Sevgilimin evine gittim oturduk film izledik sarılarak uyuduk. senin kokunu çekmek bana iyi geliyor dedi. Böyle bir erkek bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Böyle erkekler var mıdır ben hiç görmedim de hepsinin derdi başka oluyor genellikle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha soruya gelir gelmez saçma yorumları gördüm de resmen gözlerim kanadı. 🙄
Sen bakma onların dediklerine. Bunlar aklı cinsel organında olan kişilerin bir grup iddiası ve düşünce şekli. Aklı beyninde olan her kişi, eşcinsel olmuyor neticede. Hem böyle bir sevgilin olduğu için şanslısın, hem de günümüzde hala o kişi gibi bir çok insan var. Çoğunluk art niyetli düşünüyor diye onların dediklerine aldırma. Onlarınkisi aklı cinsel organında olan kişilerin düşünce yapısı. Cidden bak. 😛
Dolayısıyla sen yine de doğru düşünüyorsun. Size ayrıca mutluluklar dilerim. 😊08 Yorumla
Soran+1 yılKendinileri öyle olmadıkları için inanmak istemiyorlar. Uçkur düşkünü hepsi. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Cidden aldırma bak. Ben de sevgilin gibi olmak isteyen bir insanım kendimden biliyorum. Sevgili olduğum hiç bir insan için şimdiye kadar öyle düşünmedim (hatta tersine cinsellik konusunu ilk açanlar onlar oldu genelde. 🙄)
Art niyetli düşünmeyip masum masum takılsalar, bu cinsellik işini evlilik sonrası düşünüp kendilerini ilk eşlerine saklayacak kadar sağlıklı ve ciddi bir ilişki içinde olsalar, akılları fikirleri cinsellik olmasa böyle olmayacak da işte maalesef çoğunluk böyle. Sen aldırma onları. Ben de bunları söylediğimde zaman zaman bana da eşcinsel muamelesi yapılıyor ama kendimi sınadım ve biliyorum. Ben heteroseksüelim. Yani normal olması gereken bir erkek neyse o. Böyle zihniyette olanları anlamıyorum. Gerçek aşkı cinselliğe, sekse çok fazla dayalı sanıyorlar. Evet belki önemli parçalarından biri olabilir ama onun bile yeri ve zamanı var. Gel de böylelerine anlat işte.
Sen aynen devam et ön yargılarını, ironik düşüncelerini boş ver milletin. Eşcinsel birisi olsa zaten belli ederdi zamanla ya da 2 yıl boyunca seni ayakta uyutmazdı mantıken. Olay ortada yani. Keyfinize bakın. Art niyetli insanların söylemine aldırmayın. İyiliğiniz için diyorum. 😉 - +1 yıl
Site abaza kaynıyor. Düşüncelerine ben kanser oldum burada. 🙄
Soran+1 yılKimseyi takmıyorum zaten, yorumunuz için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım bu aşkınız gerçektir ve çok mutlu olursunuz. 😊
Soran+1 yılUmarım sende istediğin kişiyi bulursun :)
- +1 yıl
Ben galiba buldum. Bulduğumu umuyorum yani. Artık kırgınlık yaşamak istemiyorum malum. :P
Soran+1 yılHadi hayırlısı 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle birlikte oldum yaşadığım ilçede olan biri ile daha sonra bu duyuldu evlendik evlenmeyi istememesine rağmen 1 ay içinde boşandık ailem kimsenin yüzüne bakamıyor 5 sene olmasına rağmen herkes her tartışmada sen kızına bak diyip ailemi susturuyor şimdi Bi markete Bi pazara gitsem biri arkamdan fısıldasa aceba beni mi konuşuyorlar diyorum köpekler gibi pişmanım ama zamanı geriye alamıyorum bu yazıyı buraya yazıyorum çünkü bu platformda sevgilimle ilk gecemiz onu nasıl tahrik ederrim diye yazılar okuyorum Allah rızası için Bi pislik için adınızı çıkarmayın ben dışarı çıkamıyorum her yerde karşıma çıkıyor bu önceden kilo vermek için diyetler yapardım şimdi bu düşünce beni 45 kilo yaptı gün gün eriyorum ailemide kendimle birlikte eritiyorum sahte hesaplardan aileme yazanı mı ararsınız dalga geçeni mi ararsınız hepsi var Allahtan tek dileğim bana gülen kınayan içten içe sevinen dalga geçen kim varsa Allah onlara da bunu yaşatsın seneler geçmesine rağmen beni eritmeye devam ediyor kızlar söylemek istediğim şu ki erkeğin temizlenmesi bir tas su ile oluyo ama kız öyle değilmiş bunu anladım ne yaparsam yapıyım düzeltemeyeceğim bir hayat bıraktım geriye en yakın arkadaşım kardeş dediğim insanlar bile dalga geçti benimle bu yüzden kendimden nefret ediyorım beni bu hale getirip zaten kız değildi diyen o şeref yoksununıda Allah a havale ediyorum ben or. sbu değilim yemin ederim değilim nasıl Bi boşluğa düştüm bu boku yedim bilmiyorum ama köpekler kadar pişmanım keşke geriye dönebilme şansın olsaydı ama dönemiyorum ah beni bu hale düşürüp sonra ben sana bişey yapmadım ben adam gibi adamım erkeğe hiç bişey olmaz sen kendine yan diyen Allah sanada Bi kız çocuk nasip etsin ama karşısına senln gibi adam çıkarsın inşallah tek duam yaşattığını yaşamadan ölme senin de aklına her geldiğinde yorganı yüzüne bastırıp ağlayacak derdin olsun o zaman babamı annemi beni daha iyi anla öl demiyorum yanlış anlama benim gibi yaşa buna yaşamak denirse tabi..
35 Yorumla- +1 yıl
Ne biçim hayat bu 😔
Soran+1 yılÇok zor bir durum Allah sabır versin. Seni olduğun gibi kabul edecek biri çıkar inşallah. Herkes hata yapar sen tövbe et hayatına devam et
- +1 yıl
derdi çekmektense il değiştirip tekrardan yuva kurman dileği ile ne dertler var ki senin ki fazla olsun unutma allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez hata yapabilirsin hatayı tekrarlamak kaydı ile biz insan oğlu beşer şaşar ama asla kulluğu unutmamak en büyük tehlike korkmamız gereken bu tekrardan ayağa kalkabilirsin bırakma hayatı
- +1 yıl
Hatadır insan yapar sen hic uzulme. ne adi bir adammış ki sahip cikamayacak kadar acizmis. Buyuk konussunlar ben okurken icim yandı Rabbim sizlere sabr versin insallah sizinle olsun
+1 yılYa arkadaşlar her erkeği aynı kefeye katmayın. Bir iki abaza öyle diye bütün erkekler tabii ki de değil. Benimde çevremde bu bakımdan kaliteli olan erkekler var ve cinselliğin c sini bile etmezler diğer erkekler gibi abartmazlar abaza tayfanın çok abarttığı oluyor. Hiçbir erkek bir değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılbiz 2 yıldır beraberizz evlerine gidiyorum hiçbir zaman da cinsellik yaşamadık sarılıyor bana beraber yemek yapıyoruz film izliyoruz uyuyoruzz yani hayal gibi geliyor ama abazan olmayan erkekler de varr evet kaldı böyle erkekler de cinsiyetlerin hepsi aynı olamazz mutlu olun
210 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sizde mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
buradaki görüşler o kadar iğrenç ki midem bulandı resmen
- +1 yıl
@MaRaLıM16 ne diyorsun?
- +1 yıl
@MaRaLıM16 kimde
- +1 yıl
@MaRaLıM16 uzman mısınız da bu konuda sorun var diyorsunuz herkesin yaşam şekli aynı değildir biz mutluyuz
- +1 yıl
@MaRaLıM16 size göre öyle ben reel olana bakarım siz kendinize göre ilişki yaşayın hayat sizin biz de kendimize göre derdimiz sorunumuz yok herkesi eleştirirken kişilerin farklı olduğunu anlayın artıkk herkes bir değil uzatmayın.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
56Cevap
+1 yılErkek taktiklerinden biridir, kıza güven vermek ve artık yeterse yeter deyip kızın kendi isteyip harekete geçmesi için. Hemen yelkenleri suya indirme. Kızlar hırs yapıyor bu neden bana dokunmadı vs diyerek. 2 ya da 3. buluşmada erkeğin beklentisi kızın kendisinin kucağına gelmesidir...
2. ve 3. Buluşmadan (başbaşa ev ortamı) sonra güncelleme bekliyorum senden.13 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz ne 2 ne 3 çok defa kaldım
- +1 yıl
Ooo o zaman sen ona bacım de.
Soran+1 yılYok adam gibi adam diyorum gerçek seven erkek öyle yapar
+1 yılSaygı dumak lazım hersey cınsellik degıldır, sarıkmak uyumak koklamak bile yeter imsana sevdıgı olsugunda gözlerine baksa bile soyuma ulasır kişi, erkek kiz farketmez, ben cok kız tanıdım erkekkerden abaza. Erkeklerre bu kimligi yakıştırmayın hemen, insan deger versıgınde sevsıgınde duygusallasır o bile yeter. 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ama erkeklerde daha nadir bu tür insanlar
- +1 yıl
Benm cevremde yok bahsettıgın erkek modeli
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılVardır tabiki, herkes sapık değil. Hayatını birleştirebileceği, hanım hanımcık minnoş mu minnoş tatlı bir hanımefendi bulursa bir erkek; eğer aklî olarak bir sorunu yoksa böyle olması gerekiyor zaten. Bir bakıma kız kardeşine nasıl davranılmasını istiyorsa bir erkek sevdiği kıza/kadına da aynı hassasiyette davranması gerekir.
10 Yorumla
+1 yılHer çağda her tipte erkek mevcuttu. Kaliteli erkekler tabi ki var ama önemli olan değerini bilmek. Cinsel yaklaşmıyor diye mal gözüyle bakan kızlar bile vardır kesin (seni kastetmedim). Umarım mutluğun daim olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kızların ne olduğu belli, teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben olsam evede getirmezdim biz bişe yapmasak dahi çevre yaptık sanar ve adın çıksın ailenin önünde başın eğilsin istemem 3 buçuk yıllık ilişkimde dahi bir kez eve getirmedim yine olsa yine yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli tabi de o da kötü bir niyetle yaklaşmıyor
+1 yılHer erkek direkt niyetini belli etmez, erken konuşma derim.
Esas niyetini gizleyip kaçırmamak istiyor da olabilir.
Umarım gerçekten saf sevgidir içindeki.04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz çok kaldık hiç öyle bir amacı olmadı
- +1 yıl
Dediğim gibi, umarım içi dışı birdir
Soran+1 yılÖyledir ailesini falan tanıyorum nasıl biri olduğunu biliyorum artık
- +1 yıl
Hadi bakalım
+1 yılevet baglama yontemleri seni bagladi kordugum etti aklinda bak iste beni ddikkkmedi baskasi olsa yaprdi dedin aklinca ama tasalanma seni oyle bir kvama getirecekki guldum Şu an 😀
07 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme 2 yıldır birlikteyiz çok kaldık hiç öyle bir şey yapmadı herkes uçkuruyla sevmiyor benimki gibi bazıları kalbiyle seviyor
- +1 yıl
oyy kiyamam ya sen bir ye ozaman anlarsin uckurukmu baskaseymi ya da baska siyla yapiyor senle saflik oyunlari yasiyor kizim benim dediklerim sallamasyon degil tecrube anlarsin zamani geldinde ama gec olacak
Soran+1 yılHerkes senin gibi uçkur düşkünü değil bence sen bunu anla. Bakir birisi geçmişi temiz.
- +1 yıl
😀😀😀😀iyi geceler bakire rahibe
Soran+1 yılİyi geceler kirli erkek 😄
- +1 yıl
sana bir animi anlatim sevdim kiz vardi 2 yil konusduk ve birgun bize geldi falan sarildim o saf guzel sevgili yasamak huzur veriyor du ve evine brakdim beni aradi neden yapmadin sen erkeksin ihtiyacin dedi anladinmi ha onu goz onune alarak uzun yillar tabi yapmadim yapan biride degilim ama yapilmasi gerekiyorsa yasanmasi gerekse yasanmali
Soran+1 yılSevgilin yolluymuş iyiki olmamış onunla bunu ihtiyaç diyen birinden ne beklersin. Evlenince yaşanmalı
Bence cok güzel birsey zaten yapmak istese yapardi gurur duy
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istese yapardı. Çok fırsatı oldu ama yapmadı gurur duyuyorum onunla
Soran+1 yılAynen darısı başına :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar benim sevgilimde öyle yorumlara aldırma yok kalkmıyodur filan. kıskandıkları icin öyle diyolar😂 öpüsünce görürsün😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılYok takmıyorum kuduruyor hepsi kendileri abaza her erkeği öyle sanıyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Sana saygı duyuyor.
Umarım sen çocuğa yanlış yapmazsın.
.01 Yorumla
Soran+1 yılYapmam
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla var böyle keriz erkekler evet. Bende o krizlerden biriyim.. Keriz=ironi...
Böyle insanlar hep vardı ve var olmaya devam edecekler. Bunu unutmayın. Sayıları azalır, çoğalır ama hep vardırlar.22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim ama şu kız gibi kızlar bize denk gelmezler
- +1 yıl
Evet ona katılıyorum. Bana da denk gelmedi bu yaşıma kadar. Kanun gibi hakedenker değil de haketmeyenler kazanıyor. Hakedenler böyle sorunla karşılaşınca herkesi aynı cinsten aynı görmeye başlıyor. Bu sefer de senlik bir durum yokken sen zan altında kalıyorsun. Bunu anlatana kadar yıllar geçiyor. böyle kördüğüm misali geçip gidiyor zaman.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar evet. Ben eşimle evlenmeden önce sevgiliyken evine dahi getirmedi. Sadece ailesiyle tanısacagım zaman ve sonrasında gitmiştim. Kötü niyetli biri olsaydı evde kimse yokken atardı beni eve.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel burada abazalar hemen gay falan demeye başlamış
Cevap sahibi+1 yılAllah abaza birine denk getirmesin valla zor. Ülkede abaza cok malum... Umarım seni de iyi biri bulur. Zaten böyle hissettiğinde o kişiyi direkt elersen hem zamanını bosa harcamazsın hem öylesi daha az denk gelir
Soran+1 yılSevgilim öyle çok şanslıyım.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hazırlık aşaması bu, asıl maç ileriki zamanlarda belli olur...
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz çok kaldık hiç öyle bir amacı olmadı
Soran+1 yılEvlilik düşüncesi var
Soran+1 yılEvlenmeden dokunmıycak kardeşim neyi anlamıyorsun
+1 yılVar var kıymetini bil. İyice emin olduktan sonra işi ciddiye dökün.
00 Yorumlaumarım düşündüğün gibidir. Bazı erkekler güven vermek için ilk bişey yapmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bunda bisey yok siz adamlara denk gelmemişsiniz... illa ki zaten öpüşme oluyor
00 Yorumlaniye kalmasın böyle erkekler kankam insan hakettiğiyle birlikte olur şunu bilin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonraki buluşmaya saklıyordur 😅 güvendirme hareketleri bunlar dkfkfk. Şaka bir yana eğer gerçekten öyle biriyse çok şanslısın
03 Yorumla
Soran+1 yılBeraber çok kaldık hiç öyle bir şey yapmadı. Bakir kendisi :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman davetiyemi alırım
Soran+1 yılHayırlısı bakalım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki varmış ve sana denk gelmiş olabilir ama bu bir taktikte olabilir sen yine de tedbiri elden bırakma güven tazelemek gibi bir durumda olabilir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insan şahsına münhasır. Kimseyi kimseyle aynı kefeye koyamayız. Yine de dikkatli ol derım.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız?
Soran+1 yılO 22 ben 20
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisi cok kucuktur utanmis olabilir belki ha gormussen orasini bilemem tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi temiz birisi, beraber çok kaldık hiç öyle bir amacı olmadı
Cevap sahibi+1 yıleyw dogrudur ama penisi kucuk oldugu icin cesaret etmemis olabilir. Ha diger turluyse helal olsun ne diyelim
+1 yılVar tabi ne guzel iste ama niyeti sonradan cikar mi bilemem
24 Yorumla
Soran+1 yıl@Kijjh 2 senedir birlikteyiz yanlış bir hareketini görmedim
- +1 yıl
@Kijjh neden herkesten mesaj atmasini istiyosunuz derdiniz ne
- +1 yıl
@Kijjh kısa bi sekilde yazin o zaman cevap vermek isteyen verir
+1 yılNeden bir erkeğin sevgilisini arzulaması yanlış olurki?
23 Yorumla
Soran+1 yılArzulaması yanlış değil ona cinsellik yaşamak istemesi doğru değil o zaman her sevgili olanla yatsın ne kadar saçma
- +1 yıl
Kimle olck peki sevgiliyle olmicaksa?
Soran+1 yılEşiyle
Buna neden şaşırdın o kadar anlamadım o anda okunmamış olabilir belki istememiştir ama dokunmayacaği anlamına da gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz daha öyle bir amacı hiç olmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen elimi bile sürmezdim, çünkü tenini hissetmek bile senin mahremiyetini çiğnemek olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElime kız eli değmedi bile istesem en kötü para ile bile yaparım ama yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılNe salaksınız ya tebrik ederim cidden çok harika bir sevgiliymiş sevişseniz falan rezalet!
13 Yorumla
Soran+1 yılAy senln gibi kızlar var mı cidden kendini kullandırmayı seven kız. Bak abaza dolu yorumlar yaz birine
- +1 yıl
O kadar canımsın ki sevgilin senle bir şeyler yaşamak istese ons güvenini kaybedeceksin ve abaza göreceksin. Burdaki abazalarla sevgilisini bir tutan birinden ne beklenir?
Soran+1 yılŞimdi şöyle düşün günümüzde neredeyse herkesin en az 2,3 sevgilisi oluyor o zaman hepsiyle sevişsin demi mantıklı mı sence. Evlendiği kişiyle yapması en doğrusu
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet bizde 2 yıldır birlikteyiz aynı senin anlattığın gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel
+1 yılAllahtan belanı falan mi istiyorsun?
44 Yorumla
Soran+1 yılBen memnunum zaten benimkinden başka böyle erkek var mıdır onu sordum
- +1 yıl
Sanslisin.
Soran+1 yılDarısı başına
- +1 yıl
İnşallah teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben de öyle oldum hep kızlar elimi alıp bi yerlerine götürdü çekiyorum tekrar sürtünüyor bişeyler yapıyor :D
00 Yorumla
+1 yılBuraya girip bunu anlatman çok mantıklı aferim
33 Yorumla
Soran+1 yılUçkur düşkünü erkekler biraz ders alsın
+1 yılçok şanslısın.. o çocuğu hiç üzme
23 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah üzmem
- +1 yıl
çabala bunun için
Soran+1 yılÇabalıycam
Bende öyleydim saçına dahi dokunmadım ısrarcı olmasına rağmen hala daha öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeven erkek dokunmaya kıyamaz
51 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin Yorumları oku istersen hepsi kudurmuş
+1 yılVarmıdır derken olmasa karşına çıkmaz herhalde 🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılBenimkinden hariç demek istedim 😄
- +1 yıl
Sende varsa demekki yine de vardır sen boşver başkalarını kendi ilişkinin tadını çıkar.
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi küçük olabilir veya bakirdir utangaçta olabilir
127 Yorumla
Soran+1 yılBakir, evlenmeden dokunmayacağını söyledi.
Cevap sahibi+1 yılanladım penis boyunu sor evlenmeden önce
Soran+1 yılPenis boyu çok da önemli değil ben seks için evlenmiyorum. Sordum zaten 16 cm miş benim için yeterli
Soran+1 yıl@Hakan3595 bakireyim
Cevap sahibi+1 yılSakın kız arkadaşlarına söyleme eliden alırlar
Soran+1 yılYok ya 2 yıldır tanıyorlar öyle bir amaçları olmadı
- +1 yıl
@Hakan3595 anlayan anlar açık yazmak hoş değil
Soran+1 yıl@kanka35 kudurmayın abazalar
Soran+1 yıl@kanka35 uçkur düşkünü insanlarsınız
Soran+1 yıl@kanka35 ne alaka gerçekler sen abaza uçkur düşkünü biri olduğun için herkesi öyle sanma bence
Soran+1 yıl@kanka35 iyi niyetli olduğu için yaratıyor şu an ona çok güveniyorum kaç erkek öyle sarılarak uyuyabilir hiçbir şey yapmadan
- +1 yıl
@Hakan3595 hııı?
- +1 yıl
@Hakan3595 teşekkürler kardeşim
Soran+1 yıl@kanka3513,14 yaşlarında çocuksun daha 20 ve üstü olunca dokunmayan erkek azdır
+1 yılne guzel iste sanslisin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet şanslıyım
+1 yılVar hemde çok özeller bırakma onu tamam mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bırakmam
Şanslısın varmış işte denk geldiğine göre..
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ver mı demek istedim. Darısı senin başına :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende temiz misin onun niyetine göre
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılVar ne olacak kıymet bilen mi? var sanki 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmeyenler utansın 😄
- +1 yıl
ben hayattım boyunca bunu anladım kadınları seven değer veren adamları sevmiyorlar tam dersi olanları daha iyi seviyorlar onları üzen aldatan umrunda olmuyan adamlar...
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. İyi de sana dokunmamasına sen sevindin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki sevindim ciddi düşünen erkek öyle yapar evlenmek istiyor
Soran+1 yılDokunan her türlü dokunur. Bakire olmasam bile dokunmazdı eski sevgilisi bakire değilmiş dokunmamış
+1 yılkalkmıyodur napsın yazık çocuğa :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ondan değil seviyor uçkur düşkünü değil buradakiler gibi 😄
- +1 yıl
ya da çok küçüktür penisi rezil oldurum diye utanmıştır. Şimdi seversin evlenince boşanırsın güzelim
Soran+1 yılYok ya merak etme küçük de değil sadece uçkur düşkünü değil, abaza değil ondan sen anlamazsın
- +1 yıl
bak bak küçük olmasını da kaldıramıyo yazık. Evlenince iyi s. kemiyo diye ayrılma da bizlik sorun yok :D
Soran+1 yılÇok kudurdun böyle adam gibi seven erkek görünce zoruna gitti sanırım abaza bey 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni evinde arzulamış kokunu çekmek falan
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok kaldık cinsel olarak hiçbir zaman öyle bir yaklaşım yapmadı
- +1 yıl
Çok kalmış olabilirsin ama nikah olmadan sakıncalı değilmi ateşle barut yan yana olması
- +1 yıl
Canım yeme beni cinsel yaklaşım olmadı diyeleride gördüm ama oluyorlar hatta hamile kalanı bile bahane bulmayın karşında çocuk mu
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz hiçbir zaman öyle bir şey yapmadı irade meselesi
- +1 yıl
İradesi sağlammı diyosun hmm iyi bakalım şaşırdım
Soran+1 yılNadir kalmıştır böyleleri
- +1 yıl
Nadir kalmayla alakası yok yapsa hertürlü yapar
+1 yılilk seferse ondan öyledir ikincide acımaz.:d
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk değil çok kaldım, geçmişi temiz birisi :)
- +1 yıl
mutlaka temizdir gecmısı ama seni çk istediğine emınım tuuyor dememkki kendını
Soran+1 yılTutuyor ciddi düşünüyor zaten
- +1 yıl
mutlaka ama nasıl dayanyr gel birde ona sor geceleri seni hayal ederek geçiyuro :d yazsana konsalım
+1 yılsenden once boşalmadıgına eminmisinn😁😁😁
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri değil
+1 yılVardır ama hep böyle kalacağı garanti değil
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil işte
00 Yorumla
+1 yılBazen çıkıyor öyle arkadaşlar.
00 YorumlaVardır ama ben değilim
00 Yorumla
+1 yılKalmıştır 4 5 tane elbette..
00 YorumlaHelal olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRomantik abaza bu demek ki herkesin sdili farklı
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz abaza olsa buradaki aklı şeyinde olan insalar gibi konuşurdu :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman dindar biri ya da iş yok bunda
Soran+1 yılAlakası yok sadece seviyor gerçekten seviyor uçkur düşkünü değil buradakiler gibi
Cevap sahibi+1 yılya da utangaç çekiniyor senden başka açıklaması yok hem dindar değil hem iş var ee sebep ne o zaman
Soran+1 yılEvlenmeyi bekliyor evlenemezsek seni böyle bırakmış gibi olurum diyor. Evliliği bekliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman alkış enişteye adamın gönlünü hoş tut canını sıkma üstüne gidip zor bulursun öylesini
Gizli Üye(36-45)+1 yılUçamayan kuşlara viegra. 🥳
04 Yorumla
Soran+1 yılSen uçkuruna hakim olamıyorsun diye herkesi öyle sanma bence :)
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşündün ama, mühürlemek gerekiyor ona rağmen gidecek kız zaten yaramaz. 🥳
Soran+1 yılEvlenmeyi bekleyemeyen erkek yol alsın
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Helal olsun.. Tebrik ediyorum..
+1 yılBende böyle yaptım 2 gün sonra ayrıldı gay sandı
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde gidip yolluları buluyorsunuz
- +1 yıl
Şaka yaptım ya benim hiç sevgilim olmadı arkadaş çevrem yok
+1 yılSen bulmuşsun kaybetme derim
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kaybetmem
+1 yılGerçekten seven herkes böyle olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılNe güzel ya
11 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başına :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSence iyimi kötümü senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi tabi ki
- +1 yıl
Onun için de devam et sıkma onu böyle güzel. Oluncada sıkıntı olur cinsellik
Var tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç görmedim
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz