Geçen aylarda kiminle evleneceğimi merak ettim ve sitede böyle bir şey buldum. 1 hafta boyunca her gün bunu denedim ve rüyamda hoşlandığım insanı gördüm. Bunu deneyen oldu mu çok merak ediyorum. Gerçekten olacak mı yoksa bu benim bilinç altımın yarattığı bir oyun mu?
Bir hocadan dinledim Kader değişir diyordu Ayet var dedi, ayette insanın kaderini çabasına bağlı kıldık dedi, yani çabam neyse kaderde olabilecekler olurmuş. Mesela şöyle, binlerce sınav var ama sen ne kadar çok çalışırsan sınavın o kadar kaliteli ve temiz bir ortamda olur yani. Ama emek vermezsen ezilerek, sıkılarak geçirirsin. Yani sen önce Allah de, takdiri o versin.
Yav bir hafta boyunca hayattan alman gereken dersleri düşünsen onları da rüyanda görürsün panpa. Gaybı biz bilemeyiz. Üfürükçü hikayelerine de itibar etme. Sakat sakat işler yani. Adamı sıkıntıya sokar. Bu yöntem tutsa, her hafta loto sana çıkar :) Maddi gerçeklikle sınayamadağın şeylere itibar etme. Rüyada neler görüyorum neler. Ahh o Monica Belluci yok mu ? fakat uyandığımda yanımda olmadığını görmek bana çok koyuyo panpa :D
Hoşlandığım çocuk benim arkadaşım yani arkadaşça görüyordum bir ara kimseden hoşlanmıyor tek takıntısı tıp fakültesini kazanmak açıldım arkadaşı olarak gördüğünü söyledi kibarca ve kalbimi kırmadan bence şansım var