Kocam bekar kiza mi aşık?

Kocamın aklına girerek kafasını karıştıran bekar bi kız var esimle aynı isyerinde calısiyor 24yaşında eşim 30.. bir birlerinin en yakin arkadaşı diyor herkes duyduguma gore aralarindan su sizmiyor o kenetlenmis gibi malesef.. kızla araları kotu olunca morali bozuluyor esimin.. "bekar olsaydım coktan seni almıştım kimseye vermezdim benim olman icin ne yapa bilirim" falan diyor kıza sık sık.. "eğer boşansam gelip seni babandan isteyeceğim kızını istiyorum diyicem" kac kere yakaladım ben bunları ama ses etmedim.. 2günden bir kızla birlikte cıkıp eve dogru gelmeler, kız nerede eşim orada, adeta hep kızın peşinden koşuyor onsuz nefes alamiyormuş gibi guya, kızın omzundan opucukler konduruyor ellerini opuyor falan, hatta boş eve gittiler dün.. kamera kayıtları bile var, ben boşanmak istediğimi soylediğim gün boş eve gitmisler
O boş eve gittiklerinde once kocam uzandi dedi gel buraya kız geldi yataga uzandı kocam yanına geldi sakince fısıldayarak yuzunu gozunu falan opucukler konduruyordu sonra kucagına aldı soyunma falan olmadi ama..
biraz sohbet sonra kız oturmus kanepede eşim uzandı ayaklarinin uzerine sonra kalktilar eşim omzundan öpe öpe "nasıl özlemişim" diyerek kokusunu icine ceke ceke.. sonra kızı kucagına aldı biraz sonra yatak odasına gectiler kız uzandı eşim de geldi sakin sakin fısıldayarak konusa konusa yüzüne öpücükler konduruyordu sürekli orasına burasına falan sonra ayaklarını sıktı falan.. sonra kamera gitti karanlik oldu gerisi boş.. Kocam bu kıza bu şarkıyı göndermiş kız da cevirisine bakıcam demis ve kızla araları bozuk olunca o muziği aciyor biraz yani şarkıya bakın lütfen.. Kızı esimin telefonunda engelledim wpdan instagramdan heryerden.
"Love Is Gone" Aşk Gitti
(feat. Dylan Matthew
Bu gece gitme
Burada bir kez daha kal
Nasıl olduğunu bana hatırlat, oh
Ve bir kez daha aşık olalım
Şimdi yanımda olmana ihtiyacım Var Beni reddettiğin zaman bu beni yırtıyor
Yalvarıyorum lütfen sadece etrafta dolaş [Chorus]
Özür dilerim, beni bırakma, burada benimle olmanı istiyorum
Biliyorum aşkın gitti
Nefes alamıyorum, çok zayıfım, bunun kolay olmadığını biliyorum
Bana aşkının gittiğini söyleme