Kısa ve net
ben neden hiçbir erkek tarafından umursanmıyorum
hadi erkeği geçtim kızlar bile aynısını yapıyor?
ben neden hiçbir erkek tarafından umursanmıyorum
hadi erkeği geçtim kızlar bile aynısını yapıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sessizlik değil de günümüzde genellikle doş görünüşten kaynaklı oluyor dışlanmalar ve maddiyat eğer maddiyatın yoksa kadın erkek farketmez genellikle dışlanan taraf oluyosun maalesef, benim durumum da seninle aynı sayılır hemen hemen..
Maddiyatım kötü değil marka giyiniyorum ya da okula arabayla gidiyoruz ama böyle işge
Burnum kemerli falanda değil
Sadece esmer kahve göz kahve saç sıradan bir kızım
Fiziğim çekici değil
Maddiyat sadece sebeplerden biri, fiziğim çekici değil derken aşırı kilo da bunun başlıca sebeplerinden aslında ama kilolu biri olmadığını düşünüyorum nedense, giyimine de önem gösteriyosan sorun nerede anlam veremedim çünkü sosyal medyayı aktif kullanan birisiyim ve connected gibi bir platformda bile fotoğrafı olmayan kadın profillerine yüzlerce erkek yazıyor, belki de sen istemiyosundur insanları olabilir mi?
Teklif eeden zengin birisi oldu reddettim
Sessiz sakin biri etti onu zaten anında reddettim
Bilmiyorum ne istediğimi ama haylimde bir tip var
Daha çok maddiyatıyla hava atmayan zengin ama (neden zengin dediğimi açıklayayım ben birinin parasını yemek için istemem asla bundan utanırım hatta asıl demek istediğim şu takıldığım kişinin karizma ve çekici bir kişilik olması için) zaten çok uçuk zenginlerle benim işim olmaz. Karskteri düzgün şakacı ve eğlenceli olursada kumral sarışın gibi
Biraz fazla saydım ama ben hayalimdeki erkeğe aşığım olanaklara değil…
Hayalinde ki erkek karşına çıkmadığı için başkalarını istemiyorsun aslında umursanıyosundur fakat çabuk soğuduğun için umursanmıyo gibi geliyor sana, bana kalırsa daha çok umursamayan sensin anladığım kadarıyla, umarım Hayalinde ki erkeği bulur ve sorunlarını çözersin çünkü bu gidiş depresyona kadar gider..
Evet içimde çözemediğim çok şey var
Son zamanlarda İçimde ciddi bir yorgunluk var
Sanki imdat çığlıkları atıyorum ama kimse duymuyor dediklerin mantıklı geldi
Çünkü insanları umursamamak bana iyi gelirdi ve hoşuma gider
Çok yoruldum hiç heves kalmadı
Güzel duaların için teşekkür ederim güzel insan
Daha iyileri senin olsun inşallah
Canın sıkılırsa ya da dertleşmek istersen istediğin zaman özelden de yazabilirsin takip edip, rica ederim fakat benim tercihim yalnızlıktan yana yeterince midemi bulandırdı insanlar hatta yalnız ölmekten yana desem daha doğru olur :)
Haklısın teşekkür ederim tekrardan
Bu arada ben yeniyim açıkcası soruyu sormak için kaydoldum KS ye çok bakmıyorum ama sağol yardımcı oldun
Benim de xper seviyem yok, canım sıkılınca girip soru soranlara yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince, insta da verebilirim umarım yanlış anlaşılmam sapık abaza bir insan değilim ki muhtemelen aynı şehirde bile değiliz takip etsen de etmesen de senin kararın, ben sporuma devam edeyim 😂
Merhaba kendime kız arkadaş arıyorum beraber gezebileceğim beraber rakı içebileceğim beraber tatile gidebileceğim pek kız arkadaşım yok sevgilimle daha çok vakit geciriyordum fakat o da askere gitti şimdi yalnız kaldım erkeklerle görüşemiyorum sevgilim olduğundan kız arkadaşım da yok istersen mesaj at konusalim arkadaş olalim
Cevap
11Cevap
İnsanlara yaklaşım tarsin konuşma tarzin samimiyet derecen hepsi birer etken
Zaten çok fazla iletişim sıkıntısı yaşıyorum
Şaka gibi ama son 2 senede konuşabileceğim 1 tane arkadaşım bile kalmadı
Defalarca güvenim sarsıldı ve küskünüm aşk veya arkadaşlık ilişkilerine
İnsanlara dışarıdan çok kolay
Ama yaşamayınca anlayamıyorsunuz
Bu seninle alakalı bir durum. İnsanlar seni, sen gösterdiğin kadar, anlattığın kadar tanırlar, görürler, davranırlar.
Bunun cevabini vermek icin seni tanimak gerekir. O yuzden burda kim ne derse boş der
Ömür boyu ise problem yeni olduysa normal herkesin böyle bir dönemi olmuştur
Hep vardı bu problem
Aile dışı hep oluyor
Olabilir bunu düşünmüştüm
Seçici birimisin yoksa 😮
Evet aslında çyle
O yüzden umursamıyor olabilirsin
Umursanmıyor yazicaktm 🤦
Olabilir evet
Ne gibi seçiciliğin var
Ne
Yani bunu bilmiyorum kafam çok kadışık
Yani ve nasıl seçicisin diyorum 🤦
Fotonu bi atar mısın bana. Dış görünüşünden dolayı dışlanan çok insan var malesef. Merak etme kızım güvenbilirsin.
Bence sadece sessiz olduğun için.
Haklısın bazılarıda dış görünüş demiş ama maddiyatın söz konusu olduğunu düşünmüyorum bende 2 si arasında kaldım
Sevmemten nefret etmeye başladım
Ne zaman birinden hoşlansam ben rezil oluyorum
O erkek gidiyor başka kızs teklif ediyor sonrada böyle işte
Bir ilişkiye kız olarak ben kuracağıma ve resil olacağıma hiç olmasın daha iyi değil mi? En azından gururum durur benle
Bir yandan istiyorum ama bir yansan umursamıyormuşum hiç isteğim yokmuş gibi geliyor. Mesela bu konuları tartışınca o istek gidiyor kaçasım geliyor acaba neden?
O konu da çok kırgınım
Bana başlarda hep ilgi gösterirlerdi ama bu 1 hafta sürer en fazla ya da 1 ay
Zamanında biriyle konuşuyordum kendi istek attı kendi yazdı konuştuk ve ilk defa biriyle bir erkekle çok güzel muhabbet edebiliyordum
Ama o almandı müslüman değildi annem yazışmaları okudu yazışmalar zaten kötü değil gündelik hayat kötü niyet yok
O türk değil ve müslüman değil diye beni sıkıştırdı ve istemedi bende boyun eğdim
O gün bugündür çocuk ilgi göstermedi
Bahsettiğim çocuk daha 2. Günden
Uyumak için beni beklerdi telefondan iyi geceler mesajı yazıp uyurduk
Benimle ödev yarışı yapardı önce ben bitirdim diye
O kadar güzeldi ki hepsi gitti bitti
Sonra bu çocuk dediğim gibi olan aksiliklerden bana karşı ilgisini çekti ve ben büyük bir hayal kırıklığına uğradım sonra içimde istemsizce istemediğim halde nefret oldu bir gün baktım çocuk takipten çıkmış bunu görünce dayanamadım bbüyük kavgalar ettik ve o ilişki bitmeden önce bana “sen hastasın” dedi “kendine hayat edin” “senin hobin benim arkadaşlarımla aramı bozmak” “senin kim olduğunu bile tanımıyorum”
Çok ağladım üzüldüm yazarken bile daraldım
Bir çok hikayem var böyle hepsi hüsran
Artık ciddiyim inancım tükendi
Kimleri sevdiysem başkalarına gitti. Artık sonra içimdeki herkese ona buna nefret ve kin başladı. O kadar üzgünüm ki
Yaşayamadıklarım hep kursağımda kalıyor
Ben sadece bir hayali 1 hafta yaşamıştım oysaki
Doğum günüydü özür diledim doğum gününü kutladım bu lafları işittim
Dediğin gibi bir kız asla olamayacağım
Sonra hoşlanan rezil bir kız oluyorum
Ben aşamıyorum
Çekiniyorum ve aklımda önyargılar var daha iyisine sahip olmak aklımdan bile geçmemişti çünkü böyle erkeklerin hep sevgilisi var zaten
Deneyeceğim teşekkürler
Teşekkür ederim
Görünüşünden dolayıdır sessiz kalıyosundur
Evet malesef sessiz bir yapım var ama kesinlikle aşmak istiyorum
Ama önyargılarım çok
Anladım teşekkürler
Sessiz yapı iyi bir şey değil aksine hastalık belkide çoğu insan bana bu yüzden sen hastasın dedş
Bakimsizlik ve kilo etken ben oyleyim kimse benle arkadas olmuyor bile napiyim kisiligim bu
Sürekli arayıp yazan sen olduğun için
Neden seni umursamalıyız bize sebep ver.
neden umursamasınlar ki
Sende umursama
Bilmem
Nasip
Bi fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?