuvvetli o ayrılmadan ben ayrılır y... k gibi bırakırdım onu ortada
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
sevgilisi yok ya bebce ayni okuldayiz olsa duyardim heralde asosyal biri ztn
benden sana bir tavsiye tatlıcan, nedenleri boşver, insanlar ya yanındadır ya da değil, gerekçesi olmaz sevginin de dostluğunda. Hayır mı dedi o anda keseceksin çok irdelemişsin.
Engelememesinin nedeni sende açık kapı bırakıyor. Ne olur ne olmaz hesabı. Başkası da yoksa hayatında veya varsada artık bizi ilgilendirmez. O konuşarak bitirmeyi seçmiş. Bunu yapmayanlara var. Çocuğun konuşmasının çoğu zaten egolu.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
engellememesinin sebebi acik kapi birakmasi mi cidden madem acik kapi birakicak kdr begeniyo neden 1 sans vermediki
mesajlarından belli. ve bu çocuğun konusunu kapat cidden. sana erkek mi yok? bak gizli üyesin. neden gizli üyesin? gizli olmasan sana herkes yazardı değil mi? bırak o çocuk kaybettiğine ağlasın. sen elini sallasan ellisi
Diyelim ki bana göre ezik durmamissin. Peki ya ona göre? Herkes bir değil ki. Sorunu da anladım, illa cevap almak istemissin ama onun da dediği gibi, bazen belirli bir nedeni olsa da bilmeyebiliriz o nedeni. Elektrik alamamış diyelim mi özetle?
Kızsın diye reddedilmez olduğunu mu zannediyorsun lan sen? Seni reddeden erkekler gay veya başka birini seviyordur değil mi, başka bir açıklaması asla olamaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
abi mal misin hayir vs dedim sonda dikkat ettiysen aklima gelen en genel sebepler bunlardi yani gay olmak insanin elinde olan ya da asagilanabilecek bi durum değil ayrica isine bak
Kendini çok düşürmüsssün yanlış hiçbir erkek için bu kadar üstelemeyin biri gider biri gelir dünyada erkek mi yok bi kadınlar erkeklerin egosunu tatmin etmek için yaratılmadık
Bu hissi biliyorum, istemediğim de oldu istenmediğim de. Engellememesi seninle alakalı değil ben de engellemeyi sevmiyorum birini. Engelleyince numarası hep orada gözüküyor hayatımdan çıkaramıyorum. Üzülebilirsin ağlayabilirsin özleyebilirsin yazmak isteyebilirsin ama seni sevmeyene hiçbir şey yapamazsın. Bunu düşünerek yazma lütfen, kendin için yazma. Geçecek bir gün hatırladığında tiksineceksin, üzme kendini
bu kadar ısrar etmeseydin keşke istemiyormuş kendi kendini zorlamışsın biraz sevseydi uğraşmak için değerdi ama boş zahmet daha iyileriyle karşılaşırsın umarım<3
Öyle olmuş maalesef, ilk fotoğraftaki kusura bakma istemiyorum zorlamaya gerek yok'dan sonra hiç zorlamamalıydın ama olmuş çok da önemli değil, Aşk intikamdan güçlü değildir yok say onu :D
Çocuğun tamponu kaldırmış sin durduk yere sen kosmayacaksin kosturacaksin " ay çok iyisin vah çok iyisin " dersen sana acır hadi ordan et şimdi bunu bundan sonraki taliplerine özgüvenli yaklasacaksin o kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendini ezikmemişsin kendi kendini bitirmişsin yani erkekler öz güveni olan kadınlarla beraber olmak ister hoşlandıysa tabi bunlarada bakar
Başkasını seviyor ya da sevmiyor sanane ki. Üstelik sana hesap vermek zorunda da değil. Aferin böyle kendinizi gömün. Ondan sonra çok mu ezikçe olmuşum diye sorun vallahi komiksin he.