İşsiz kaldım, karımın bana olan tavrı değişti?

Merhaba maalesef ki çalıştığım yerden ayrıldım. Şu an iş arıyorum. Karım diş hekimi ben mühendisim. Eşimin maddi durumu bana göre çok çok iyi. Aynı şekildede ailesininde. Ay geliyor 30 bini geçiyor geliri. Şimdi şöyle ki ben işsiz kaldığımdan beri yaklaşık 3 hafta olacak karımın huyu suyu değişti. Bu arada benim yaş grubumda olanlar için bilirsiniz erkeğe evde yatmak boş boş durmak sarmaz. Zaten iş ilanlarına başvuruyorum. Olumlu yanıt alamadım. Her neyse haliyle eşim karşılıyor masraflarımızı bana geçenlerde sen yat evde ben milletin ağız kokusunu çekeyim boşver iş bulma sakın dedi çok ağrıma gitti ses etmedim laftan anlayan bir yapısı yok. Her tartışmada illa o haklı çıkmak ister. Her neyse 2 gün önce de hayatım bana biraz para bıraksana arabanın muayenesi geldi onu yaptıracağım bir anda parladı ya git çalışta kendin karşıla o senin araban ben benimki için istiyor muyum dedi şok oldum resmen. Ben kendi ailemde evliliğin ortak olduğunu gördüm. Senin benim olayının olmadığını. Genel olarak mutlu bir evliliğimiz var ama şu aklıma düştü. Kötü günümde yanımda değil. Ben parasız kalsam sürekli Allah korusun çalışamaz bi hale gelsem… sizce bir evlilik terapistiyle mi görüşsek? Eşimi alıp karşıma desem başlayacak ben senden fazla kazanıyorum muhabbetine habire yüzüme vuruyor çok ağrıma gidiyor. Ne yapmalıyım?
İşsiz kaldım, karımın bana olan tavrı değişti?