Sevgilim çileden çıktı öfkeden beni terk edip engelledi döner mi?

Benim Erkek arkadaşımın cok üstüne gidip defalarca yaptığım gibi trip kıskanclık yapıp kırdım bana düzelmezsin sen verdigim son şansıda böyle bitirdin dedi beni terk etti engelledi kaç gündür yemeden içmeden kesildim , hiç bi şekilde ulaşamyrm ulaşmıyor da , ben sahte hesap açıp bakıyorum kaç gündür gizlice ne yapıyor diye akşam baktım iş yerinde ki arkadaşlarıyla erkek erkeğe yemekte selfie çekip mutlu gülmüş foto paylaşmış onu öyle gülerken görünce dayanamayıp aldım babamdan aradım sesimi alo dedi ben de alo diyince sesimden tanıyıp kapattı engelledi babamı. vatsap dan alıp uzunca bi mesaj yazdım dil döktüm yalvardım mesajı görüp babamı hemen vatsapdan da engelledi ne yapmalıyım döner mi sizce engeli açar mı cok kötüyüm ölüden farksızım üç senelik ilişkim bu cok seviyordu beni ben de onu karı kız ayağı hiç bi zaman olmadı aldatmadı asla gözü dışarıda bir adam hiç olmadı ben hep cok üstüne gittim cok pişmanım lütfen akıl verin ne zaman döner o engel açılır mı pişman Olur mu ben bi daha asla kırmayacm yeter ki bi dönsün
Sevgilim çileden çıktı öfkeden beni terk edip engelledi döner mi?