Amacım sormak değil aslında dertleşmek kaç gündür kafayı yiycektim erkek arkadaşımla evlilik hazirligindayken aniden terketti?

Okulda öğretmenlik yapıyoruz iki ayda tanıştık ettik evlilik için sürekli sıkıştırdı aileside bnmle konuştuğunu biliyordu sonra ailesi başka kız göstermiş bilmiyirdum tabi. Benden ayrıldı 1ay sonra döndü ağlayarak ben dayanamiycam başka biriyle nişan takmak uzereydik diye. Özür diledi felan son sansimiz dedi kabul ettim meğer öteki tarafa yok dememişler. bize kahve içmeye geldi annesi felan tabi onlar gelene kdr o süreçte doğru düzgün konuşmadık kndisi konusmuyirdu bende konuşmadım. Geldiler çiçekle felan sonra gittiler. Bayramda gelcez demişti. Ailesi istememişmis yabanciymisiz akraba olsun demişler. Ben dayanamadım mesaj attım bigun noldu felan kararların arkasında dur dedim kem kum etti ailem istemiyo ömür boyu catisacaz ben böyle istemiyorum dedi heryerden engeli bastı. Ben şoktayken diğer gün oldu akşam hmn o akşam yanında biriyle çiçek ellerinde instegramda profil yapmis utanmaz. Yaşadığım ikinci şok çok ağır oldu. İlkinde affetmemeliydum. Sizce geri gelirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim gelmesini isteme amacım içimi rahatlatmak başka bişey degil
Güncellemeler
+1 yıl
İntikam soğuk yenen lezzetli bir astir. Bende o yüzden istiyorum açıkçası.
Amacım sormak değil aslında dertleşmek kaç gündür kafayı yiycektim erkek arkadaşımla evlilik hazirligindayken aniden terketti?