Neden bu kadar umursamazım?

S*kine takmamak teriminin yaşam bulmuş hali gibiyim neredeyse :D. en üzücü anı bile 2dk sonra unutuyorum hatta üzülme diye bir şey yok sadece pozitiflik var. İnsanlara göre çok galesizim mesela normalde kızdan red yiyince adam depresyona girerken bende ok np sonra 5 dk geçince geri eski mutlu halimdeyim. Yalnız kalınca yine sıkıntı yok kendi halimde eğleniyorum, benim düşünceme göre dünyada umursayacak çok az şey var ve herşeyi takmaya vaktim yok. Mesela siyaset, futbol, ayrılık, bir yakınımın ölmesi, herhangi zor bir durum, aldatılma üzülünce, sinirlenince vb. şeyleri yapınca düzelmeyecek diyorum ve tekrar mutlu oluyorum. Taktığım ve ciddiye aldığım yalnızca 4 şey var fiziksel sağlığım, mental sağlığım, ekmeğim (para kaynağım) ve mutluluğum bunlar olduktan sonra dünya yansa umrumda olmuyor açıkçası :D. Neden böyleyim hiçbir fikrim yok açıkçası çevremdeki insanlar genelde negatif oluyor üzülüyor depresyona giriyor ama yazık oluyor 1 şansları olan hayatta 1 günü bile kötü ve üzülerek geçirmek bence yaşanabilecek en kötü yol.

Güncellemeler
+1 yıl
Şunu öğrendim insanlar hayatta gelir gider kalan yine benim o zaman neden üzüleyim
Neden bu kadar umursamazım?