Kendisi 20 ben 25 yaşındayim cok capkin biri cok yakisikli aninda kizla tanisip eve götürebiliyor öyle biri ağzı da iyi laf yapıyor beni öyle goturemicegini biliyor ama son zamanlarda bazen benden utandığını gozlemledim bana ailesel meselelerini özel şeyleri anlattı paylaştı bana abla diyor ama bel altı meselesi acildiginda bunlar ince isler herkesle olur gibisine bugün bacım dersin yarın başka olur diyor bi ara da... bana enerji geliyor gidiyorum dedi. Hatta bazen bakmamaya calistigini farkettm bi ara dudağıma bakakalmisti
Güncellemeler
+1 yıl
Bi ara sert yapmistim benden pisligi yok dimi demisti bende yoo herkes pislik demistim suratı bir düşmüştü ama varya. Sonradan işte insanın içi önemli demistim
Hoşlandığını dusunuyomsn Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numaranı istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numarami istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. :D ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numaranı istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
69 boy 59 kilo herlde. Karşıdan bazı erkekler geçtiğinde mesela baka kalmisti biraz ilerleyp arkayı dönüp öyle bakmıştı. Açık secikte giyinmem.. bugün mesela bi çocuk gözlerin çok güzel diyip durdu
Valla aşkla sevişmek çok farklı bişey o AP ayrı. Ama bazen libidolar yükseldimi tutamıyorsun kendini. Ben cok acık sözlü biriyimdir. öyle lap diye söylerim herseyi mesela Bi bayanla yataktayken birleşmeden daha çok onun özel yerini saatlerce yalamaktan hiç bıkmam. Bu benim için zaten aşkla sevişmek le aynı sey
Ben gercekten bazen anlamıyorum su kafayı. Keyif alacağın bişeyi yapmak neden bu kadar sıkıntı olsun. Bisiklet sürmek müzik dinlemek. Buda bu kadar sıradan bence
Ne alaka ya hiç gercekci değilsiniz. Vucuduyla karizmasıyla herseyi senin nefesini kesen Bi erkekle yeni tanıssan. Ki bu erkek için butun kızlar ölğyo öyle bişey düşün. Ve sana yatmayı teklif ediyor cidden hayır mı diceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hoşlanmanın yaşı yok ama bunda ki pek iyi niyetle değil gibi
Bilmiyorum öyle utanmaları falan filan ailesel şeyleri paylaşması samimi geldi
Çoğu acı samimiyetle başlar zaten
Yok bu cidden kötüydü rol değildi babası kalp krizi geçirmişti resmini bile gösterdi bana
Peki.. Hoşlanmasına karşılık vermek istiyorsan ver. Bana göre pek mahsuru yok yaşın
Hoşlandığını dusunuyomsn Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numaranı istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
Numaranı o mu verdi
Numaramı vermedim ben k8mseye yani onun arkadaşıma vermedim o ertesi gün gelip direk bana oyle sorunca acaba dedm kiskandimi
Kıskanma belirtisi gibi
Seni arzuluyor kullanıp bırakır sende ebeninkini görürsün
Olabilir ses cikarmiyosan bunlara kendine cekiyosundur
Sen ondan hoşlanıyorsun sanki bana öyle geldi
Ben herkesten kanki
Hahaha o nasıl oluyor ya
Öyle da. :D
Libidom biraz yüksek diyorsun yani adsasads
Boşluktan kank yoksa iyi kizim sevince c9k sadık oluyom
Seni tanımıyorum iyi olup olmadığını bilemem kanka ama tanımak isterim :)
Senide eve götürmesin sjjs
Yok
İnşallah
:D ben sevmediğimle olamam
Beni seversin belki 😂😅
Seversem belki knk
Hemen instamı veriyom 😂😂
Haha.
Valla verimmi gız jzjs
Yok :D
Niye be tanışırdık işte knk olurduk ne güzel neyse no mu verim 😂😂
Yapma bee başaramadık 😂😂
Yaz instamı yakup__korr ekle
Yok knk olmaz. :D
Ekle bee hadii bekliyommmm
Her sey beklenir böyle tiplerden
Senide goturecek
O iş yaş :D
Gorursun
Bi gün vücudunda göğsünde bi koku vardı onu koklamami stedi hayir dedim. Bozuldu. Uzaktan falan beni izliyor farkediyorum
Cocuk bu isin kitabini yazmis ve senide listeye almis. Taniyorum bu cocugu bizim semtin cocugu😀
Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numarami istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
Ya tamam iste kiskanmis gibi yapiyor
Ses tonundan anladım surwtina bakmadim bile o an. Geldiği ilk anda agz8ndan onlar döküldü ve inan ses tonundan hissettim
Tamam tamam sana aşık.
Yav asik olsun diye demiyom knk. Olanı diyom ben
Hayirlisi be kanka
Asıl soru sen ondan hoşlanıyor musun?
Ben herkesten knk
Herkesden derken anlamadim
Olur olur. Bu iş olır🤣🤣🤣
Yakışıklıysa kacırma hazır evlerde yakın. Gercekci olalım düzenli Bi seks partneri herkesin istediği bişey. Senin için hayırlınolsun👍😉
Çocuk herkesle konusuyor ya dedim kaç kişiyle bu kadar kişiyle diyor. :D ama şöyle bise var bu bi gün bunun arkadaşı benim telefon numaranı istemisti üstü kapalı ama anladm ben ertesi gün bu gelmiş ilk dediği şey iste konuştun mu onla yazdı mi falan nerdrymis ağzımı arıyor resmen kıskandı gibi geldi sence
O cocuk için fark etmez ama kıskanmış ta olabilir ve eminim seninle olmak için eriyodur
Bak Şu an beni bile tuhaf ettiniz. Gece gece girmeyeyim diyom bu konulara ama tutamıyorum kendimi 🤣🤣🤣
Dudağıma bakakalmisti bi ara sırt dekoltem vardı ugrasyodm biselerle bu bana biseler diyor ama bakmayarak :D
Vucut yapın nasıl seximisin
69 boy 59 kilo herlde. Karşıdan bazı erkekler geçtiğinde mesela baka kalmisti biraz ilerleyp arkayı dönüp öyle bakmıştı. Açık secikte giyinmem.. bugün mesela bi çocuk gözlerin çok güzel diyip durdu
Uff Şu an dsutun ölçülere 1.86 biri olarak kısa boy biriyle yatakta olma düşüncesi bana beyaz bayrak cektiriyo
Biz özelden devam edelim bence. 🤣 Biraz Bira libodalar yukseldi
:D
Hadi gelde Bi tanısalım en azından
Yok ya bana sanal gelmez.
Belki aynı sehirdeyiz. Sorun değil ben izmirden
Gerci gercekten iyiysen vanda olsan ne yazar gelirim valla. Düşkünüm Biraz ve gayet iyi.
Kank ben sevmedigim insanla olamam
Valla aşkla sevişmek çok farklı bişey o AP ayrı. Ama bazen libidolar yükseldimi tutamıyorsun kendini. Ben cok acık sözlü biriyimdir. öyle lap diye söylerim herseyi mesela Bi bayanla yataktayken birleşmeden daha çok onun özel yerini saatlerce yalamaktan hiç bıkmam. Bu benim için zaten aşkla sevişmek le aynı sey
Hatta Bi ara lez kız arkadasım vardı kız lezliği bıraktı 🤣🤣🤣
Sevmediğin kadina okadar ileri gitmek te ugrenc bence
Ben gercekten bazen anlamıyorum su kafayı. Keyif alacağın bişeyi yapmak neden bu kadar sıkıntı olsun. Bisiklet sürmek müzik dinlemek. Buda bu kadar sıradan bence
Sevdiğinle ama
Ne alaka ya hiç gercekci değilsiniz. Vucuduyla karizmasıyla herseyi senin nefesini kesen Bi erkekle yeni tanıssan. Ki bu erkek için butun kızlar ölğyo öyle bişey düşün. Ve sana yatmayı teklif ediyor cidden hayır mı diceksin
Bahsettiğim çocuk o işte. Çoğu erkeğe bin basıyor ağzı laf yapıyor güzelsin diyip duruyor yerinde söylüyor hep ama yatmadim
Şu an için yatmadın ama yatasın var
Ya özele gelde iki sohbet edek burdan konusuyoruz bu seyleri
Sen ne abazaymisisn reis ya
seni fena arzuluyor
Seviş gitsin.
Sanırım öyle