Ben Almanyada yasiyorum ve uzun bir süredir fitnessa gidiyorum. Birkac gün önce tam
ben fitnessin kapisindan girerken bir adam
cikiyordu. Allahim adami görmeniz lazim asiri yakisikliydi. Masmavu gözlü uzun zaten fizigi
yunan tanrisi gibi. Ama adam tam
ben girerken ciktigindan kisa bir süre göz
temasi kurmaya calistim ama adam
full gögüslerime bakiyordu ve kapimi tuttu. Kapimi tutana kadarki 10 saniyelik süre zarfinda da full gögüslerime bakti. Adam 25-30 yaslari arasinda görünüyordu.( Ben de 18 yasindayim bu arada) Ben bu adami tekrar nasil görücem ve görürsem nasil konusucam lütfen taktik verin
ben fitnessin kapisindan girerken bir adam
cikiyordu. Allahim adami görmeniz lazim asiri yakisikliydi. Masmavu gözlü uzun zaten fizigi
yunan tanrisi gibi. Ama adam tam
ben girerken ciktigindan kisa bir süre göz
temasi kurmaya calistim ama adam
full gögüslerime bakiyordu ve kapimi tuttu. Kapimi tutana kadarki 10 saniyelik süre zarfinda da full gögüslerime bakti. Adam 25-30 yaslari arasinda görünüyordu.( Ben de 18 yasindayim bu arada) Ben bu adami tekrar nasil görücem ve görürsem nasil konusucam lütfen taktik verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence yanına gidip selam vererek sohbet açabilirsin
Adama herkes yavsiyor spor salonunda zaten sansim olur mu bilmiyorum :(
salonda fırsatını bulunca sporla ilgili harekelerle ilgili soru sor yardım iste bağlantı kur
Dar giyin egilmelik domalmalik haraketler yap adamin feleği şaşsin
Sorun su ki salondaki bütün kizlar adami etkilemeye calisiyor ama adam kimseye yüz vermiyor zaten cok sasirdim benim gögüslerime baktigi zaman
Adamin zafini biliyorsun gögüslerini kulanip tavlayacaksin dekolte birsey giy
Adam gögüslerime baktigi zaman sütyen giymiyordum
Sütyen tak daha iri buyuk durur... bakani edeni cok olan adamla pek ask mesk isleri olmaz begendigin adamla 1 kerede olsa yatsan senin icin kafi icinde ukte kalmaz 😊
Ablaaa bana Almanya'dan birini bulda kaçayım şu ülkeden lutfennn
Kasli enistenle bi arami yapiyim seni evlatlik aliriz
Abla sen bana enişte yap bana sevgili sanada damat yap aynı anda zaman önemli
Adam senden baya büyükmüş yani 25 okey ama sonrası aşırı büyük geldi neyse sosyal medya kullanıyorsa ekle yakınında spor yapmaya çalış seni görmesini sağla yani hep karşısına çık illaki anlar belki yanına gelir konuşursunuz hiç mi dizi izlemedin 😂
Sorun su ki spor salonundaki bütün kizlar adamin dikkatini cekmeye calisiyor
O zaman kızlara kaptırmadan git ilk adamı sen at hep erkekler kızlara ilk adım atacak diye birşey yok
Haklisin ama adam beni begenmezse diye korkuyorum
Bilemiyorum denemekten zarar gelmez selam tanışabilir miyiz diye bir konuş bence zten tanışmak istemezse söyler
Bir dahakine popona bakarsa senden hoşlanıyor demektir direkt git ve açık açık konuş derim
Herkes adami etkilemeye calisiyor spor salonundaki bana bakar mi bilmiyoeum
Sen sus göğüslerin konuşsun...
Adam seni sadece skmek için konuşur dikkat et
Adam asiri yakisikliydi s.. de olur
kucagına otur kanka
O zaman git direkt konuş zaten işini bitirince sana yüz vermez
Aynen işini yapınca üzülürsün zaten ama almanyan olduğu için şaşırmam
@isimsizbiri16 almanyan oldugu icin sasirmam?
Yani yazım hatası olmuş Almanya olduğu için böyle şeyler sizde yatak atma ama bizde ayıp yani iyiki
@isimsizbiri16 en azindan bizde ensest yok masallah türkiyede öz baba öz kizina
Hâlâ övünüyorsun hele geçen bi alman kızı geldi sohbet ettik arkadaş olarak neler demedi bana yani bana ne dersen de ikna edemezsin kız dedi almanya çok pislik herkez hele Almanyadaki Türk olan kızlara hiç güvenilmez dedi kız dedi kendisi iyi biri cidden dedi ki Abi bana bile güvenme yani pis eğer burdan kız alma şeyi olursa sakın alma okulda sınıfta öğretmen varken bile çocuk öğretmen karısında başka bir öğrenciye benim eve gelip yatvan mı diyor dedi daha neler neler Yani Allah ım bin şükür Türkiye o seviyede değil en azından milletin içinde yapamazlar Allah ım sana binlerce şükürler olsun milletimi bir kez daha sevdim o diyince
@isimsizbiri16 Almanya cok pislik bir yerse ozaman türkiyeye geri dönsün 😂😂 her duyduguna inanma
bence yoksa ben de daha beter seyler duyuyorum türkiye hakkinda
Valla Türkiye Hakkında genelde ekonomi dışında beter şeyler az size göre Allah şükür Türkiye den gelmiş zaten kız onun bana baya tavsiye verdi bu ilk defa duymadım ama ikna edici konuştu ve haklı büyük ihtimal
Adam seni sadece s**** mek için konuşur senle
Neden öyle düsünüyorsun?
Neden büyük ihtimal sen güzelsin ve açık birisin o zaman adam sana bakar iken demi adam seni sadece yapmak için göğüslerine bakmış
Bütün salondaki kizlar full o adami etkilemeye calisiyor onlar varken bana bakar mi bilmiyorum
Demekki spor bahaneymiş
Derken?
Büyüdüğünde anlarsın
Kes bos yapma
Sakin ol sinirlenme cici kız
Alman erkeğidir onlar aşırı fena oluyorlar iş at
Kendini spor salonunun kapısına kilitle.
Direk konuş sorular falan sor işte
Ne gibi sorular? Ve adam beni tersler mi diye korkuyorum
Hareketler ile ilgili soru sor kanka gelip eller değdirir anlatır duruma göre daha çok ilerler zaten
Tamam cesaretimi toplayabilirsem yapicam bunu tesekkürler
Adam abazanın tekine benziyor kendini koru