Sevgilimle saat 23.00 da konuşuyorduk uyumaya yakın jartiyerli fotoğraf attım sonra bana neden attın ben uyuyacaktım sürekli böyle fotolar çekiyorsun amacın ne 'benden öncede böyleydin' dedi ve bende bu cümlesine çok kızdım saydırip yattım sabah günaydın yazdım o da yazdı sonra neyse dedim alttan aldım is yerine gittim ve akşama doğru da ona yemek götürdüm güzel bir şekilde anlattım ona konuşma tarzından rahatsız oldum vs diye fakat o da bana ben tam uyuyacakken böyle şeyler atman ve sürekli atman beni şüpheye düşürdü dedi benden daha çok istekli davranıyorsun vs dedi sonra bi özürde olsa bekledim açıkçası o da benden özür vs dilemeyince sinirlendim ve kendine çeki düzen vermesi için mesaj attım mesajıma bakmadı ve arayıp bakmasını söyledim çok uykum var 14 saat çalışıyorum sabah baksam olmaz mi dedi uykuma ve işime saygı duy zorbalık yapma dedi sonra bende 2 dk ayırıp okuyabilirsin dedim o da şimdi konusursak saat her türlü geç olacak ve uykusuz kalıp stresli olucam tartisicaz o yüzden sabah okuyayim dedi bende okumadığı için ilişkiye son verecegimi söyledim heryerden engel attım onu görmezden geldim bakmadım karşılastigimda falan
sonra 2 gün yazmadım o da öyle daha sonra instagramda ki story fotolarimizi silmiş blöf yaptığını umuyorum ve evine gittim sinirlerim bozuldu ağladım o da bana beni görmezden geldin, engelledin, uykuma saygı duymadın ve zorbalık yaptın seninle devam edemem dedi fakat wp durumları duruyor bizim iliskimizin tarihi falan
Sizce kim haklı kim haksız
sonra 2 gün yazmadım o da öyle daha sonra instagramda ki story fotolarimizi silmiş blöf yaptığını umuyorum ve evine gittim sinirlerim bozuldu ağladım o da bana beni görmezden geldin, engelledin, uykuma saygı duymadın ve zorbalık yaptın seninle devam edemem dedi fakat wp durumları duruyor bizim iliskimizin tarihi falan
Sizce kim haklı kim haksız
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer