- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılSeni en iyi kadınların anlayacağını düşünüyorum. Elbette boşan demek kolaydır ama işin aslı öyle olmuyor farkındayım. Boşanma süreci ayrı dert, boşandıktan sonra toplum baskısı ayrı dert, şerefsiz kocan rahat bırakacak mı onu düşünmesi ayrı dert, borca girdik diyorsun orası apayrı dert...
Benim sana tavsiye vermeye hakkım yok belki ama bu herifle ömür geçmez kardeşim daha nikahtan önce bile biriyle konuşmuş, tanışmış diyorsun aslında sen de olmayacağının farkındasın ama çaresizsin. Bu konuyu herkese duyurmalısın. Bir de gelmiş kimseye söyleme utanırım diyor bunları yapmadan önce utansaymış. Eşyalarını topla ve eğer ailen destekse sana onların yanına git. Davayı aç. Borçları birde utanmadan sana mı ödetecek. Borcu harcı başına yıl kendi hayatına bak. Eşyaları evi satar bir şekilde borcu kapatsın p*zevenk.25 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim, Bulusma felan olmamis zaten gezen biri degil evden ise isden eve.. arkadaslariyla cok nadir cikar belki ayda birkere.. Baktim kizlara kisa kisa mesajlar atmis mesela, ''Güzelsin'' veya birine sormus tanisalimmi yasin kac gibisi.. bu erkekler niye böyle ya? yani sevdiginden eminim ama niye bunu yapiyor? neden baska kadinlarla kontakda kalmak istiyor.. Ben bunu ailemle konuscam bugün onun ailesinede anlaticam artik hayirlisi olsun ne diyim Allaha biraktim
- +1 yıl
Ailelere anlat ama onlardan tavsiye bekleme diyecekleri şey yuvanı yıkma olur halbuki ortada yuva mı kalmış? Ayrıca seni sevdiğini düşünmüyorum çok üzgünüm. Sevse bile ne olacak herif sana saygısızlığın âlâsını yapmış. Affetme lütfen bunu kendine yapma hayat çok kısa ömrünün en güzel günlerini buna adamana değmez. Hayatının geri kalanında mutlu olmanı diliyorum.
Soran+1 yıldügünden sonra biraz birakmis ama tamamen birakmamis.. yani instagramda dügünden sonra yazisma felan olmadi ama Snapchatde baska kadinlarla resim atiyorlar birbirlerine nedense resimleri malesef göremiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında yapman gereken tek bir şey var deliller ile tek celsede boşanıp tazminat nafaka alıp onu o kizlar ile başbaşa bırakman. Hiç zor değil biliyor musun?
Boşanma desem tama boşanma peki bu şekilde mutlu olabilirsiniz? Cevap hayır olamazsın hiç güvenmeyeceksin hep şüphe yatakta yemekte her yerde ne düşünüyor kiminle olmak isterdi diye düşünürsün.
Birdaha yapmam mi dedi hayır yapacak nikahtan 2 gün sonra 1 aylık evlilikte yapan hep yapacak nefsi aç doyana kadar devam edecek. Sevgi ile aşk ile alakası yokBazı insanlar yemek yerken hiç doymaz ne verirsen yok demez ya hani sevmediği yemek dedigi bir yiyecek yoktur işte öyle. İleride affettigin için pişman olucaksin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş safmisin sen? Annene babana anlatmak ney 3 yaşında çocuk musun sen? Hatırlatım sana Sen evlisin senin yuvan var artık o yuvayi sen cevireceksin heeee öyle laylaylom sandin demi ha birşey daha soyleyim ALLAH var dert gönderecek sana bakacak nasıl basacikabilecek misin diye kendine gel silkelen kocanda pişman belliki adamida sen hariç kimsenin ayakları altına alma kocan o senin sen evinde agzina sicc dışarda belli etme kötü söz söyleme diline de hakim ol yarın birgün barışacaksınız olacak böyle ufak tefek şeyler elin birkaç kadını için yuvanı bozmaya degmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardesım esın bır hata yapmıs evlendıgınıze gore bellı kı o senı sevıyor sende onu sevıyorsun sevginizin hatrına eşini affet ve yuvanı yıkma illaki kolay degildir bu durum ama sabret bıraz esin sende actıgı yaraları sarmaya calısacaktır eminim çok pişmandır yıkma guzel yuvanı
112 Yorumla
Soran+1 yılo da diyor unutturcam diyo ama iste demekle olmuyor.. sagol ama bu hata degildir serefsizlikdir.. cok kötüyüm cok hayal kirikligina ugradim
Cevap sahibi+1 yılhata veya baska bırsey adının onemı yok ama sen sanıyormusun kı etrafındakı tum evlılıkler de boyle seyler olmuyor elbette olmasa keske ama ınsanlar bırbırını affedıyor ve devam edıyor yanı emek verıyorlarda evlı kalıyorlar sureklı tekrarlarsa zaten bosanıyorlar cevrendede duymussundur ıllakı duymadıklarınsa kardesım kendı aralarında halledenlerdır emın ol bır hata yapmıs sabret yuvanı yıkma
Soran+1 yılevet haklisin. Ondan bosanmayi düsünemiyorum ama korkuyorum güvenim yok daha artik eskisi gibide sevmiyorum sogdum ben ondan igreniyorum ben dün yürekden agladim be kimse beni bu kadar üzmemisti
Cevap sahibi+1 yılkocana fırsat ver yaralarını sarsın hatalarını telafı etsın korkman guvenmemen normal bunlar bır surec ve bı anda gerı kazanamayacaksın yavas yavas korkularında gıdecek guvende kazanılacak bunları eşine bırak sen sadece evinde yuvanda kal gerizi zamanla hallolacaktır
Cevap sahibi+1 yılasagıda yorumlarda okudum suanda dırek bosan bılmem ne dıyenler var onlar burda mal mal ahkam kesmekden herkesın sorularına sacma salak cvp vermekten baska bısey bılmezler ne vlılıgı bılırler ne baska bıseyı mılletın lafına sakın kanma yuvanı yıkma
Soran+1 yıltesekkür ederim.. ama bunu bana niye yapti o yikti yuvamizi böyle yaparak ben yikacak bisey yapmadim
Cevap sahibi+1 yılseni seviyor seninle evlenmis onlarla ise bir hataya dusmus altında bı neden aramana gerek yok kardesım yuvana mutlulutuguna huzuruna odaklan sabret bence tekrar etmedıkcede ne aılene ne kımseye bu durumdan bahsetme
Soran+1 yılaileme demem lazim ben hatta onun ailesine bile demek isterim
Cevap sahibi+1 yıldesen ne degısecek eger yuvanı kurtaracaksan bosanma kararı almadıysan yuvanın sırrı yuvanda kalsın kardesım
Soran+1 yıldemem lazim cünkü ayrilmayi düsünüyorum aslinda bu onun yaptiklariyla yasiyamam ben
Cevap sahibi+1 yılbence affet ve sabret kardesım affetmeyeceksen bıle sabret kararını oyle ver sen bılırsın daha dıyecek bıseyım yok umarım yuvanız kurtulur hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah
Soran+1 yılamin insallah tesekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Günaydın kızçe keşke evlenmeden önce çapkın biri olduğunu farketseydin ama yinede yol yakınken dön derim henüz çocuk yok vs yazık bizler evlencek yuva kurcak hayat arkadaşı bulamazken kendi elindeki miss gibi ona ait eşinin kıymetini bilmiyo gitmiş afedersin poklu uruspularla takılıo affedersen yarın ilerde evine kendi yatağına kumada getirir böylesi ben aldatmanın her türlüsüne karşıyım iki taraf içinde bence ayrıl mutluluğu sende arasaydı emin ol bulurdu mutluluğu kendi eşinde aramayan biriyle hiç uğraşmaya değmez ailesine açık açık söyle sonra kalkıp sana suç atmasınlar
12 Yorumla
Soran+1 yılo da dogru.. kolay degil ama ne yapa bilirim ki ben bosan diyorsunuz ama öyle kolay degil daha yeni evlenmisiz biz
- +1 yıl
Asla kolay demiyorum bu yüzden kirli çamaşırlarını ailesine söyleyip bunu kaldıramıcağınızı belirtip alın bavulunuzu doğruca ailenizin yanına sonra ilerde çok daha büyük pişmanlık yaşayabilceğinin benden daha iyi farkındasın ya yarın öbür gün hamile kalsan sen hamileyken böyle bişe yapsa birde hamilelik hormon farklılığı o psikoloji bebeğe dahi zarar verebilirsin o yüzden hazır ortada bebek falan yokken dön evine açık açıkta söyle ailelere yanlış anlama evlensem eşimle hiç birlikte olamasak cinsel bi sorunumuz olsa biz bi aydır sadece sarılıp uyuyo olsak dahi asla ve asla böyle bişe yapmam yapamam hangi yüzle bakcam hangi yüzle aynı sofra aynı yatak paylaşılcak ömür boyu çıkmaz insanın aklından
+1 yılPişmanım demesine aldanma derim çünkü yapan bir daha yapar. Ama şaşırdığım nokta şu oldu, madem gözü dışarıdaydı o zaman niye seninle evlendi.. Sadık olamayacaktı madem niye senin hayatına girdi.
Bekara boşamak kolaydır derler, yeni evlisiniz ve devam etsen de içinde sürekli o şüpheyle yaşayabilecek misin ya yine yapıyorsa diye. Bence bunu baban ve annenle konuş, onlar elbet doğru olanı soyler22 Yorumla
Soran+1 yılzaten aldanmiyorum.. bende sordum niye evlendin neden bunu yaptin bana kendisi agladi hatta ben hep aglarken yanima geldi aglama dedi.. göz yaslarimi sildi ama aldanmiyom zaten hemen af edemem bosanmakda isterim ama cesaret edemiyom korkuyom cok caresizim..
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun?
İhanetin affı olmamalı. Belki düzelir, belki yanlış anlamışımdır diyerek kendinizi kandırıyorsunuz ama farkında bile değilsiniz. İhanet eden birinin sevgisinden kesinlikle şüphe edilmeli. Çünkü insan gerçekten sevdiğinde gözü dışarı kaymıyor, kayamıyor. Sevdiği kişiden başkasını düşünemez hale geliyor.
40 Yorumla
+1 yılBenden sana tavsiye asla affetme. Eğer affedersen bir daha yapacak. Bunu sana bu örneği çevresinden en az 100 defa duymuş birisi olarak söylüyorum. Affedenler aradan zaman geçtikten sonra keşke hemen boşansaydım gençliğim gitti diye ağlıyolar şimdi. Yol yakınken al takılarını da hemen boşan. Yeni evlenmiş olman demek boşanamayacağın manasına gelmiyor. Kimseyi dinleme. Al eşyalarını ailene anlat hemen koruma kararı aldır ve boşan hiç bir şekilde kabul etme. Bu lafımı hatırla eğer boşanmazsan döner döner tekrar okur ve keşke dinleseydim dersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Güven çok önemli. Bir kere ciddi derecede zedelendikten sonra da geri dönüşü zor. Ayrılmak en iyisi gibi görünüyor. Hem henüz çocuk vs de yok büyük ihtimalle.
Daha yeni evlenmişken böyle hareket ediyorsa ileride daha fazlasını da deneyecektir. Ki sen de bir daha onun hiçbir lafına güvenemeyeceksin. Sonra kendisine bahaneler bulacak ‘ama sen de şöylesin ama sen de şöyle yapıyorsun’. Hatta daha ileri gidecek ‘ee o zaman ilk yakaladığında ayrılsaydın’. Hem suçlu hem güçlü olacak yani kendince.00 YorumlaÖncelikle kesinlikle boşan. Bunun affı olmaz, affedende enayidir. Kizla da değil, kızlarla konuşuyormuş, içinde var demek ki.
Önce her şeyi itiraf ettir, gizlice ses kaydı al. Hani sana inanan olmazsa, ya da çocuğu kullandı attı diyen dedikoducu yaşamaması gereken o kadınlar varya onlara kapak olsun diye.
Sonra bu aldığın kaydı çok fazla şekilde yedekle, ve öyle bir yere sakla ki sadece sen bulabilesin.
Ve tabii koy tekmeyi, boşan. Kolay değil diyorsun fakat çok kolay, bir defa yapan, bir kez daha da yapar bana göre. İyi günler. Umarım mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılBir kere sana bunu yaşatmış ve içine kuşku sokmuş ölsende unutmazsın hep aklına gelir. Böle Puştlarda yuva sahibi eş sahibi oluyor kıymet bilmiyor sinir olmamak elde değil
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle.. unutturcam diyor degisecem diyor ama diyor iste demekle olmuyor
+1 yılSoğukkanlı ol. Çaktırma anladığını. İlla içini dökmek istiyorsan yakın arkadaşına açılabilirsin onun da ağzı sıkıysa. Bir şekilde mesajların görüntüsünü al, toplamaya başla. Daha evliliğin başınd aböyle yapandan hayır gelmez. Umarım çocuk da düşünmemişsindir. Gerçekten üzücü ama uyanık olmak zorundayız. Ben babamı yakaladım aynı durumdan. O yüzden seni az da olsa anlayabiliyorum. Delilleri toplamaya başla istersen boşanma davası için lazım olur. Ha bir de telefon dökümlerini alabilirsin. İllaki konuştuklarından tel numaraıs almıştır. Wifi geçmişine de baktırmayı unutmaa. Çok paranoyakça oldu ama gerçek bu
..03 Yorumla- +1 yıl
Akıllanmaaazzz. Anlarsın zamanla
Soran+1 yıl23 yasinda egitecem ben onu zaten dinliyor beni cekip cevircem
- +1 yıl
Benim babam 50 sinde yaptı. Allaj sabır versin sana kolaylıklar dilerim
Daha evleneli 1 ay olmamış sana bunları yapıyor, ilerde çocuk olsa neler neler yapar kim bilir, şu an daha çok taze evlisiniz çocukta yokken boşa şu adamı kurtul, zaten istemiyorsun onu baksana nasıl üzmüş seni asla inanma şeytana uydum demesine, asıl şeytan kendisi baksana evlenmeden önce bile yapmış ve yapmayada devam ediyor, sen uygulamaları silip şifresini değişsen neki yine gider bir hesap açar yine yapar yapacağını, boşa bu adamı temizle hayatını o kadar.
10 YorumlaBiri yapan ikiyi de yapar. Boşa şans verdin haberin olsun. Bu pisliği yiyenlerin de klasik lafı şeytana uydum demek. Allahtan seytan da var. O olmasa ne yapicaklardi cok merak ediyorum. Evliligin ilk 2 3 günü ve bunları yapmış. Ne bekliyorsun ki? Duyarlı, düşünen birisi mi? Gözü hep dışarda olacak.
00 Yorumlaişin zor. Daha 1 ay bile geçmeden bunları yapıyorsa onda bağımlılık olmuş. Seni gerçekten sevse sanırım bu kadar kısa zamanda bunları yapmazdı. Yazık valla. Birde korku da yok. Al karşına adam gibi konuş. Çoçuk sakın yapma. Biraz takipte kal. Pişman olıp düzelir dicem ama içinde böyle bişey var sanırkm
00 Yorumla
+1 yılOtur sakince konuş bir şans daha verdiğini söyle ve artık ona göre davranmalısın de ben olmamış sayıyorum de o hesabıda ve diğer hesaplarınızda kapagın sosyal medya sıkıntı olacak belli gizli gizli kullanırsa zaten gereğini yaparsın bu defa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla açıkçası üzüldüm bu duruma özellikle bu ve benzeri durumları yalayan kadınlara çok ciddi şekşlde üzülüyorum. Hayır yani sevmeden mi evlendin bu kadınla? Zorla mı evlendirdiker seni... Yabi daha ilk haftadan bunu yapmak inan ki çok ciddi sorun. Bunun altında psikolojik sorunda olabilir. Bu hiçbir açıdan normal değil.
Ne yapacağına elbette karar verecek olan sensin. Böyle biri ile mesela kısa vadede asla çocuk yapmayı düşünme. En önemli tavsiyem bu olabilir. Güven verme bir yapı yok.00 Yorumla
+1 yılBpşam bu ahmaktan bir daha yapar çünkü affeder eşek gibi diye öz güven gelir kendine rezil olsun için anca soğur
22 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ben bugün ailemle konuscam
- +1 yıl
Konuş ve boğan aldığınız evi eşyaları da satarsınız ailen inşallah ihaneti affet demez
Eğer ömür boyu boynuzlanmak istemiyorsan ayrıl gitsin. 1 kere ihanet eden sürekli eder bunu unutma. Adam belli ki karı delisi ailene söyle ben boşanmak istiyorum bundan de ve baba evine geri dön derim.
00 YorumlaYuva yıkmak kolay orta yolu bulmayı denemelisin dicem de adamın gözü dışarda biraz daha kadınsı yönünü göster bence bir erkeği kadın elde tutar hata sende değil sakın yanlış anlama ama belli ki eniştenin fantezileri farklı
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri pişman olmaz o delilleri alıp mahkemeye gidip boşanıyorsun hemen. Böyle ayran gönüllü biriyle ömür geçmez. Başını yastığa rahat bile koyamazsın bu sebepten ömür boyu.
04 Yorumla
Soran+1 yıldeliller val elimde ama kolay degil
- +1 yıl
Kolay olmayan ne hergün başka mesajlar görmeye devam et o zaman. Yeni evlisin diye boşanmayacağın anlamına gelmez affedilir yanı yok bunların
Soran+1 yılsifreyi degistirdim eski sifreni ver dedim verdi bende sifreyi degistirip sildim
- +1 yıl
Silsen de çıkar mahkemede
+1 yılOnu kendine bağlaman ilgili hale getirmen çok kolay
10 Yorumla
+1 yılDaha yeni evlisin bir kere affet bı daha yaparsa boşa
10 YorumlaErkek milleti işte. Cinsime tüküreyim. 😀 Oturup konuşmak mantıklı olan...
10 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın eğer affedersen nasıl olsa beni affeder der ve daha çok yapar bu tür işleri
21 Yorumla
Soran+1 yıldogru
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da saçmalamışsın yok ailem evlilik sabır işidir diyor falan… aldatmanın neresi sabır işi bir kere aldatan hep aldatır zaten bu bir kişilik sorunu üstelik daha bir aylık bir! (Zamanı farketmez aldatma aldatmadır) sen de hâlâ affetmeyi düşünüyorsan kb sende de problem vardır ileride çok sıkıntı yaşarsın bu varlıkla biraz sınırınızı koymayı bilin la
29 Yorumla
Soran+1 yılöyle kolay degil malesef.. borca girdik daire aldik dairemizi 0'dan dösedik ben kendi ayaklarimin altindada dururum isterdim ayrilmak ama olmuyor kolay kolay
Cevap sahibi+1 yılBunlar halledilebilir meseleler ama sen bu varlıkla bir ömür geçirebilir misin otur bunu düşün bence
Soran+1 yılgeciremem.. igreniyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin henüz 22 yaşındaymışsın zaten ailene anlat ilk önce olayı biraz olsun rahatlarsın sende zaten bir suç yok sen başın dik yürü
Soran+1 yılcok kötü bisey.. anlaticam aileme sagol..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim anlıyorum senin açından da kolay değil ama en doğrusu ayrılmaktır diye düşünüyorum bir kadınlık gururu var ortada. Mal mülk dert edilecek şeyler değil emin ol. Psikolojin bozulur sürekli bu varlığı düşünürsün acaba beni yine aldatıyor mu diye bunları ailenle de paylaş bence bu varlıkla bir gelecek görüyor musun sorusunu sor kendine bunların hepsi kendi görüşlerim artık sen bilirsin..
Soran+1 yılgezmesi felan yok kendisi aslinda utangac sakin biri ama niye bunu yapti bilmiyorum ben resmen sok oldum sasirdim beklemezdim hic..
Cevap sahibi+1 yılİşte… insanları bilemiyorsun
Soran+1 yılmalesef..
Allah yardımcın olsun o daha yolun başındayken böyle yapıyorsa ilerde artık sen düşün neler olur. Bence kendini kurtarmaya bak. Yoksa bu hayatı işkence haline getirir
00 YorumlaUtansın boşa gitsin böyle hayat mı sürer kendini ezik hissetme hayatı yapan o büyük bir şey evlisin fakat dua et hiç değilse en başında bu karşına çıkmış daha ne duruyorsun boşanmak için?
00 YorumlaBöyle bir insanla evli kalamazsın hazır çocuğun bile yok ayrıl gitsin ailene de her şeyi anlat onun böyle pis biri olduğunu bilemezdin iyi saklamış bu yüzünü demekl ki
00 YorumlaAmannn çok klişe geliyor bana artık bu durumlar. Yani illaki yazar hz yusuf değil ya kocan. Sende hz Meryem değilsin sende yaz konuş. Yani dünyada bu durumda olan tek sen değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş, senin fiziğin büyük ihtimalle hoşuna gitmiyor ve ilgisizsin, tek çare bunu ailesinin yüzüne vurup boşanman.
02 Yorumla
Soran+1 yılfizigim iyi.. fizigi kötü olana bile yazdi ve ben cok ilgilendim cok deger verdim isden geldi gecmis olsun dedim sarildim öpdüm masaj yapiyim mi dedim ne yemek istersin istedigini yapiyim dedim hergün bunlari yaptim bence insan cok deger verince görmüyor bunlari
- +1 yıl
Demekki içinde varmış, konu troll değilse ciddi mana da uzatmaya değmez, ailesine söyle boşan, benim babamda böyleydi dövdüm artık yapmıyor
+1 yılEvlilikten önce tanıyamamak zor. 1 ayda bile böyle durumlar çıktıysa ilerisi içinde kaçınılmaz durum.
11 YorumlaSenle maddi durumun iyi olduğu için mi evlenmişti acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok onunla alakasi yok kendi ayligi daha yüksek
+1 yılUlan herkes de şeytana suç atıyor , bunların sayesinde şeytan cennetlik olacak tövbe hâşâ 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Uzun ilişkiye gelemiyorsa neden evlendi ki senle hemde daha 1 ay içinde nasıl sıkıldı ve başkalarına ihtiyaç duydu
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydir.. yapimis evlenmeden 4 ay önce acmis hesabi
Soran+1 yılben dün ögrendim sok oldum
Yani biz ne desek bildiğini yapacağım. O da ilerde düzelir diye affedeceksin. Umarım pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılKuzucum benim ya asıl şeytan insanın ta kendisi boşan sana koca mı yook
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. direkt evine git boşan hamile kalmadan
bu işin sabırla ilgisi yok04 Yorumla
Soran+1 yılben önce ailemle konuscam.. cok kötü bi durumdayim
Soran+1 yılyok öyle sey demezler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük geçmiş olsun. Karakter meselesi. Kendi karından ne görmedin de başka kadınlara yazdin be serefsiz
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyormus.. bide hep yemek yaptim tatli yaptim hersey mükemmel olsun diye neler yaptim
Cevap sahibi+1 yılInanirim. Söylenecek sey var söylenmeyecek sey var. Seven kadın söylenmeyen herşeyi yapmıştır eşi mutlu olsun diye. Ama es de oc çıkınca mutsuzluk kaçınılmaz olur
Soran+1 yılmalesef keske evlenmeseydim
Cevap sahibi+1 yılKeske evlenmeseydim degil. Keske tanisaydin
Soran+1 yıltanidim sandim..
Cevap sahibi+1 yılSanmak. En cok düştüğümüz kuyu. Umarım herşey düzelir ve mutlu olursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrılman lazım huylu huyundan vazgeçmez
112 Yorumla
Soran+1 yılmesela snapchati indirdim sifreni ver dedim gir dedim yapti dedigimi bende sifreyi degistirip sildim
Soran+1 yılgecmez tabi
Soran+1 yılben cok pismanim..
Soran+1 yılinsallah..
Soran+1 yılcalisiyorum isdeyim ben.. caresizlik neymis onu ögrendim..
Soran+1 yılinsallah öyle olur
Üzüldüm açıkçası 😔ama ayrılman gerek. şimdiden böyleyse ilerde daha kötü olur. Bu durumun affı olmaz. Rabbim yardımcın olsun kardeşim
00 YorumlaOna şöyle de eger sen bu işlere dewam edersen bende başka erkekler en konuşurum de, sen bilirsin de
02 Yorumla
Soran+1 yıldedim, dedi ki yok hayir ben bidaha yapmicam hayir diyip durdu
+1 yılsende erkekler ile konuş demek ki seks hayatın kötü ki adama senden bıkmış
06 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil bi zihniyet ya
Soran+1 yılne alaka? evlenmeden önce bi kac ay önce baslamis
- +1 yıl
yani belki senin ile ailsenin istemesi ile evlendi seks hayatın monoton dur ya da
- +1 yıl
@Birhanimefendiiğ evliliğin temeli maddiyat maneviyat ve cinselliktir
- +1 yıl
Hayatta odak noktamız seks degil evlilikte onemli olan guven sadakat sevgi saygidir diger seyler hallolur ama kadin niye kocasi serefsiz diye kendini ayaklar altina alip ayni alcakligi yapsn
- +1 yıl
@Birhanimefendiiğ benim hayata bakış acım kısa kısas sana yapılanın sende karşı tarafa yapacaksın ki kıymetin anlaşılsın başını taşlara vursun
Babasına ve anasına soyle oralı olmazlarsa boşan
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcam
Soran+1 yıltamam
+1 yılZengin diye evlenirsen böyle olur 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin degil
- +1 yıl
Şaka yapıyorum tabikide ama bakımlı olursan cinsel yaşamınız iyi olursa gözü sende başkasını görmez enerjisi kalmaz...😉
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Yatakta farklı heyecanlar arıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılama güya bulusmamis hic
Soran+1 yılve öyle gezmesi felanda yok hep isde evde
Soran+1 yılseviyorsa niye yapti bunu? Benim hislerim kuvvetlidir. Ben ona evlenmeden önce dedim ki bana dürüst ol yalan söyleme hic birsey sakli kalmaz dedim cikar dedim. Allah iste.
Soran+1 yılmalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefsine hakim olamayanlardan uzak, ayrıl derim
23 Yorumla
Soran+1 yılyeni evlendik.. 1 ay bile olmadi
Cevap sahibi+1 yılDaha kurulu bi düzen bile oluşamamış tam. Ayrılsan ailen arkanda durur mu?
Soran+1 yıltabiki durur ama annem hep der evlilik sabir isi olur öyle seyler..
+1 yılVay senin o kocan vaaay
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya.
Eşinle yap abi ne yapacaksan!00 YorumlaOnsenin boş ver yazar eskiden kalma
04 Yorumla
Soran+1 yılnasil anlamadim
Soran+1 yılHayal kirikligina ugradim.. Evliligimi hic böyle düsünmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda cinsel çekim yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılvar
Cevap sahibi+1 yılPeki sadece seks mi. Fanteziler de var mı? Bence ona yetmemiş senle yaptığı seks
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhelal enişteye dicemde şaka tabiii boşanabnilirisn
00 Yorumla Hic dusunme ayril..
04 Yorumla
Soran+1 yılkeske kolay olsa..
Soran+1 yılyok yemedim. Borca girdik 400.000€ Daire aldik 0dan dösedik. kolay degil bunlar
- +1 yıl
Sen bu konusmalari elinde tut vosancagin zaman donuna kadar almak icin lazm olcak
İşin zor geçmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılevet.. sagol
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılnasil?
Soran+1 yılevet hani derler ya ilk evlilik seneler cok güzeldir.. bende kötü basladi kötü bitecek gibi
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşan. Huylu huyundan vazgeçmez.
00 Yorumla
+1 yılBas tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın şey belli
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil?
Cevap sahibi+1 yılYa ona katılmak ya evi terk etmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakınken boşan bir kere yapan hep yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ne sallamış bee
01 Yorumla
Soran+1 yılyalanlari baya iyi
+1 yılAyril
11 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyiz.. 1 ay bile olmadi
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Boşan bnce
018 Yorumla
Soran+1 yılKolay degil malesef
Soran+1 yılborca girdik daire aldik 0'dan dösedik daha yeni dügünümüz olmustu
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılinsallah
Soran+1 yılzaten kendime önem veriyorum.. yinede niye ben? severek evlendik
Soran+1 yılcözüldü sükür
Soran+1 yılo zaten, akilli kadinim beni kandiramadigini anlamistir o korkuyordur :D
Soran+1 yılben ona bi kac ay önce demistim zaten Dürüst ol yalan söyleme bana ilerde ortaya cikar diye gördü yüzüne vurdum hepsini O da o gün agladi titredi baya korktu
Soran+1 yılInsallah
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne