ACİL YARDIM? LÜTFEN?

kocamla 2.5 yıldır evliyiz iç güveysi gibi yaşıyorum onun için bu olaya katlanıyorum ve 4 kişiye aralıksız hizmet ediyorum annemle görüşmeme laf ediyor diye zar zor ayda yılda 1 2defa gidiyorum döndüğümde herkes trip atıyor evin içinde anası babası tencereyi yerine koymadığım için bile sabahım köründe bağıra bağıra ailevi değerlerime hakaret ede ede uyandırdı evi ayırıcam dedi ama yapmadı her kavga çıktığında aynı şeyi söylüyor sonra dediğini hiç yapmıyor şakayla karışık kilom ve zekamla alay ediyor evdeki herkes rahatsız oluyorum diyorum bana herkeste prenses diyorlar 2.5 yıldır evliyiz bir film izlemişlimiz yok yavaş yürüyorum diye yolun ortasında bana götünümü çekemiyorsun diye bağırıyor geçen gene anneme gittim kendi adına banka kartı çıkart dedi oyun oynamak için bende bir günüm var ondada annemle rahat bırak bare dedim birdaha gidicek yol parasını bile vermiycem dedi ev bakıyordu dedim gene kavgamı oldu evdekilerle yo kniye ev bakıyorsun dedim kendime bakıyorum dedi ben napıcam diyorum banane diyor sonrada sinir oldum sana ısrar ettiğin için o yüzden söyledim diyor ahatsız oluyorum dedim napam karşında el pençe divanmı olıyım çakmağını vermeyi unuttuğum için kavga ettik ve bana sende asabisin bende olmuyor ayrılalım dedi tamam dedim sktr çekti bende geri döndüm peşimden gelemdi baktım kulaklığı takmış müzik dinliyor bunlar normal değil diyorum senin piskolojik sorunun var çok takıntılısın diyor herkes takar bunu diyorum hiçbir dediğimede inanmıyor ben seni dövsem hazır cevap olmazsın diyor parkın ortasında sektir git diyor tamam diyorum sonra peşinden gitmeyincede zorla getiriyor yolda elini tutuyorum o tutmuyor bile yanımda bile yürümüyor sizce ne yapmam lazım
ACİL YARDIM? LÜTFEN?