Ben 21 yaşındayım Gay olduğumu farkettim yani Erkeklerden hoşlanıyorum artık Yakışıklı erkeklerden önceden hep kızlara ilgi duyuyordum Lgbt arkadaşlara bunu deyince senelerdir kendini bastırmışsın kandırmışsin diyor peki ben 1 sınıfta 6 yaşında Melisa diye Kıza aşık olmuştum 3 sınıfta Sena diye kıza aşık oldum yani hayatım boyunca hep kızlara aşık oldum çocukken duygularımı nasıl bastırabilirim yani bence biraz düzgün düşünün Lgbt fanları arkadaşlar saçmalamayın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekleri erkek gibi büyütmüyorlar sonra çocuklar gay oluyor. 😔 Bence bu durumu kabul etme düzeltmeye çalış.
Öyle olcam benim Erkeklik açımdan sıkıntı yok
Yapabilirsin kardeşim 👏
Biseksüelsindir. Bastırılmış duygular en sonunda patlar. Kendini kabul et.
21 yaşıma kadar hiçbir erkekten hoşlanmadım'ki bastıriyim harbi bazen saçmalıyorsunuz
Sana şunu dicem sadece 6 yaşında hayatımda ilk defa bir kıza aşık oldum o zaman o yaşta ben ya Erkeklere aşık olmuyum kızlara aşık olup duygularımı bastıriyim mı dedim bunu cevapla düzgün
O zamanlar çekici bir erkek görmemişsindir. Yakışıklı bir erkek görünce çekici buluyorum demişsin hetero olsan çekici gelir mi ne kadar yakışıklı olursa olsun
Yoo o zamanda birsürü çekici erkek gördüm ama aşık olmadım hiç çünkü kadınlardan hoşlandım hep şu an öyle geliyor
Bilmiyorum ben hep erkeklerden hoşlandım ve hiçbir zaman da değişmedi. Farklı hisler.
Bu nasıl anlaşılıyor mesela belorti vs. olarak nasıl yani hocam erkekten hoşlansığını vs. nasıl anlıyorsunuz soruyorum yanlış anlamayın acaba bende de mi var diye.
böyle olayları saçma buluyorum bence sen kendini inandırmışsın o kadar. yani yakışıklı erkek falan görünce çekizi bulman normal. kendinin gay olduğuna inandırman normal değil.
Kendimede bakıyorum
anlamdım. ne demek istediğini?
Aynada kendime bakıyorum çok yakışıklı kaslı erkek sonra bir kızın yerinde olup kendimin kızı becermesini isterdim yani kız olsam kendime verirdim başta
evet bu sadece fantezi aynen bende de öyle düşünceler oluyor. normal bunlar. kendi vücudundan etkilenmen de normal
Kaslı erkek görünce penisim kalkıyor aşırı erekte oluyorum ama Güzel fizikli memeli güzel götü olan kız görüncede kalkıyor anlamadım
o zaman abazasın ljhdjskkl
dostum bilmiyorum ya ben müslümanım içinde öyle bir duygu olsa bile bastırısın zamanla kurtulursun belki. ne istersen onu yap
Kaslı yakışıklı erkekler çok dikkat çekici Kızlara bişi kalmadı ya 😂
Bastırmamışsındır. Erkeklerden nasıl ne anlamda hoşlandın?
Yakışıklı erkek görünce hoşlanıyorum çok çekici geliyor
Dış görünüşünü beğeniyor olman seni gay yapmaz. Kendi kendini inandırmışsın belliki. Bende lisedeyken bir kızın eli elime değdiğinde elini güzel bulduğum için kendimi lezbiyen sanıp ağlamıştım. Geçer bunlar
Birde bazen kadın olmayı merak ediyorum mesela 1 hafta kadın olup erkekler ile sevişmek isterdim insan mersk ediyor hep
Biz kızlarda hemcinslerimize bakıp ne kadar güzel maşAllah diyoruz ve bu bizim lez olduğumuz anlamına gelmiyor. Gay olsan küçüklükten belli olurdu ama şu kadın olma isteğini anlayamadım. Gay olmak istermiydin onu söyle. Eğer kalbin tasdiklemiyorsa değilsindir zaten sadece takıntıdır bana göre.
Gay olmak istemiyorum hiç kadın olmak istiyorum çünkü ben bir erkek olarak çok kadın ile birlikte oldum kadınlar 9 kat daha çok zevk alıyormuş kadın olup erkek ile olmayı merak ediyor insan
Merak sadece. Bu seni gay yapmaz. Olsaydın küçüklükten belli olurdu davranışlarından falan. Takıntı seninki. Çünkü kalbin onaylamıyor.
Okb diyor doktor
Aynen ondan
Ee nasıl geçicek
Takıntı olduğunu kabullen. Sonra kendiliğinden geçer
Öyle yapcam
lgbt bireylerine gore herkes bastiriyo zaten sacmaliyolar cocuklugunda da illa beslerdim erkwklere karsi bi seyler oyle bi durum olsaydi
bende bisex olduğumu sonradan fark ettim hatta ergenliğimde fark ettim? nesi saçma
Belkide Gay değilim ama hayatım boyunca hiç erkeğe ilgi duymadım önceden
Hepsi saçmalıyorlar diycek bişi yok
ben nerden bileyim senin duygularını
neyi saçmalıyoruz ya
@Berfin__18 En başta duygularını bastırmışsın demeniz saçmalık 6 yaşında bile kıza aşık oldum çocukken adam kendini kandırmışsin diyor
ben öyle bir şey demedim ben kendim için dedim sonradan fark ettim diye
@Berfin__18 Biseksüel olman güzel senin profili görünce baya beğendim galiba bende Biseksüel'im ama yeni keşfettigim için erkeklerden duygularımı ondan Gay gibi hissediyor olabilirim
A/p hangisi
Neden herşeyi sekse bağlıyorsunuz
İkiside Değilim sadece yakışıklı erkek görünce aşık oluyorum bu kadar
Anladım ben aktifim o yüzden sordum
Anladım