Duygularınızla oynayan eski sevgilileriniz hangi oyunda usta oyunculuk sergiledi? Altın Portakal ödülü alır mı yoksa Oscar mı alır?
Saklambaç: Benden hep saklandı ve onu bulamadım, sonunda hayallerim kayboldu...
Evcilik oyunu: O doktordu ben ona hastaydım o ise herkesi iyileştirdi her yatakta...
Körebe: Kördük ebemizi gördük kısaca olay bu oldu...
Dokuztaş: Zamanında taşları diziyordu sonra taşları düzmeye başladı ben de yokuş aşağı patlamış kamyon misali aşk duvarına çarpıp ruhen öldüm...
Süper Mario: Beraber ne güzel level atlaya atlaya gidiyorduk tam evlenecektik ki sen paçossun ben prenseslere layığım diye gitti prensesiyle evlendi benimle de eğlendi...
Dart. Elinde onlarca ucu sivri dartları her seferinde birisini attı ruhuma. Ara ara geldi topladı üzerimden. Sandım ki artık atmayacak ve bende bıraktığı izleri silecek. Sonra bir daha attı. İzlerim büyüdükçe tutunmuyor attığı bu küçük oklar diye, daha büyüklerini aldı eline. Attı, yine attı. En sonunda söktü beni duvardan, camı açıp fırlattı. Şimdi sokakta bir yanı parçalanmış, bir zamanların rengarenk bu dart tahtası, bakıldığında acıdan başka bir şey taşımıyor. Oysa ben ona en başından uçları sivri değil vakumlu olandan almıştım. Her attığı bir öpücük olacaktı ruhumda. O delip geçmeyi seçti.
Dokuztaş: Zamanında taşları diziyordu sonra taşları düzmeye başladı ben de yokuş aşağı patlamış kamyon misali aşk duvarına çarpıp ruhen öldüm... Veeee daha sonra.👇
Körebe: Kördük ebemizi gördük kısaca olay bu oldu... Olay budur.
B seçeneği çok zalimce 😂 Ben E seçeneğine kendi yorumumu katmak istiyorum. Prenses bendim o ise bir prensesi taşıyamayağını anlayıp korkak gibi kaçmıştı 😎