AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
onlar anca onları hakeder
Sicaklar kibarlar küfürcü değiller yakinlar
Aynı türden cinsden olduğu için 🤣
Kiz kanka gibi dusunuyorlardr
Çünkü çok tatlı ve güvenilirler
Öyle arkadaşım hiç yok. Yorumsuz.
İnsan halinden anlıyorlar
Zararsız oldukları içindir neden olcak başka🙃
Huyları da aynı ondan
Çünkü ortak yönleri var sizin de alışın kuvvetli
Gaylerin hepsini interseks ifadesi sanıyorlar ya
Ne alaka kim saniyor öyle
Gaylerin hepsini feminen sananlardan bahsediyroum iste. Ben de bilmiyorum türkiyede cahil mi sanıyorsun.
Feminen desene o zaman interseks cok baska bisi 😅
Hayir feminen geyler interseks sınifindalardir. Interseks çok geniş bir terim.
Ama sadece interseks kelimesini kullandigin icin dedim, ilk senden duyuyorum bunu bu arada yani o sinifta olduklarini
Çünkü arkadaş kalmak daha kolay syki yok
Çoğu konuda bize benzedikleri için
işin iccin de seks olmiyacagi icin
Bilmiyorum ya çok tatlılar vnxnxn
Feminen duygulara yakın olduğu için...
Ama kadınlar, kadınları sevmez ki
@sllmm Sen öyle san.
öyle zaten :) kadınlar herzaman birbiriyle şık olmak için yarışır. Kıyafeti bile bi erkek beğensin diye değil, kadınlar beğensin diye giyer :)
@sllmm Klişe erkil yargılarını kendine sakla bence. Hiçbir kadınla bir yarış halinde olmadım... Kadınların neden kız grubu oluyor bir otur düşün istersen?
@sllmm doğru diyosun
Evet kız guruplarında diğer kızları çekiştirmek için :) dedikodu yapmadığınız başka bir kız hakkında konuşmadığınız bir zaman var mı?
@sllmm doğru ben birçok olaya şahit oldum ve gördüm erkillik ne alaka anlamadım bunu o bu şu demiyor dünyaca kanıtlanmış bir şey
Neden bu kadar erkil, kadınları birbirine düşman eden ya da yalnızca dedikodu yapan varlıklar olarak değerlendiriyorsunuz acaba? Ataerkil düşünce sistemi gerçekten her yerde.
Ataerkille alakası yokki. Yani kadınların bence erkeklerden farkı bu. Mesela şöyle düşün. Bi ortamda bi kadın senin kıyafetini giyse sinir olur belki ortamı terk edersin :) bir erkek bunu yapmaz çünkü takmaz :) bir kadın bir erkek çift gördüğünde ilk olarak, kadının erkeğe yakışıp yakışmadığına bakarsınız :) Tabi genelleme bu herkes için geçerli değil :)
Ataerkillikle hiç alakası yok olayın lütfen farklı noktalara getirme arkadaşın demek istediği o değil kadını o şekil görmüyor sadece kadınların içinde olan biseyi söylüyor burda bir aşağılama yok hele ki yaşı 18 ile 25 arası değişen erkeklerin ve kadınların birçoğu bir araya geldiğinde konuştukları tek şey aşk yani o zamanda insan soruyor siz başka bi konu bilmiyormusunuz diye
@sllmm aynen zaten aşağıda da farklı bir noktaya degindim erkekler arası misal kıyafet rekabeti ben çok çok az gördüm ama kadınların birçoğunda pisti olmamak diye bir deyim vardır boyu ondan uzundur onu kıskanır ama bir erkek ondan boyu uzun bir erkeği nadir kıskanır örnek veriyorum
onlar kız gibi ve espirili
Rezil oldukları için mi?
Komiksin
Sizin gibi saygısızlar neden toplumumuzda var merak ediyorum
Tam tersi olucak o ya? Gay erkekleri neden aramıza alalım ki. Toplumsal dengemizi bozuyor o iğrenç şeyler
Onların durumda sen de olabilirdin sen de gay olabilirdin belki insanları cinsel yönelimine göre yargılamak kadar iğrenç bir şey yok birisi sana gelipte neden bir kadını seviyorsun, seni iğrenç şey seni aramıza alamayız çünkü kadınlardan hoşlanıyorsun derse tepkin ne olurdu acaba merak ediyorum empati denen bir şey var umarım o küçük beyinine bu dediklerimi yerleştirmişsindir
Sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız
🤣 peki peki
Bende lezlerle çok iyi anlaşıyorum
Erkeğin kız versiyonu daha güzel geliyor
Ondan zarar gelmez diye düşünüyor olabilir.
Kendilerine yakın hissettikleri için olmasın
cinsellik beklentisi olmaz diyedir
Kibar oluyorlar genelde ondan olabilir.
Kör uçlu iğneden korkulmaz.
Güvendikleri için
Zararsız
Daha samimiler
Erkekler onları dışladıkları için
Yok lan o ne öyle
Bem de gay. Olmak istiyorum
gizliden gizliye onlardada escinsel icgudu var
Daha samimiler