Böyle bir durumda ne yapardınız fikrinize ihtiyacım var lütfen yardım?

İstanbul'da Pakistanlı biri ile tanıştım. Zamanla birbirimizi sevdik. 1 yıl sonra duygusal olarak iyice yakınlaşmaya başladık ama kendisi garip bir şekilde hep uzak durdu. Hislerimiz olmasına rağmen kendisi benimle ilişkiye başlama konusunda hep tereddütteydi. Sonra neyse arkadaş kalalım ama görüşelim dedik. Fakat ben beceremiyorum. Onu sevdiğim için arkadaş kalma olayını beceremiyorum. Sürekli bir beklenti içerisindeyim. Hissediyorum o da beni seviyor. Görmeyince özlüyor, mutlaka benden haber almak istiyor. Ama en son görüştüğümde Pakistanda ailesinin kendisini bir kızla nişanladıklarını ve ülkesine dönmek zorunda olduğunu söyledi. Yani ben buraya ülkeme dönme düşüncesiyle geldim, seninle bir geleceğimiz olamaz dedi. Şu anda arkadaş kalma taraftarı. Ama ben ona hala başka gözle bakıyorum. Sizce iletişimi tamamen kesmeli miyim? Yoksa arkadaşlığı sürdürmeli miyim? O kadar iyi, değerli bir insan ki öyle bir insanı hiç kaybetmek istemiyorum ama beklenti içinde oldukça canım yanıyor bir yandan.
Böyle bir durumda ne yapardınız fikrinize ihtiyacım var lütfen yardım?