Dünyada türk kızı nasıl biliniyor?

Arkadaşlar bu söylediğime alınacaklar olacak ama dürüstçe itiraf etmem gerekirse türk kızının hiç iyi bir imajı kalmadı. "Zengin koca arıyor" diye biliniyor. Dün wp okul arkadaş grubumda faslılar ve hintliler türk kızları hakkında konuşuyordu. Midem düğümlendi. Biz olaya hep güzellik bakımından bakıyoruz. Evet güzel olarak biliniyoruz, türk kızları bakımlı ve güzel geliyor onlara hatta evlenmek isteyen de gerçekten çok kişi var ama karakter bakımından zayıflığımızı belli etmişiz. (Kendimi de içine katıyorum yani parayı severim) Ben de sizi anlıyorum burada aylık 1000 euro'ya geçinemezsin ama türkiye de zengin bir hayat yaşarsın ve fırsat eşitsizliğinin farkındayım ama para için yabancı erkek aramak ve "kapak atmaya" çalışmalarınız (en kaba tabirle) belli oluyor. Bu arada türk erkekleri de aynı b. kun laciverti, yaşlı yabancı kadınla evlen. Ülkeye kapak at. Bu lafların ne kadarı doğru bilmiyorum ama insanlar konuşuyor. Eğer yanlışım varsa beni düzeltebilirsiniz. Bu arada böyle bir itibar kaybı yaşadığımız için kimliğimden utanıyorum. Çok kötü bir şey. Gizliye alacağım fazla tartışmak istemiyorum.
Dünyada türk kızı nasıl biliniyor?