+1 yılHocam dünyaya bir kez geliyoruz birrr bugün varsın yarın yoksun farkına varsın herkes bunun sonuçta denemek bedava. E o zaman herkes otursun evinde kaybetmekten korksun o zaman gelişir mi dünya güzel şeyler olur mu hiç? Sen çok kafaya takıyorsun hocam sal gitsin sal ipleri kafayı relax tut.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden içimde kalsınki denerim elbette bak 40 yaşındayım neleri denedim bir çoğu olmadı ama hayat bu su yolunu bulur her defa
Deneyimlerim tecrübelerimdir113 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta neden sorusu kadar çok can yakan bir durum yoktur. Neden demek yerine denedim ve olmadı deyin. Ben her zaman denerim. Aklıma acabalar oluşmasın diye.
16 Yorumla- +1 yıl
O seni kaybetti. Bir de bu taraftan bak :)
- +1 yıl
Ben yakışıklılık veya güzellik demedim. Sevenini kaybetmek, dünyadaki en büyük kayıptır.
- +1 yıl
Evetd eseydi ne olacaktı? Sizden daha yakışıklı olan birine merhaba dese bile kalbinizde binlerce şüphe uçacaktı. Siz öncelikle kendinizi sevin ve kendinize güvenin. ondan sonra birini sevmeye adım atın bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞansını dene olmazsa olmaz en azından elinden geleni yaptığını bilir keşke demezsin ama mesaja böyle direk girme derim bir arkadaşın senden mi bahsetmiş?
05 Yorumla- +1 yıl
aman diyim güncellemedeki mesajı atma çünkü o mesajdan arkadaşın kızla konuşmuş senle tanışmayı kabul etmiş gibi bir anlam çıkar. Bu sefer gider arkadaşına sen böyle mi dedin der. Direk konuyu oraya getirme nerden tanışıyorsunuz hiç muhabbet filan var mı? biraz konuyu yani aranızdaki iletişimi ilişkiyi açıklarsan ona göre bir fikir beyan edebilirim.
- +1 yıl
1 yıldır aynı yerde çalışıyoruz ama denk gelemiyoruz çok samimi değiliz ama az çok biliyor yani beni aracı olan arkadaşım ağzını aradı hayatımda biri yok aklımda biri yok demiş ama bu işler kısmet demiş beni anlamış olabilir mi aracı olan arkadaşım doktor arkadaş bayan ama şu anda hastanede çalışmıyor
- +1 yıl
anlamış olabilir ya da olmayabilir çıkarım yapmak yanlış olur yani ileri seviyede olmasa da bir tanışıklık var. Arkadaşımın başına gelen senin gibi biri sorduruyor kız yok diyor çocuk muhabbet ediyor sonra kız sanırım ilgisini anlıyor hayatında biri olduğunu söylüyor sorduğu kişi de kızın ablası ablasının bile haberi yok :))) bazen bunu dile vurmak istemiyor bazı insanlar direk ilişki bazlı iletişime girme bazen bu da karşıyı bir şeylere zorluyormuş gibi olabilir o yüzden kestirip atabilir. Arkadaşça muhabbet et sosyal medyadan ekliyse yorumlaş mesajlaş selam naber nasılsın kıvamında git iletişim kur önce muhabbet seni tanısın sen onu tanı iyice sonra bir sonraki aşama bir şeyler yapmayı teklif et diyeceğim ama korona malum bulunduğun şehri bilmiyorum doğada yürüyüşe çıkacağım gelmek ister misin diye teklif edersin kısacası önce bir düzenli iletişim kurmaya başla ama kesinlikle kanka muhabbetine girme samimi muhabbet et kankaya girersen geri dönüşü olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olayı biraz anladım. Bir kız olarak kendi görüşümu paylaşayım. Bence önce biraz denk gelmeye çalış yani demek istediğim biraz vakit geçirin biraz size alışsın , çekinmesin , bir kac ay böyle devam edin sonra zaten daha yakınlaşır , tanışirsiniz. Eğer şimdi direkt açılırsan kız geri çekilir ki bunu da istemeyiz.
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılO anki ruh halime bağlı. Doktor arkadaşına sordurdun artık açılman farz oldu. Arkadaşın arasa seni niye aöılmadın dese ne diyecen? Ayıp olur.
18 Yorumla- +1 yıl
Mesaj işi olabilir belki ama boşver hem elinde kanıt kalmasın, diğer kıza yöneleceksiniz ya. Utangaç, özverisiz dr ilgi çeker sma abartma o kadar ters etki yapar.
- +1 yıl
Öteki kıza yönel pes etme.
- +1 yıl
Hakkı yok, zaten en ufak belirti de yok o kızda. Ufak da olsa belirti olsa, biraz düşünse payı, zaman tanırdın. O kız bu sastten sonra anca çevre baskısıyla yanaşır, kabul eder. Diğer kız teklif et. Önce ufaktan yanaş.
- +1 yıl
Ya kimse bilmiyor zaten de kendi dışında bu kıza yürüsem kabul etmez ki samimi değiliz bunla da ayrıca diğer kızdan güzel yani o etmediyse bu hiç kabul etmez tek kabul etme ihtimali var o da hemşeriyiz onun tayin hakkı yok temelli burada ama biz zorunlu hizmet bitince gidebiliyoruz yani eş durumu şansı olur beğenirse beni zor ya ben bu defteri kapattım hastanede adım duyulsun istemem yani kötü bir şey mi yaptım da red etmese onla olurdum ama bu kıza yürüsem yine hoş karşılanmaz
- +1 yıl
İyi bakalım. Evlenme işini acele etme tıp okumana rağmen daha yaşın 26. Hem kendine biraz bekar hayatını hak tanı, hem de diğer kıza ufaktan yanaş zamana yay.
- +1 yıl
27 yaşındayım çevremde herkesin sevgilisi var ya da nişanlı yani ben de birini istiyorum babamın öğretmen arkadaşı var 2 kızla görüşecek resmimi gösterecek ben de beğenirsem görüşeceğim biriyle olmazsa artık arkadaşlardan rica ederim bekar bir kız bulurlar beğendiğimle görüşürüm kesin olacak bu iş artık
+1 yılEğer istediğim şey faydalı ve mantıklıysa ve ihtimal azsa daha çok uğraşırım hedefime ulaşmak için , kafama koyarım
15 Yorumla- +1 yıl
Açılmadan öğrenemessinki. Açıl bence. En azından için rahat olur olsada olmasada. Nasip işleri bunlar. Ama nasip içinde uğraşmak gerekir. Açıl derim 😌
- +1 yıl
Vampirler daima avının peşinde olur 👏
- +1 yıl
Aynen 🧛♀️ 🩸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir sağlıkçı olarak valla aşk sorularini özelikle okuyorum 😂git hoşlanıyorsan itiraf et sende kurtul bende yeter 😂ve dene
15 Yorumla- +1 yıl
Pat diye hoşlandığını söyleme ama ilgini de belli et
- +1 yıl
😅sen bilirsin 🤷🏻♀️doktorum o kaybeder laflarını da geç bu arada 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. Ben yillar once denedim red edildim hemde imkansiz oldugunu bildigim halde sirf duygularimi bilsin icimde kalmasın diye sonuc iyi olmasa da içimde kalmadi hala da ölmedim yani dunyanin sonu degil yine de sen bilirsin..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istedigimiz, olması halinde hayatımız değişecek ve çok çok mutlu olacak isem ben denerdim. Denemek niyettir, karatlılıktır, cesarettir, sevgidir, azimdir, değer vermektir, insanlıktır, farklı olmaktır.
10 Yorumla
+1 yılOlmama ihtimalinin çok çok çok düşük olduğunu nerden biliyorsunuz?
11 YorumlaSenden bir halt olmaz başka bütun şansını doktorluğa kullanmışsın anana söyle o baksın sana kız
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin gibi şeyler deniyorum şu sıralar🤗 olma eğilimi göremedim ama vazgeçmek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Ne senin konun. Benim ki nba de triple double yapmak gibi :) ama yine de bir umut varsa ucunda ölüm olsun o umudun peşinden gidecek kadar kararrlıyımdır.
- +1 yıl
Konu kız meselesi ben doktorum o hemşire çok samimi değiliz yani denk gelemiyoruz 1 yıldır aynı yerde çalışıyoruz ama denk gelemiyoruz farklı servise geçti 4 aydır başka serviste denk gelemiyoruz whatsapptan nöbetteydi hikayesine kolay gelsin yazıp gülücük emojisi koydum saolun yazdı sadece bayan arkadaş vardı ağzını aradı hayatımda biri yok aklımda biri yok demiş ama bu işler kısmet demiş ne yapmalıyım sence
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBak ihtimali zayıf diyorsun yok demiyorsun az cesaretli ol.
114 Yorumla- +1 yıl
Aklına girmeyi denedin mi ki?
- +1 yıl
Allahım ya Rabbim ya kardeşim sen gidip kızla konuşmamışsın yer edinmeye çalışmamışsın ve herhangi beşi gidip kızın ağzını yokluyor ne demesini bekliyorsun? Hayatımda birisi var ya da yok cevap budur sen gidip kızla Bi şekilde konuş duygularından bahsetme ama Bi şekilde eğlen beraberken yüzünüz gülsün bir şeyler paylaş merak uyandır onda
- +1 yıl
@BaşbuğKürşad hay ağzına sağlık
- +1 yıl
Bende imkansızın peşinden koşmak falan nedir deyince merak uyandırdı. Kolay iş :) bize rast gelmez
- +1 yıl
Sonunda olursa çok mutlu olacağın bir şeyin peşinden koşmak ya onun çabası bile insanı mutlu eder. Ben anlayamıyorum böyle zor diyip kararsız kalanları geri duranları
- +1 yıl
Bu Konuda haklısın Ama ben de gerçekleşmezse istediğim bir o kadar dert ediyorum
- +1 yıl
İyi de bir kadın anlasada evet aklımda o var benim der mi? Hem şu an seni düşünmüyorsa da bu durum değişebilir. Etkileyecek bir şeyler yap. Yarın haber et burdan :)
- +1 yıl
Mesajla olmaz.🙄
- +1 yıl
Mesaj atacaksın sonra cevapsız kaldın diyelim ya da olumsuz cevap aldın sonra ne olacak yoluna bakacaksın değil mi? Ama yavaştan kızın hayatına dahil olmak yani arada karşılaşmalar konuşma ve gülüşmeler daha kalıcı olurdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenerdim hayatta imkansız diye bir şey yok istiyorsun ve oluyor
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilişki işi nasip birazda arkadaşım 3 yıl önce 1 kızı istedi kız istemedi reddetti 3 yıl sonra istediğinde kabul etti
Denemediğim için üzüleceğime şansımı deneyip yoluma devam ederim olur veya olmaz kısmet ama mutlaka deneyerek aklımdan çıkmalı.
10 YorumlaDenemeye değer bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta sana karşı duygusu yoksa normal hayatınıza devam edersiniz
11 YorumlaZorlanılan şeyler gerçekleşmiyor genelde özellikle insanlarla ilgiliyse
11 Yorumla
+1 yılBurda birseyler yazsalar sana faydasi ne be adam soyle kizi ben konuscam ben cikcam yeter artik aaa yasindan basindan utan 😂
111 Yorumla- +1 yıl
Soyle kizin adini soyadini ben acilcam senin acilcan yok😂
- +1 yıl
Insallah aglamaya nie gelesin ya olmuyosa olmaz yani gururunmu incinir herkes birilerinden hoslanabilir insan dogasinda var sen baski yaparsan kiz birsey derse agla askini soyledinde kabul etmedi diye degil
- +1 yıl
Tipini gordum fena degilsin mesleginde var kiz sanki kainat guzelimi bu ozguvensizlik ne abi
- +1 yıl
Resim attin ya knka
- +1 yıl
Yakisiklilikla alakasi yok herkesin hoslandigi kisi tipi farklidir
+1 yılValla 2 ay önce olmayacğını bile bile çıktım ben o yola. Hiç pişman değilim.
12 Yorumla- +1 yıl
Acısı bile çok güzel. Onla geçirdiğim zamanlar bile hala gülümsetiyor. Sesi, tınısı, kahkahaları..
Denerdim tabi gerekirse ilk dakikalarda hemen açılırdım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Yoğunluk hangi taraf sa o yöne yönelip ya konuşurum yâda konuşmam
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bu mesaj saçma bana göre önce bir hal hatır sor sınavların nasıl diye sonra müsait olduğun bir gün çay kahve içebilir miyiz diye sorarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılRed yiyeceğimden emin olduğum bir kıza açıldım, yani denerim.
08 Yorumla- +1 yıl
Egodan kaynaklı değil, kız beni sevmiyordu hatta yakın bir arkadaşlığımız bile yoktu. Sadece hoşlandığım için 4-5 ay boyunca tek kelime bile etmedim sonra duygularımı açıkladım kendisine. Teklif edip red yemem benim yararıma oldu açıkçası.
- +1 yıl
Eğer teklif etmeseydim , sürekli ''acaba teklif etsem nasıl bir sonuç alırdım?'' diye düşünüp duracaktım.
- +1 yıl
Abi denemekten zarar çıkmaz. Tek söyleyeceğim benim gibi direkt olaya dalma enazından biraz aranızdaki arkadaşlığı ilerlet
- +1 yıl
Eğer ilgisizse çok zor , ama siz bilirsiniz.
Olmamasını da kabullenecegıme kendımı ınandırarak denerdım
10 Yorumla
+1 yılDoktor ben gelip söylicem artık
27 Yorumla- +1 yıl
Doktor senin derdin bana kadar geldi valla başka kız yok mu ne zamandan beri tanıyorsun sen bu kızı
- +1 yıl
1 yıldır aynı yerde çalışıyoruz ama denk gelemiyoruz farklı servise geçti 4 aydır başka servise geçti rahat diye bir ara whatsapptan hikayesine nöbetteydi yanıt verdim kolay gelsin yazıp gülücük emojisi koydum saolun yazdı sadece ne yapmalıyım ben doktorum o hemşire hiç umut yok mu
- +1 yıl
Kardeşim bir sene geçmiş daha ne bekliyorsun git konuş kurtul.
sana karşı bir şey hissetseydi eğer oda sağ ol dedikten sonra ya gülücük emojisi koyardı ya soru sorardı konuşma başlatırdı. İllaki o konuşma olurdu. şu an da seni düşünmeyen biri için sen niye bu kadar kendini kasıyosun bırak rahat ol git pat diye söyle hiçbir şey kaybetmezsin - +1 yıl
Ben bişi demiyorum artık
Hala hemsire meselesimi
116 YorumlaDenememek daha çok üzer, o yüzden denerdim.
122 Yorumla- +1 yıl
Ben artık biriyle görüşmek mutlu olmak istiyorum yani kardeşim bu işi ben beceremedim bari birini bulsunlar görüşelim beğenirsem neden olmasın o beni beğenecek zaten resmimi gösterecekler yani bu kötü bir şey mi de neden olumlu yaklaşmadin ben artık bu saatten sonra bir kıza açılmayı düşünmüyorum
Olmadi mi senin is hala
117 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Olma ihtimalini zorlamadan bilemeyiz aklımda bişey varsa önce uğraşırım elimden geldiğince
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası evlilik istemediğime kararliysam denemem ama eğer olabilir düşüncem varsa deneyebilirsin
01 YorumlaBu sene kpss ye giricem olmama ihtimali çok yüksek ama yinede gircem. Demedim demem en azından
011 Yorumla
+1 yılDenerim insan iliskisi ise denemem
10 YorumlaBence direk annenleri gönder kızın evine 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benzer durum benim için imkansız.
10 Yorumla
4 ayBizzat kendim denedim olma ihtimali vardı ama olmama ihtimali daha fazlaydı
00 YorumlaDenerdim
123 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Risk almayı severim pes etmem
17 Yorumla- +1 yıl
Kız meselesi ben doktorum o hemşire ama çok samimi değiliz arkadaşim ağzını aradı hayatımda biri yok aklımda biri yok demiş ama bu işler kısmet demiş ne yapmalıyım
- +1 yıl
Sen neyin peşindesin allahaşkına aşk mi😂🤦♀️ben başarıdan söz ediyorum
- +1 yıl
Ayrıca git açıl ona neyi bekliyorsun başkasının senden önce davranmasını falan mı?
- +1 yıl
Yahu arasana , bi çay içelim falan de , buluş, allah allah ya , ne yapican mesaj atıp çok saçma
- +1 yıl
Yok dedi
- +1 yıl
Eee ne oldu dünyanın sonu mu şimdi 🤨ne dedin nasıl girdin konuya
- +1 yıl
Kibarca tanışmak istediğimi söyledim
+1 yılDeğer. Denerdim.
19 Yorumla- +1 yıl
Yoksa sen ol abi dilimde tüy bitti git konuş
- +1 yıl
Açıl
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Kabul etmedi mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılDenemem
115 Yorumla- +1 yıl
Yine mi o kız zaten dinlemiyorsun 100 tane tavsiye verdim sana hala soruyorsan boşver bu işi
- +1 yıl
Git konuş
- +1 yıl
Yok yüz yüze
- +1 yıl
İyi mesajdan dene şansını
- +1 yıl
Sen ne yazdın ve sadece "yok" mu dedi?
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Her şey tip değildir şurda kız için kaç konu açtın bu bile çok fazla şey demek anlayana
+1 yılHayır doktor hayır
14 Yorumla- +1 yıl
Hayir seni giren de coocu sanacak koskoca doktorsun egolarini nerede dusurdun sen ya biraz havali egolu ol bak onlar kendi ayagiyla gelecek o zamanq
- +1 yıl
Zaten ben de onu diyorum egolu olsan sorun cozulecek
+1 yılIhtiyacim varsa denerim
17 Yorumla- +1 yıl
Bunu denemem iste
- +1 yıl
Etmez
- +1 yıl
Hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDenerim net
19 Yorumla- +1 yıl
Kanka ucunda ölüm yok açılman en iyisi ilerde keşke açılsaydım demek istemezsin
- +1 yıl
Kanka ben orasını bilemem en ufak ayrıntıyı bilmem lazım
- +1 yıl
Kızla samimi değiliz 1 yıldır aynı yerde çalışıyoruz ama denk gelemiyoruz farklı servise geçti rahat diye 4 aydır başka servise geçti bir ara whatsapptan hikayesine nöbetteydi yanıt verdim kolay gelsin yazıp gülücük emojisi koydum saolun yazdı sadece bu kadar devamında işte arkadaş ağzını aradı hayatımda biri yok aklımda biri yok demiş ama bu işler kısmet demiş ne yapmalıyım
- +1 yıl
Sağolun diyip araya mesafe koyması hoş olmamış ben bu konuyla ilgili yorum yapıp ne seni umutlandırmak ne de umudunu kırmak isterim sen gönlünden geçeni yap en iyisi
- +1 yıl
Başta da dediğim gibi ucunda ölüm yok ve keşke demeyi sevmem elimden geleni ardına koymazdım
+1 yılElbetteki en azından denedim diyebilirim
01 Yorumla
+1 yılOlmama ihtimali fazlaysa denemem 🌺
10 YorumlaDenerim
11 Yorumla
+1 yılBoşver uğraşma sevseydi severdi
00 Yorumla
+1 yılUğruna savaşacağım hiçbir sevgiyi istemiyorum 😏😏
00 YorumlaCesurca hareket ederdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Denerdim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle rahatla artık
11 Yorumla
+1 yılNooooo
10 Yorumla
+1 yılDenemiycen
10 Yorumla
+1 yılOlaya bağlı
117 Yorumla- +1 yıl
Ya artık bı sal beni ya aynı yazıyı yüz kere gördüm cidden baydiniz he
- +1 yıl
Allah'ım kardeşim ne yapalım yani biz
- +1 yıl
Yoksa yok kismetinde yoktur başka kız mı kalmadi
- +1 yıl
Bulursun dert etme
- +1 yıl
Her yer kız kaynıyor
- +1 yıl
Uf ne bileyim ya
- +1 yıl
Sizin olduğunuz yerde sanki sadece erkekler yaşıyor
- +1 yıl
Ay tek hastanede yatıp kalkıyorsun sanki ya cidden abartma ya illa hastaneden seveceksin diye bir şey mi var
- +1 yıl
Bende köyde yaşıyorum ama baya da kişi biliyorum sosyal medyadan da görebilirsin sevebilirsin
- +1 yıl
Tamam artık yazıp durma ben ne bileyim ya yoksa yoktur bildirim gelip duruyo
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Hayırr
113 YorumlaDenerdim
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yoldasın
01 Yorumla
+1 yılYazabilirsin dene şansını ne kaybedersin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istiyorsam evet
07 Yorumla- +1 yıl
Kız meselesi ben doktorum o hemşire ama çok samimi değiliz yani denk gelemiyoruz farklı servise geçti rahat diye 4 aydır başka servise geçti denk gelemiyoruz whatsapptan hikayesine nöbetteydi yanıt verdim kolay gelsin yazıp gülücük emojisi koydum saolun yazdı sadece arkadaşım ismimi vermeden kızın ağzını aradı hayatımda biri yok aklımda biri yok demiş ama bu işler kısmet demiş ne yapmalıyım beni anlamış olabilir
- +1 yıl
Açıl şansını dene en fazla ne olabilir ki
- +1 yıl
Onu bilemem ki bazı red yedikten sonra bile kaynaşabiliyor
- +1 yıl
Bilemezsin ki ama dene, reddedilirsen bile kafandan atması istemiyor diye kolay olur. Bu şekilde sürekli kafanı meşgul edersin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDenerim
00 Yorumla
+1 yılKardeş beni soruna çağırıp durma
00 Yorumla
+1 yıldeneyebilirdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yıldenemek lazım tabi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. üzüleceksem ne gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler