SEVİYORUM BENİ KULLANIYOR FARKINDAYIM NAPICAM /UZUN/ ? ?

Herkese merhaba dostlar şimdi benim sevdiğim kız var çok seviyorum ne yapalım kalp bu unutuyorum tam alışıyorum yine karşıma çıkıyor aramızda uzak akrabalık var (kuzen değiliz) ortak tanıdıklar yüzüden birbirimizi görüyoruz daha doğrusu yazın bize geliyorlar şimdi geçmiten günümüze gelicem uzun olabilir kusura bakmayın içimi dökücem ve ne yazıkki paylaşcağım kimsem yok yakın arkadaşlarımlada aram bozuldu yıl 2019 flörtleşiyoruz canımlı bebeğimli hergün telefonlar konuşuyoruz beni kıskanıyor falan filan ben artık dayanamadım çıkma teklifi ettim yani artık bi ismi olsun nedense kabul etcek diye emindim ve reddildim sana karşı hissim yok dedi tabi ben baya şaşırdım ağladım uzun bir süre depresyona girdim tam 1 yıl boyunca konuşmadık ben kendime geldim neyse 2020 yaz ayı geldi ve yine geldiler tabi ben soğuk davrancam bakmıycam takmıycam diye kendime gelmeden önce

temihliyorum neyse o gün gece yanıma geldi işte ben öyle demek istemedim neymiş ben telefonu yüzüne kapatmışım o reddetğinde hepsi yalan kendi işim var diyip kapattı işte sende pek uğraşmadın falan da filan da işte sevgilin vamı beim yok diyor yani o gün resmen bana çıkma teklfii ediyordu ama saat geç olduğu için konuşmamız yarıda kaldı tabi ben gece heycanlandım sabaha kadar uyuyamadım neyse sabah oldu yanına gitttim resmen 360 derece değişmiş sanki konuşmamış gibi konuşmaya çalıştım o konuyu açmak istemedi benle neyse yine eywwllah çektik 3 gün kalcaklardı ve ne mi oldu biz bu 3 günde yine flörleştik

daha doğrusu o çalıştı ben biraz kendimi uzak tuttum ama tutabildiğim kadar çünkü onu görünce mallaşıoyorum ve salaklaşıyorum yani ben ben olmuyorum neyse gittiler biz kışında konuşmaya devam ettik yine flört olduk işte bebeğim canım lı kıskanmalar dışarı çıkarım kimle çıkarsın sorular sonra biz bir konu yüzünden kavga ettik ve konuşmayı kestik :D jgnsjgs sonra yıl oldu 2021 yaz ayı yine geldiler bu sefer 1 hafta kalıcaklar işte geldiği gibi soğukdavranıyorum 3 gün çok iyi gittim ama ondan sonra kendimi yine kaybettim yani istemsizce kız benle flörtleşiyor ya bunu anlamıyorum örnek akşam sahile gidicez elini vites topuzun üzerine koyup el elle gidiyoruz sarılıyoruz akşam filim izleyince birbirmizi okşuyoruz denize gidiyoruz sarılıoyruz birbirmeze yani yanlış anlamayın flörtüde geçtik ama isim yok ben koymaya çalıştığım zaman bunu bir şekilde engelliyor ve hep böyle oluyor ve şimdi gittiler eve gidince yaz dedim resmen o kadar soğuk yazmış ki ya araba elimi tutuyorsun benle yatıyorsun tabi filim izlerken uyayakaldı onu geçtim birbirmizi okşuyoruz kolumuzu saçımızı ama bi anda kesiyor ve benim duyguarım o kadar çok değişiyor ki her seferinde kullanıldığımı bile bile izin veriyorum unutmak istiyorum ama bir yerden karşıma çıkıyor çünkü uzak arakba napcağımı bielmiyorum artık sıkıldım her yaz kısır döngü oldu ve onun yüzünden başka kızlara açılamıyorum yani nasıl diyim bişe hissetmiyorum şarkı açarım hep o gelir aklıma neyse şimdş bu kızın amacı ne bana karşı duygusu yok mu?
SEVİYORUM BENİ KULLANIYOR FARKINDAYIM NAPICAM /UZUN/ ? ?