Iki ihtimal var birincisi egerki seni hemen boyle hal ve tavirlarindan cozup ya bu bana uyar gibisinden dusunup dediyse bir sıkıntı yok ama kesinlikle minimum 6 ay oluyorsa minimum 2 3 yil sevgili olunmali bence ondan sonra evlenilmeli ikincisi hemen evlenelim ben ciddiyim ayaklarina yatip seni kendine baglayip sana umit verip seni hayaller deryasina sokup by by bebegim dicek ilerde yani ben ciddi adamim profili cizicek bu ayakla da senden istedigini alicak anladin sen sonra yeni seni kendinden sogutur ya da terk eder o yuzden bu soyledigini neden soyluyor nasil soyluyor onu iyice olcmen iyice analiz etmen lazim benim sevgilim ilk haftadan ailesine bir sevgilisi oldugunu soyledi ki asla soylemezmis sonra iste surekli ileriye donuk konusuyordu bende nasil beni tanimadan boyle konusabiliyorsun bence sacma dedim yine biraz gecmisti ve beni her turlu mutlu edebilecegini dusunuyorum goruyorum eminim bundan dedi cinsellik acisindn da hemen oldu bitti bir beklentisi olmadigi icin 1. safta diye dusunuyorum ben
En baştan ilişki ne haltsa belirlenmeli tabi. Belki taraflardan biri sadece eğlenmelik arıyor. Bağlandıktan sonra yanlış anlamalara yol açar. Ama internet üzeri de sürekli evlenme konusu açan sapıklar varmış. Yani ne istedikleri belli değil ama bu konuyu konuşup duruyorlar. Yani birbirini iyi tanımalı insanlar ve maksat en başından açıklanmalı.
İlişkinin en başında beni sürekli bu düşünce ile gerdi. Henüz tanışma aşamasındayız düğün alışverişi muhabbeti yapıp birbirimize soktu bizi... Bense 10. Ayda kendisinden kaçarak uzaklaştım. Ayrıldığımda omuzlarımdan koca bir yük indi. Tamam niyetin ciddi olabilir ama lütfen bunu hareketlerinle belli et. Sürekli konunun oraya gelmesi beni çok baskı altında bıraktı
Bunlar genel de bayanlar olur bunlarin zihniyeti yanlis. kendilerini farkli gostermeye calisma cabalari. Krişe sözleri 1 daha once kimse olmadi hayatim da. 2 Ben senin bildiğin kizlar dan degilim. 3 ciddi dusunmuyorsan konusmayalim Zartttt zurttt iste
Tam bir saçmalık senelik sevgilinizle bile evlenme düşüncesine gidince insan tereddütde kalabiliyor 1 ayda ne kadar tanıyabilirsin de evlilik kararı alabilirsin ki insanlar iki sene flört edip evlenip birbirlerini aslında hiç tanimadiklarini fark edip ayrılıyor saçma
Dinimizde sevgili olma, uzun uzun flört etme yoktur. Bu soruyu Müslüman bir ülkede sormanız garip geliyor, şimdiki gençlerin tanıma dedikleri şu: bir hafta orda burda çay iç konuş, sonra bedenler birbirini tanısın. Tanıma dedikleri tenlerin birbirini tanıması, kimse kimseyi kandırmasın, 1 yıl çıkıp el ele değmeyecekse tanıyın, yoksa zinaya tanıma adını takmayın. Zina etmeye niyetiniz varsa o kişiyle, etmeden evlenin, zina haramdır. 1 günde zinaya düşecek oluyorsanız 1 günde evlenin. Adam gibi namusunuzla tanıyacaksanız tanıyın ona lafım yok ama ben duymadım bu devirde.
İş ortamından tanıştığım bir kadın var 26 27 yaşlarında bodrumlu zengin bir ailenin oğlu’yla tanışıyorlar bir hafta işte tanışma alışma süresi gibi bir şey geçiyor bir sektörüne falan gidiyorlar bir hafta sonra evliliği bırak bir kenara, en az iki tane kız çocuk istediğini söylüyor, kız da anında tekmeyi koyuyor
Eğer biri ile flört ediyorsam önceden o haberi yokken ben zaten onu sevmeye başlamışımdır ama o bunu bilmez bana uyar sevmediğim biri ile flört etmem eğer flört ediyorsam seviyorumdur evleniriz
Bence birbirimizi daha iyi tanımalıyız diye düşünürüm neden hemen evlilik istiyor diye düşünüyorum acaba bir şey mi saklıyor falan diye şüphelendim ama belli etmem ondan zaman isterim daha iyi tanımak için. Sonuçta çocuk oyuncağı değil bu iş.
Hayır edemem. Bu zamana kadar yalnız olmamın sebebi zaten evlilik istemediğim ve bu kafada birisini bulamadığım içindir. Evlilik düşünmediğimi söylediğimde sen beni ne sandın cevabı alıyorum slkdls.
amacının ciddi olduğunu belirtiyorsa bu güzel ama yok daha 1 aylıkken hadi evlenelim kararı almışsa düşündürür yani ne bu acele bu aldığı karar sağlıklı mı falan diye.
Tanımak istiyor olabilir ama ciddi düşündüğünü açıkça belirtiyor da olabilir. Karşındaki kişiye sende ciddi düşünüyorsan bunu belirtirsin ve tanırsın karşındaki kişiyi.
Bir kız bu şekilde davranıyorsa erkekler (genel anlamda söylüyorum) , kaçarlar ama kızlar genelde kaçmazlar 🤩
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Böyle bir bayanla çıktım, yani henüz birbirimizi tanımamışken hemen lafı evliliğe getirdi, bana göre çok sağlıksız bir şey ben henüz karşımdaki insanı tanımaya çalışıyordum o ise kafasında benle çoktan evlenmiş çocuk bile yapmıştı.
Birbirini tanımadan böyle şeyleri dile getirmek sağlıklı da değil mantıklı da değil. Kısa sürede ayrıldım
evet. arkadasim 3 ayda evlendi😂olabiliyor yani cokda mutlu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adamın niyeti ciddi demekki artık doymuş bekarlığa evlenicek kız istiyor eğer evliliğe totom yiyorsa devam ederim yemiyorsa kimseyi oyalamaya gerek yok
Evet ama eger istemiyorsam o iliski hakkinda bir kez daha dusunurum. İlk başlarda evlilik konusu açılması bence kotu birsey degil sadece benim evlilikle ilgili ne düşündüğüme bağlı.
Eğer ikisi de belirli bir yaşa gelmişse düzenleri varsa bu kötü bir sey değil yine de henüz erken olduğunu anlatmaya çalışırdım ha benim aklımda erken evlilik yoksa bunu da söylerdim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalan kesinlikle yalan ilişkinin sonunu göremeden ayrılırsınız
Ya tamam bazı insanları yıllar geçse de taniyamazsin bazılarını da kısa zamanda tanırsın ama evlilik ciddi birşey hemen karar verilebilecek birşey değil ve konu sürekli evliliğe geliyorsa beni soğutur açıkçası