Birine bir şey olunca değerini daha iyi anlıyorsunuz kanıtlandı onaylandı.
Keşke kanıtlanmasaydı
ne anlama geliyor bu
Keşke kanıtlanmasaydı
ne anlama geliyor bu
Aklıma ilk gelen şey şuydu belki takıldığı ortamda belki de izlediği bir videoda sevdiği insana birşey olan bir adam gördü ve bundan etkilendi sonucunda sana bunu yazdı. ya da bizzat kendisi yaşadı hani şey gibi birinden ihanet yedi ve aklına sen geldiğinde kaybettiği geldi yeniden aklına ve değerini anladı. Bu ikisi geliyor şu an zihnime ama ne olursa olsun sebebi anlamı iyi...
benle alakası yok sanırım değil mi knk çünkü bana karşı çok fazla hata yaptı ve ilişkimi kesmek zorunda kaldım
Seninle alakası var kuzum şey gibi yani senden sonra birşeyler yaşanmış ve bunu yazmış. Demek bir nebze olsun değerini anlamış ben böyle düşünüyorum ama bak değerini anlamak demek seni yeniden seviyor demek değil
Bana o kadar şey yaşatıp ayrıldıktan sonra 21 gün geçtikten sonra yeni birinden hoşlanan birinin beni sevceğini sanmıyorum değerimi anlasa gelip insan gibi özür diler böyle boş boş yazılar yazmaz. Zaten garip bir kızdı kendisi sosyal medya kullanıp sosyal medya kullanmayan erkek isteyen vb vb böyle birisi idi işte
O zaman hiç vakit kaybetmeye gerek yok. Ben de bir kadınım ve şükürler olsun bazı konularda duygularım net. Ayran gönüllü ve erkeğe doymayan bir insan canını yakmaktan başka birşey yapmaz
Cevap
0Cevap
Yani diyo ki karşındaki bir insana birşey olmadan değerini anlamiyosunuz gibisinden bişey demek istemiş
benle alakası yok sanırım
Olayları bilmeden seninle alakalı mı değil mi bilemem ki
Yani bir insanın başına kaza, ölüm vs vs geldiğinde onun kıymetini ve değerini anlıyorsunuz diyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?