2 Senelik İlişkim vardı aldattım sanıp ayrıldı ve bana inat başka kızla konuştu sonra o kızın eski sevgilisi benim sevdiğim çocuğun babasını aramış tehditler savurmuş tabi benden bildiler sonradan benim aratmadığım benim yapmadığım ortaya çıktı ama istesek bile kavuşamıyoruz çünkü önceden beni çok seven ailesi şimdi beni istemiyor yardım edin lütfen ya🥺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah yardımcın olsun erkek arkadaşın da suç sana güvenmesi lazımdı
Güvenmemesi çok normal Çünkü baya büyük bi yanlış anlaşılma var ben onu savunmuyorum🤦🏻♀️
çok büyük bir yanlış anlaşılma diyorsun ama ne olduğunu söylemediğin sürece kimse yardım edemez. ne oldu?
Özelden anlatayim ya yazarsan
xper 2 olmak gerekiyormuş sanırım. değilim ben de. buraya yazmak istememenin sebebi ne?
Aşırı uzun
yazabilmen durumunda çok daha uygun cevaplar alabilirsin.
tamam yazayım ozaman
Şimdi tik tok ta bi askerle sevgilisi canlı yayın yapıyordu asker ve asker yareni yani Bende bunları izliyordum sonra asker çocuk dediki gençler bi poz verelim ekran görüntüsü alın ve bize atın hatıra kalsın dedi. Ben sizin için vatani bekliyorum sizde benim sevgilim le beni ekran görüntümü alıp bana atın dedi. Bende aldım ekran görüntüsü canlıya yazdım ben aldım ekran görüntüsü nereye atayim diye çocukta sevgilisinin instagram hesabını yazdı canlıya buraya atın diye neyse ben girdim instagrama kızın hesabını yazdım çıkmadı sonra sevgilimin hesabına yazdım yine çıkmadı canlı yayına tekrar girdim kızın hesabı çıkmıyor dedim kızda erkek arkadaşımın hesabını vereyim oraya at dedi neyse canlı yayın kapandı kız sevgilisinin tik tok undan bana yazdı sevgilisinin hesabını verdi. Bende girdim hesabıma attım ekran görüntülerini bu arada benim tik tok um facebook um instagramim kısacası herşeyim sevgilimde var. Sonra hanı askerde telefo kullanmak yasak ya benim de tik tok ta vidiom yok profil fotoğrafım yok o kız beni fake sanmış korkmuş sevgilisini şikayet ederim diye ve Benim ağzımı aramak için bana tekrar mesaj attı tik tok tan sevgilisinin hesabından hani fotoğrafın yok senin diye sevgilim de bu mesajı gördü tabi ve o hesap erkek olunca ve ben o hesapla mesajlasinca direk aldattım sandı Daha önce kimle sevgili olduysa hep aldatılmış ve en hassas konusuda o aldatılmak öyle işte
Aldattım sandı ama bana tik tok tan yazan kişi kız erkek arkadaşının tik tok undan yazıyor
Sana inat başka kızla konuşmuş ve sen onu geri istiyorsun? Allah akıl fikir versin
İstemiyordum ama gerçekten çok pişman normalde asla böyle birisi değilim
Seven insan böyle yapar mı allah aşkına? Ayrılırsın olur biter affetme sakın ilerde daha beterlerini yaparsa karışmam.
Beni gerçekten seviyordu ben sevildiğime ilk defa bu kadar emin oldum ve öyle bi yanlış anlaşılma oldu ki aldattım sanması gerçekten cok normal ve daha öncesinde defalarca aldatıldığı için en hassas konusu aldatılmak🤦🏻♀️
Onune bak yapacak bisey yok
Pişman ama
Iyi olmus güven vermeyen bir ilskiymis
Ama birbirimizi seviyoruz ve şu an o çok pisman🥺
Simdi bunu yapan evlenince ne yapmaz
Bende normalde böyle biri deilim ama ortada öyle bi yanlış anlaşılma döndü ki aldattım sandı 😣
Hepimizin basindan biseyler geciyor ikna olduysan gelecekte ruh ikizim diyorsan anlasabiliyorsan her konuda devam et
Ya zaten seviyoruz ama zaten benim ailem engel di şimdide onun ailesi engel cıktı ailesini halletsek bisey kalmıyor
Hayir ara ve ayril hersey gonlunce guzel duslerin gercek olsun...
Gerçekten bu kadar mı imkansız
Gelecekte sorun yasatacagin bir ilskiye onay vermemimi brkliyorsun.
Ben derdimi anlatamıyorum ki🤦🏻♀️
Senin icin en dogru yararli dusuncelerimi yaotim. ne bekliyorsun tozpembe hayllar panjurlu evmi soyle nedir derdin baska seylerdemi var
Evet özel olarak konuşsak olurmu
Olur
Yanlış Anlaşılmaları Düzeltmen Lazım
Sonunda beni anlayan birisi cıktı ya işte nasıl ortada öyle bi yanlış anlaşılma döndü ki çocuğun aldattım sanması çok normal en hassas konusuda aldatılmak çünkü daha önce defalarca aldatılan birisi şimdi kavuşmak istiyoruz ama önceden beni seven ailesi beni suçlu bildiği için istemiyor beni
İletişim herşeydir. Oturup konuşmak lazım başka çare yok.
Çocukla aramızdaki sıkıntıları hallettik şu an ailesi sıkıntı 🤦🏻♀️
zaten sizin birlikte olmamanız daha iyi
şu an pişman 🤦🏻♀️
isteiği kadar lsun
Büyük bi yanlış anlaşılma oldu ve aldattım sandı 😣
seni anladım da sizin böyle artık olaylı geçer dostrum
Beni gerçekten seviyordu ben sevildiğime ilk defa bu kadar emin oldum ve öyle bi yanlış anlaşılma oldu ki aldattım sanması gerçekten cok normal ve daha öncesinde defalarca aldatıldığı için en hassas konusu aldatılmak🤦🏻♀️
üzgünüm
şu an tek engel ailesi
erkektra ileisni koaly kolay çiğnemez
Zamanında benim için çok kavga etti ailesiyle şimdi elinden bisey gelmiyor 😣
yapacak bşi yok
Gerçekten bu kadar imkansız mı ya😣
evet
😣😣
takmamaya zamana bırakmaıya çalış
Bırak bitsin
Pişman 🤦🏻♀️