ilk aşık olduğum zamanlar aklıma geliyor özlüyorum valla :D tekrar öyle aşık olup salakça çocukça davranmak istiyorum.
masumiyetlerimiz tükendi...
masumiyetlerimiz tükendi...
Reyiz şimdi aşık olsan kadınlar seni köpeği eder kullanır. Her şey yaşında güzel. Olurda çıtır bulursan aşık ol. Ama yaşıtınla aşk baya zor. Belki saf kalpli nesli tükenmemiş birisine denk gelirsen oluru var
knka yaşıtlarım bildiğin illetler kalas alayı olmaz baba
Erkeği banka olarak gören kadınlardan fazlasını beklememek lazım
zaten kadın genç iken masumdur kanka, parayla işi olmaz tamamen saf duygularıyla sever. ama 30 dan sonra bildiğin direk odak noktaları paran beni bir kadınla tanıştırdılar en 1 saat konuştuk 50 dakikası maddiyat ruhum daraldı hadi eyvallah dedim sonra arkamdan bu genç sevgili peşinde demiş :D:D ulan tabi genç sevgili peşinde olcam senin lahana olmuş popona talip olup gece gündüz para hesabını mı dinliycem :D:D
Cidden. Arada iyilerini görüyorum ama o yaşa kadar evde kalanlar genelde çürük oluyor. İyileri de fazla iyisini aradığı için evde kalıyor. Sizin gibi normal erkeklere yine bakmıyorlar. En azından böyle bir karın olabilirdi. Ondan salla abi. İyi yanından bakmak lazım
knka ben gerçekten haddinden fazla şahit oldum keşke olmasaydım en azından bukadar şeytan olduklarını bilmemiş olurdum.
kadın 30 yaşında ben yaşımı göstermiyorum diye takılıyor hep gündeminde bu konu ama bildiğin teyze yani :D 20 küsür yaşında manita arıyor ama dillendiremiyor kendi yaşıtlarını beğenmiyor kendisini çok fazla güzel olduğunu düşünüyor 30 yaşında yaşını hiç göstermeyen bir erkeğe bile sen yaşını gösteriyorsun olmaz diyor.:D bu tarz ruh hastalarıda çok böyl böyle evde iyice kalıyorlar artık öyle takıntılı hale geliyorlar ki knka herşeyi karşı taraftan bekliyorlar ve zaten evlenemiyorlar yaş iyice ilerledikten sonra hepten evde kalma korkusu çöküyor ben çok fazla gördüm bunlardan, en sonunda apar topar kör topal bir kamyoncu tipiyle evleniyorlar
Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim ergenliğimde de gençliğimde de hiç kız arkadaşım olmadı aşk hayatım olmadı o heyecanı o mutluluğu o duyguyu hiç yaşayamadım içimde kaldı
Mazoşist 😅
masumdu bee istiyorum :D
umarım yaşatacak bir manyak çıkar :D
yok be nerde hani lksdjflksjdflskjdf
Cevap
0Cevap
Değil.
neden değilmiş teyzem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?