Adam bitirmiş evet dönmez de yani boşuna bekleme, bence adamın peşini bırak, yazık vallahi adama acıdım, annesine küfür etmişsin ve çıldırtmışsın, gençliğimi yakamam demiş, kendime saygım kalmadı diyor, neyini anlamadın bunun acaba? Ayıp etmişsin kovmakta da haklı, tamam tokat atması da doğru değil ama senin yaptığın da ayıp yani, sevgilinin annesi belki kaynanan olacak olan birine küfür ediyorsun, hiç hoş değil sen onun yerine kendini koy öyle karar ver bakalım, sana bunları yapan birini hala kabul eder misin? Edersen kendine saygın yoktur zaten, hak verdim adama yazık, bence özür dile güzelce ayrılın ayrılıyorsanız, birde tehdit etmişsin galiba, etsen ne sanki, kışkırtma var ortada hakaret var, kimse annesine küfür edilmesini kabul edemez, aklı başında olan birisi bunları yapmamalı, ne yaşadınız da böyle kavga çıktı bilmiyorum ama seni zorladı mı birşeyleri yaşarken? Ne yaşadıysanız karşılıklı isteyerek yaşanmış, bari bırakın yaşanan güzel anılar güzel kalsın onlara saygınız olsun, bence özür dileyin birbirinizden ve bitirin güzelce.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonunun ilişkiyle alakası yok isteğimle oldum kıskandigim için çıktı kavga o beni kovdu evinden küfür edince bende daha çok sinirlendim onun üstüne tokat attı çok seviyorum üstüne çok düştüm asla böyle olmasını istemezdim istediğimle söylediklerim tamamen farklı kavga edince sakın olamıyorum oda tam tersi çok sakin 2 senemi verdim beni sevdiğini biliyorum ama aptallığım yüzünden
- +1 yıl
İşte sinirle söylediğini biliyor ama adam diyorki ben ömrümü veremem demek istemiş işte, olmaz diyor artık yani bıkmış gibi, ilk kavganız mı bilmiyorum ama sanki sürekli böylesiniz gibi konuşmuş
Soran+1 yılBen kavgalarımızda hakaret küfür ediyorum uyarıyordu beni ama hiç annesine küfür etmedim bugüne kadar bi anda çıktı bu konuda çok hassas böyle bi tepkiyi beklemiyordum o yüzden çıldırdım duzelicem gerekirse psikoloğa gidicem elimde değil pişman oluyorum sonra
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çocuk haklı ve aklı başına gelmiş ki senden ayrılmış sen öncelikle bir kızsın ne olursa olsun küfürü nasıl ağzına yakıştırıyorsun hemde ölmüş annesine ölüye saygın yok yaşayan sevgiliye saygın olsun ister kusura bak ister bakma her şeyide yapıp öfkeyi bahane etmeyin yeter öldürürler öfkeliydim, döverler öfkeliydim, küfürlü konuşurlar öfkeliydim kendinize be öfkenize mukayyet olun yeter!
10 Yorumla
+1 yılÖlmüş annesine küfür ederek çizgiyi gecmissin üstelik bunu tekrarlamissin. Adam polislik ne yaptı bilmiyorum ama suçunu kabul edip bir de senin yapman gerekeni söylüyor ve sen hala onun damarına basmaya devam ederek gözünden iyice düşmeye çalışmışsın hoş başarmışsın gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine küfür ettiğim için evinden kovdu bende sinirlendim daha çok küfür ettim tokat attı onu söylüyor polise söyle diye
- +1 yıl
Ay bu soruyu görmedim mi az önce ya ://
+1 yılÇocuğa acıdım sadece, annesine küfür etmişsin, hatanı anlayıp kendini affettirmek için çabalamak yerine o da az değilmiş gibi iki taraflı rızayla yaşanmış şeyler üzerinden tehdit ediyorsun. Bu kadar iğrençleşmeye gerek var mı? Yazık çocuğa uzak dur ondan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çocuğa neler çektirdiysen yaka silkmiş artık senden. Kendini bu kadar düşürme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim zamana bırak. İlişkiyi çok yıpratmışsınız. Küfürler girmiş, aileye laf söz girmiş, tehdit girmiş. İlişkiyi kurtarmak istiyorsan zamana bırak. Sende durul. O da durulsun. Sen kaybetmek istemiyorsun ama birazda takıntılı olma durumu başlamış sende. Sevdiğin için mi istiyorsun yoksa düzeninin bozulmasından mı korkuyorsun belli değil. Zamana bırakırsan onu hala sevip sevmediğini sende anlarsın. Ona göre hareket edersin. şu an ortam yangın yeri. Saygı yok sevgi yok hatır yok. Kaos var. Beni dinle bekle. Kim bilir belki o sana döner.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için dediğin gibi yapicam üstüne gitmicem artık
Cevap sahibi+1 yılSabırlı olan hep kazanır
+1 yılAman allahım ne yapıyorsunuz siz ya neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bir insanla ilişki yaşıyorsunuz ve sonra ana avrat dümdüz kayıyorsunuz.. Bu mu yani ilişki anlayışınız.. Bence siz bitirin gitsin.. Saygının olmadığı bir ilişkide asla sevgi de diğer duygular da barınamaz net..
20 YorumlaYemin ederim çocuğa acıdım ya. adam ne diyorsa içinden demiş yani çok belli. Bir şeyler yaşanmış ama yaşanan zorla yapılmamış. Bir şeyler yaşadınız diye erkek kız farketmez karşınızdakinin hayatını zindan edemezsiniz. rızayla yaşamış sonra. Adamın annesine küfür etmek nedir. Hele ki ölmüş annesine. Bitirmiş kafasında helal olsun. en doğrusunu yapmış. Az bile yapmış hatta.
37 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben olsam ben de affetmem asla dün gelen elin kızı anneme küfür edecek yok öyle dava çocuk iyi bile dayanmış bu ruh hastasına bir de özür dileyeceğine daha da çok hakaret edip üste çıkıyor
- +1 yıl
Bakın şimdi bir kadın tanımadığı birisine bile küfür edermi sen bana ettin bu 1, o konuşmadan hepimiz anladık ki çocuk çok saygılı efendi kız ise küfürbazın teki adamın ölmüş anasına küfür ediyor bu 2 bu çocuk belliki çok sabretmiş bu 3 eğer bir şey yaşatsaydı bu kıza kız barışmak istemezdi bu, ayrıca ben erkek olduğum çin erkeği savunmam ALLAHA şükür öyle merhametli ve öyle adaletli birisiyim ki her zaman haklıyı savunurum karşıma kardeşim gelse haksız olarak tanımam cezasını ben veririm bu da 4 tamam her sevgili çiftler arasında kavga tartışma olabilir adamın illaki anasına küfretmek mi gerekir ha adam senin anana küfür etmiştir o zaman haklısın sen de onun anasına et bu da 5
- +1 yıl
Ayrıca ben kadınlara değer veririm ben ahlak değerleri olan biriyim sokakta bir kadını taciz eden veya döven birini görsem canını alırım o adamın
- +1 yıl
@Albaniaking sana tek diyeceğim şey kız olsaydın anlardın şu an sana ne desem boş anlamazsın çünkü rahatsın her neyse kıza gerçekten üzüldüm ben bu yüzden canıma kıymak istedim ilaç içtim ve üzerine dometos içtim 3 hafta yoğun bakımda kaldım ortada bırakılmak ne çok iyi bilirim ve Dileeimki Allah kimseye yaşatmasın
- +1 yıl
Neden anlamayayım ki seni ben taş taşımıyorum kalp taşıyorum göğsüm de ben. Merhametli insanım ve nerede ezilmiş bükülmüş güçsüz insan ve hayvan görsem sahip çıkarım arkasında dururum tanımadığım insan olsun isterse
- +1 yıl
@Albaniaking kısacası anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılsinirle de olsa yapılmaması gereken şeyler var. hata herkes yapabilir. özürünü diledikten sonra yetmiyorsa zorlama. kabullenmelisin. bu tarz tartışmalar yaşamaya da hiç gerek yok. bu kadar düşmeden konuşmayı keserseniz ileride birbirinizin yüzüne bakma ihtimaliniz olur en azından. birbirinizin gözünde düşüyorsunuz sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl-Beraber aynı evde kalıyordunuz
-Ölmüş annesine küfrediyorsun
-'Yanımda kaal' diye yalvarıyorsun/tehdit ediyorsun
-O tokat atıyor
Vallahi şoktayım. Bu nasıl bir şey ya? Küfretmemeyi bir öğrenemediniz. Adamın annesi ölmüş ölmüş! Ne kadar hassas davrandıklarını bilmeyen yok. Gelmiş birde küfür ediyorsun. Tövbe estağfirullah.
~dönmez, dönmesin de. Kendine adam diyen geri falan da dönmez zaten 🦩00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnacım ilişki yaşadıysan atı alan Üsküdarı geçmiş misali olmuş sizinki o bir bahane seven insan zaten annesine küfür ettirecek kadar kıza neler yaşattı Allah bilir üstüne bir de zorla yapamadın ya diyorlar ya işte en iğrenç kelime bu onlara hiçbir halt olmazken kız neler yaşıyor bilen yok tabi zorlamı yaptım seninde gönlün vardı demek bir erkeğin diyebileceği söz değil adamsan evlenen ayağıyla konuşup sonra sıkılıp ayrılmicakaın ya da karşındaki insanın namusuyla oynamicaksın bacım onun senden vazgeçip vazgeçmediği umursama ver yolunu gitsin bundan sana fayda gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi var mıydı bilemem varsada kaldı mi bilememm ama saygının olmadığı nett yaniii.
Çocuk haklı ve gayet düzgün konuşmuş. Bence gururun olsaa onca şeyi yazdıktan sonra hala döner mi diye beklemezsin.. Gerçekten seviyor olsaydın değil kendisine ailesine bile küfretmezdiniz saygısızlığını kabul edip bitirmeyi kabullenmeniz iyi olacak.00 Yorumla
+1 yılHasta mısın kızım sen ya bu nasıl bi konuşma tarzı
O olaydan sonra bitirmediyse bile (ki) sen kimsin annesine küfür ediyorsun, bu yazdıklarından sonra ben olsam kesinlikle yüzüne dahi bakmam barışmayı bırak
Seninle barışırsa da yuh derim yani10 Yorumla
+1 yılKonuşmalar çok uzun. Okuyamadım açıkçası ama her ne olursa olsun annesine küfür etmen olacak iş değil. Bırak annesini normal olarak küfür etmen bile yanlış. Dönüp dönmeme meselesine gelince senin gibi küfür ediyorsa rahatlıkla döner.
00 Yorumla
+1 yılValla eğer birazcık aklı varsa dönmez sana. Çok tehlikeli ve saygısız bir insana benziyorsun. Bir insanın ölmüş annesine küfredilmez her ne olursa olsun. Birde üstüne tehditler savuruyorsun.. umarım aklı vardır da dönmez
00 Yorumla
+1 yılBen olsam hayatta bir daha barışmazdım sevgili bulunur ama anne sadece bir tanedir sen bir defa küfür edersin sonra arkası gelir Ana gibi yar olmaz demiş Büyükler bir kız için anneme edilen küfürü kabuletmem edemem de
00 Yorumla
+1 yılIlk sayfadan sonrasını okumadım çocuk çok haklı ailesine saygısız bir kızı ne yapsın ki ne şerefli adam seni affetmezse çok haklıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi hata yapmadınız hayatınızda herkes suçsuz mu bi ben mi hatalıyım. Kabul ediyorum hatamı pişmanım sinirle söyledim
- +1 yıl
Sana kimse sütten cıkmış ak kaşık olduğunu iddia etmiyor ki? Istesen de eskisi gibi olmaz zaten daha fazla saygınızı kaybetmeden bitirin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen hastasın belli bu hikayeyi cok iyi biliyorum aslında senin hastalığının tedavisi yok ve cok tehlikelisin biliyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılYa ne diyorsun sen ne hastalığı
- +1 yıl
Sen narsistsin ve adamın bir hamledi çok güzel polise gitmrni istiyor çünkü en mantıklı yol o nedeni bende kalsın
Soran+1 yılPolise falan gitmiyorum hatalıyım çünkü kabul ediyorum sana göre hep kadınlar suçludur eminim. Sen benden daha hastasın
- +1 yıl
Polise gitmiyorsun uzaklaştırma kararı çıkarsa emeline ulaşamayacaksın hadi git uzaklastirma kararı çıkart bakalım çıkartmazsın çünkü hedefinde başka bir şey var
Soran+1 yılBarışmasa bile polise şikayet etmem tek amacım eskisi gibi olmaktı gönlünü almaktı hata bende neyini şikayet edicem polise vicdanım rahat olmaz etsem suçluyum ben
- +1 yıl
Hastasın sana bunu diyeyim ALLAHa çok şükür hastalığının tedavisi yok ömür boyu öyle yaşayacaksın
+1 yılBenzer bi olayı kuzenim yaşadı ve nisanliydi daha nisanliyken aileme saygısız olan biriyle evlenemem dedi ve nişanı attı sıkıntılı bi durum kız sonra özür diledi ama onca laf üzerine sen benim yüzüme bakabilecek misin saygıyı yitirdik dediler şu an başkasıyla evli kız
00 Yorumla
+1 yılSen anana küfür edilmesini istermisin kendine onu sor onun yerine kendini koy döneceği garanti değil dönse bile aynı seyleri yaşmayacağınız garanti değil.
00 YorumlaSen de biliyorsun ki bu yaptığın hiç doğru değil bunları söylememe gerek yok zaten aklı başında bir erkek zaten dönmez bazı insanlar hata yapar ama bu hataların geri dönüşü yoktur sen de bunlardan bir tanesini yapmışsın sana dönse dahi sürekli bu adamın içinde olacaktır sözler ve asla mutlu olamazsınız yol yakınken uğraşmayı bırak olan olmuş yapacak bir şey yok
00 YorumlaÇocuk senden daha mantıklı konuşmuş. Bi anlık sinir değil ve sen onu suçlu psikolojisine sokarak geri döndürmeye çalışmışsın ama yememiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılSinirle söyledim asla bilerek yapmadım çok pişman oldum snirlenince gözüm dönüyor bidaha olmicak dedim soz verdim ama hala bu şekilde bitirdim diyor o yüzden öfkem çok seviyorum
Soran+1 yılÖzür dilicem sence telafisi olur mu üstüne gitmesem benim. De gururum incindi tokat atınca biraz da benim yonumden bakın 2 sene verdim ona ben bi kere de silip atıyor canım nası aciyor beklesem kapısına gitsem özür dilesem kabul eder mi yoksa başka bi tepki verir mi
Anneye küfür kabul edilemez yanlışlıklası falan yok
20 Yorumla
+1 yılHaketmişsin. O kadar şeye rağmen hala senle düzgün konuşuyo. Pişman olan sen olacaksın o değil. Zorlama daha fazla çirkinleşme
00 Yorumla
+1 yılAnnesi vefat etmiş birine küfür etmişsin. Çocuk senden kurtulmuş. Karşısına daha iyileri çıkar inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılTamam küfür etmişsin hata yapmısın ama suçunu bilip oturmamışın, özür dilememişin daha çok üzerine gidip tehdit edip, kardeşimsin bile demişin...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki konuşmaları böyle yayınlıyorsunuz ya... Suç bu biliyor musun?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye zamana bırakmıyor zorluyosun adamı çıldırtıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü korkuyorum kaybetmekten
- +1 yıl
Böyle kaybedersin birdaha küfür etme zamana bırak annesinin mezarına git ona haber ver sonra
+1 yılBen olsam dönmem ama sen özür dilersen gönlünü alirsa belki döner 😉
00 Yorumla
+1 yılOlay bitmiş bence daha fazla kendini düşürme ve sinirlerine hakim olmayı öğren...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu erkeği hak etmiyorsun.
Çocuk iyi yapmış.
.00 Yorumla Ben bu ilişkide saygı sevgi göremiyorum. Sadece birbirinden bıkmış iki insan var o kadar.
00 YorumlaBence sağlam haketmişsin. Yarıya kadar okuyabildim. Sevmeyi bahane ederek çoçuğu resmen bitirmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKusura bakma da sen de kaşınmışsın. Ulan adamın sana küfür etmediğine şükür et. İnsanda azıcık utanma olur, gurur olur. O, sen de bile yok. Adamdan özür dahi dilesen bitmiş ki, haklı. Ölmüş annesine küfür etmeye hakkın dahi yok. Adama resmen gel beni kaşı demişsin.
00 YorumlaÇocuk haklı ilişkiniz çok seviyesizleşmiş. Bence sen de bitir dönüşü olmaz bu durumun
00 YorumlaÖlmüş anneye küfür etmek nedir ya bu kadar mı saygıdan yoksunsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bitmiş gereksiz yere zorlamışsın üstelik üstüne de gitmişsin
00 Yorumla
+1 yılbitmese ne olacak =) devammı edeceksın bunca seyden sonra.
00 YorumlaAnneye küfür etmenin bahanesi olmaz çizgilerini en kalın şekilde çekmiş
00 Yorumlabak kimse kimseye tokat atamaz bu bir hata... ama sen de onun annesine küfür edemezsin biraz empati kurarsan. ki annesi vefat etmiş insan bu konuda ne kadar hassastır, çocuk haklı..
20 Yorumla
+1 yılAdamın ölmüş anasına küfür etmişsin dönmez o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAga insan öfkelenince küfür edebilir buna bu kadar takılan insanları anlamıyorum mq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iliskiden bir cacık olmaz. Cocugun hayatını karartma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla dönmez ölmüş anasına küfür ne demek ölsen dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam haklı
sen birlikte olduysan onla, olmasaydın o da senin hatan00 Yorumla
+1 yılBirde annesi vefat etmiş birine nasıl bir sinir bu? Terk edilmeye layıksınız.
10 YorumlaSaygının bittiği yerde insanlık biter, sen hâlâ sevgiden bahsediyorsun...
20 Yorumla
+1 yılÇocuğa hala küfür edip tehdit ediyorsun gerçekten inanılmaz
00 Yorumlasen adamı niye tahrik ediyon la zibidi
13 Yorumla
Soran+1 yılNe tahrik etmesi
Soran+1 yılYa sinirle olumlu konuşmuyor zoruma gitti 2 senenin üstüne böyle soylemesi
+1 yılBitirmiş iyi de yapmış ☺️
10 Yorumla
+1 yılAdama bu kadar ne yaşattın
00 YorumlaSaygıyı kaybetmişsiniz, zor.
00 Yorumla
+1 yılBitirmiş geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAy çok kötüsün ya anneye küfür etmek ne demek
00 Yorumla
+1 yılbence biteli çok olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakaret ettiğin an bitmiştir
00 YorumlaBitmiş okeye dönüyor valla
00 YorumlaHaklı çocuk.
10 YorumlaÖzet geç çok uzun
10 Yorumla
+1 yılÇocuk çok fazla haklı.
00 Yorumlabitirmiş kafasında seni kullanmıs atmak istiyor.
00 Yorumla
+1 yılDönmez gibi
00 YorumlaEpey bitmiş bu iş
00 Yorumla
+1 yılBitti
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem