Kocam gizli hesaplarla bir sürü kızla konuşuyormuş çok çaresizim. Ne yapacağım?

Merhaba,

biz evleneli 1 ay bile olmadi. Dün ikinci hesabini gördüm Instagramda, Bütün cevredeki Kizlari takibe almis yazismis iltifatlatlar etmis. Bana yalan söyledi basta diyor ki arkadasininmis isde girmis neti yoktu diye sahte hesap ama ozaman niye senin resmini kiza yolluyor. Hatta Nikahdan iki gün sonra baska bir kizla tanismak istemis. Basta cok yalan söyledi benim degil dedi ama ben saf salak degilim, gördü inanmadigimi birakti yalani. Snapchati yok diye biliyordum. Her kizin Snapchatini istemis ve eklemis. Hatta her sabah ise gitmeden önce ben isdeyken Snapchati telefona yüklüyor aksama siliyormus, her kizla resimlesmis Snapchatde. Ben ne yapicami bilmiyorum kalbim cok aciyor. Anneme Babama gitmek istedim beni birakmadi gitme diyor utaniyom diyor. Pismanim diyor, Bidaha olmicak diyor böyle seyler ama ben güvenmiyorum. Anneme Babama anlatmak istiyorum cok caresizim.. Daha taze evlenmisiz ilk basta böyleyse ilerde ne olcak.. Niye yaptin diyom, Bilmiyorum diyor Seytani dinledim diyor. Ben bunlari görmeseydim hala devam edicekti. Ben bosanmak istiyorum.. cok igrendim. Bana karisina bile iltifat etmiyor ama baska kadinlara ediyor. Her Sabah Snapchati düsünüyormus baska kadinlari. Bunlarin hepsinin Sifrelerini degistirdim ve sildim, ama güvenim yok daha artik. Ne yapicam?
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkür ederim yardiminiz icin. Cogunuz Bosan dediniz. Ben ama Kararimi verdim ve ona bi Sans vericem sonucta daha 23 Yasinda bende 22 yasindayim Eglenmek amacla yaptigini düsünüyorum. Klasik Erkek Milleti. Normalde kendisi cok sakin biri dedigimi hemen uygulayan sifrelerini verdi istedigimde bana. Telefonda sifresi yok istedigim zaman bisey demeden veriyor telefonu zaten ondan kolay yakaladim. Kendisi baya üzgün hic bisey yemiyor ve kusuyor. Evi temizledi dün süpriz yapti ben soguk davraniyom
Güncellemeler
+1 yıl
Hic Yüz vermiyom sevgimi göstermiyom. Degisti simdilik bakalim ne kadara kadar. Bi Hata felan göriyim bosancam dedim. Hemen Cocuk düsünmüyoruz zaten 2-3 sene sonra.. Bence bu bize ders oldu. Hem ben Olgunlastim hem o. Artik beni El üstünde tutuyor, bende kendimi yormuyom Fazla deger vermiyorum. Bence Akillandi o. Cünkü Almanyadaki Türkler böyle cünkü Gavurlarda böyle Evliler Kiz arkadaslari var. Belki Hayirlisi bu ve böyle olmasi lazimdi.
Kocam gizli hesaplarla bir sürü kızla konuşuyormuş çok çaresizim. Ne yapacağım?