Göz göze gelelim diye önüme çıkmaya çalışıyor.
O yüzden soruyorum göz göze gelmek benimle niye mühim onun için acaba fikirleriniz nedir?
O yüzden soruyorum göz göze gelmek benimle niye mühim onun için acaba fikirleriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acik ve net seni seviyorum seni istiyorum sana asigim demek bu ama senin sevmedigin belli karsilik vermemissin galiba bi sure sonra sogur karsilik vermezsen sen seviyomusun peki?
Etkileniyorum ve efendi saygili biri bence.. deger veriyorum
Lakin gözgöze geldigimizin ertesi günü beni görünce cok kisa kesik bakiyor yani bakamiyor, kasılıyor, elindeki nesnelerle oynuyor.. ben de emin olamiyorum ve üzülüp yoluma devam ediyorum.
Sonra birkac zaman sonra yine ayni seyler yasaniyor
tm sen sevmedıgın ıcın garıp gelıyo sana anlamaya calısıyon sadece bence
@beyza155 böyle bir erkegi ilk kez görüyorum evet garip geliyor
Benim gibiyse onunla konuşmamak için, sağda solda saçma sapan şeylerle ilgilenir, başkaları ile muhabbete girer vs. 🙂🙂🙂
Anliyorum evet o da öyle.. elindekilerle oynuyor, saçma yürüyor hizlaniyor veya yavaşliyor onu göreyim diye önüme dikiliyor filan..
Ama acaba niye göz göze gelmeye çalişiyor ki hala neyi amaçliyor?
Daha dogrusu ne hissettiriyor ona bakışmak?
Gözler kalbin aynasıdır, bazı şeylerden şüphen varsa gözüne bakmak, göz göze gelmek çözüm olabilir. 🙂🙂
Bak bana seni seviyorum anla diyo utangaç im sen bişey yap diyo
Dalga mi gectin, ciddi misin kanka😊
Benim görüşüm bu dalga değil
Onume cikmaya calisiyo derken nasil peki? Her sey burda bitiyor
Benim yürüdüğüm yolu belirlemiş benim güzergahımda dolanıyor
rahatsız mı oluyorsun pekı ıstemıyomusunn?
Yok hoş birisi aslinda. önüme cikiyor derken nasil peki?
Herşey burda bitiyor demişsin? Ne yapmaya calisiyor bilmiyorum
sen senmıyomusun peki nedır durum sana ılgıı bellı etmeye calsııyor ama yuz vermemıssen son evrelerdır vazgecer yavas yavas
Bu anlatılmaz yaşanır. Bir kere bile olsa gözlerine uzun uzun bak, o zaman anlarsın
Bakıştık uzun uzun heyecanlandim ben.. ama o ne yapmaya çalişti, ne hissetti anlamaya çalişiyorum. Gözlerini gözlerime kitledi uzunca sonra usulca omuz hizama düşürdü...
İşte bu
Yaşadın mı o anki hissi?
Evet karnimda, içimde bir kipirti
Adrenalin hormonu olsa gerek
Tamam ne güzel işte, bi daha belki aynı duyguları yaşayamayabilirsin, tadını çıkar ve hiç bir şey düşünme 😌
Karşimdaki de tam bu yüzden mi benimle göz göze gelmeye çalişiyor yani diyorsun?
Utangaç daha napsın elindenn gelen bu
Anliyorum utangaç da.. göz göze gelince benimle bu ne hissediyor olabilir ki.. gözlerime bakıyor?
Hayal kuruyor
Göz göze gelince erkekler hayal mi kuruyor
Cidden ilginç
Ben snaa istersen tüm gizemi anlatırım