Bazı insanlar sevgilim olsun vs ister ya benim hiç sevgilim olmadı öyle de bir niyetim yok. Flörtüm de olmadı 26 yaşımdayım normal mi bu? Saçma yani neden birisine ihtiyacım olsun anlamıyprum insanları
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevilmeden, sevilmeyi bilmeden sevgisiz bu hayat yıpratacak seni. Her hayat sonunda felaket bir yalnızlığa ilerler. Sen başından başlayarak yalnızlığı sürdürürüyorsun geçmiş için bir seyleri değiştirme arzun, pişmanlığının en büyük düzeltici düşü olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHalbuki sevgilisi olan arkadaşlarım arasında en mutlu benim. İnsan bağımlısı olmuş bir kısmı. Sevgilisi yokken depresyonu yaşıyor resmen. Ben mutluyum çevrem geniş, arkadaşlarım çok
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 29 oldum ve benimde olmadı, aşktan beni uzaklaştıran o kızın sebebiyle... Net bir arayışım var diyemem; ne var ki bir yerde karşıma çıkacağını biliyorum belki Türkiyede belki de yurtdışında ve ciddi bir birliktelik sonrası evlilikle taçlandırılabilir belki de hiç olmaz kimbilir
00 Yorumla
Olabilir. Yalnızlığı seviyorsun muhtemelen. Bende o fikirdeyim. Sahte bir kalabalıktansa, gerçek bir yalnızlığı tercih ettim ben hep. Muhtemelen sizde bu fikirde siniz.
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç için değil zaten sevmek sevilmek, birlikte daha çok eğlenebilmek, mutlu olmak, her şeyini paylaşmak ve SEKS için hayatımızda biri olur. Bu yaşa kadar hiç olmadıysa büyük sorunların var demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo sorunlarım yok ki gayet mutluyum çevrem de kalabalık. Esas birisine bağlı olunca bence sorun :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
48Cevap
+1 yılNormal tabi tercihin senin. Henüz gençsin ama evlenmek istiyorsan tabii tanış biriyleriyle konuş bir olmazsa bitirirsin zaten. Çünkü annelik güzel şey genç anne olmak da öyle. Yaşın geçince üzülebilirsin belki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn guzeli vallahi yalnizlik en iyisi evlilik dusunmuyorsan kimseyle kafani agritmaa
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış bir kalpte olacağına yanlız kalmak en güzel tercihtir. 💫
10 Yorumla Daha önce yaşamadığın bir duygu olduğu için cazip gelmemesi normal ama olmuş olsaydı düşüncen farklı olurdu. Bence bu kadar da nötr olma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam bundan oldğunu
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBirine ihtiyaçtan değil sevme duygusu bu hicmi hissetmez insan
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo p biraz kendini keşefedememekle alakalı. Kişi kendisi doldurabilmeli
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim de olmadı dışardan insanlar bunu çok gerekli görüyorlar falan ama bence hayat onlarsız da güzel zaten ciddi düşünmediğim birisiyle konuşmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil abimde 36. yaşında hiç sevgilisi olmadı şimdi kimseye karşı sevgi beslemiyor. Bir saatten sonra gerek duymuyorsun hissizleşiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynıyım ve umutsuzum da olmaz bu saatten sonra
Zaten önümüzdeki 6ay maskeyleyiz hepten kısmet kapandı11 Yorumla
Soran+1 yılYaşın kaç
Nasil mutluysan oyle yasa.. herkes veripte mutlu olmuyor.. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin olsaydıı gerçekten sevmeyen içine sinmeyen bir erkek olacaktı dimi? Ben de 26'yım senle aynıyım. Gerçek aşk gelseydi eminim hissederdik ikimiz de bu durumda olmazdık. Bence yanlış yapmadık. Benim flört tarzı denemelerim oldu ama gerçekten değer vermiyorlar. Sevgili olup karşılıklı yoğun masum duygular yaşayan çiftler azınlık diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTabiki sizin tercihiniz. Zira biri olsun diye yola çıkılmaz. Zaten bulunca böyle demezsiniz :)
00 YorumlaNormal herkes sevgiliye ihtiyac duyacak diye bir sey yok.
00 YorumlaEe normal yani ben de 44 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı, ben de istemiyorum :D :D
00 Yorumla
+1 yılSen şimdi varya acayip azgınsındır. Pıttık şıkır şıkırdır sende 😃
00 YorumlaGüvencek insan kalmadı ki bence olmaması gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAseksüelsin muhtemelen arştır netten anlamını bilmiyorsan
016 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılAşk veya hoşlantı olmamış kimseye karşı anladığım kadarıyla?
Soran+1 yılOna aromantik denir araştır ;)
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde dallara ayrılıyor genel adından bahsediyoruz aseksüeli bilmeyen insanlara arkmantik misn die sorma gereği duymadık 😄
Soran+1 yılHayır canım bir insan aseksüel olup aromantik olmayabilir ama aromantik olup aseksüel olmayabilir de. 2si farklı şeyler. Romantik kısmı yok cinsel kısım var. Bir de çok bilmiş gibi konuşuyorsun...
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak istiyorsun ama aşık olamıyorsun yani 😄 iyi üzülme jigololar senin için var 😄
Soran+1 yılArkadaşlarımla oluyordum eskiden ama artık erkeklere ihtiyaç duymuyorum oyuncaklar daha zevkli
Cevap sahibi+1 yılİş gittikçe daha da garipleşiyor 😄😄
Soran+1 yılSenin yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılNapacan bir tur da bende mi deneyecen 😄 ben hemcinslerime ilgi duymuyorum 😄
Soran+1 yılAhaha ondan değil ya ilginç geldiği için merak ettin 😂😂
Soran+1 yılEttimm*
Cevap sahibi+1 yıl28im ama bende pek sevgili olarak takılmam. Hoşuma giderse karşımdaki sadece flört. Cinselliği evlenince 😄😄😄
Soran+1 yılBenim çoğu arkadaşım da senin gibi :D
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi kızlar da kalmış demek 😄 üniversite ortamındaki kızları gördükçe kendimi onlar yüzünden acaba ben çok eski nesile göre mi yaşıyorum die düşünüyordum arada 😄
Soran+1 yılYok yok ya bazıları abartıyor gerçekten. Bakir erkek de yok diyorlar ama baya var o da. Sadece pek dillendirmiyorlar bu durumu hatta bakir olup ortamda geri kalmamam için ya da eksik hissetmemek için bunu gizleyen bile tanıyorum :D
+1 yılİhtiyaç değilde hisler sevgi dostluk falan bunları yaşayınca o insan senin bir parçan gibi olur. Sen o insana hiç şans vermezsen nasıl öğreneceksin sevgiyi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ki birilerine. şams vermeyi ama saçma geldi yok yani içimde yok böyle şeyler birisine ait olma, bağlanma, bişi hissetme vs
- +1 yıl
Olabilir seninde yapın böyledir ama senin gibi bir kız görmüştüm daha önce bir kaç ay geçmeden bir baktım başka biri için başkasını kırar hale gelmiş hayat bu belli olmaz
Soran+1 yılYaşı 15 falandı herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki aklın sadece parada milyoner biri lazım sana
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılHerseyın bır nedenı var bu degilse baska bırseydır
Soran+1 yılNeden: ihtiyaç duymamam
Cevap sahibi+1 yılbence yap sevgili sonra pişman olursun yalnız kaldım diye ama senin tercihin ben karışamam sadece tavsiyemi verdim
+1 yılKesinlikle
Bende allah korkusu inancı aşkı olanı aradım
Sonrasında birbirimizi allah için severiz diye
Baktım yok aramıyorum 😂16 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı bir yaklaşım. Kendini serbest bırak bence gerisi gelir.
Soran+1 yıl@Erronblack41 serbestim zaten
- +1 yıl
Ben sana yazmadım ki bu yorumu @Ölmekİçin Yaşa adlı kullanıcıy yazdım. Ben sana cevabımı yukarıda yazdım zaten.
Soran+1 yıl@Erronblack41 pardon
- +1 yıl
Problem yok.
- +1 yıl
@Erronblack41 teşekkür ederim abi 😊
+1 yılBenim ilkokulda sevgilim vardı gizli gizli öperdim hatta.. Sanırım biraz irade. Ama illaki o duyguları yaşamak için bile denenebilirdi normalde küçük yaşta değilsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma buluyosan bunu niye soruyosun. Madem değil sorma gereksinimi de hissetmiceksin. Ayrıca evet normal hepimiz sevgili yapıp evlenecek değiliz. Bn 26 yaşında evlenip anne olmayı seçtim sende rahibe olmayı. Tercih meselesi
08 Yorumla
Soran+1 yılRahime ne alaka? Sanane lan istediğimi sorarım kimler benim gibi düşünüyor ne kadarı farklı düşünüyor merak edemez misim seni ne ilgilendirir benim sorum :D
Soran+1 yılRahibe&
Cevap sahibi+1 yılOrtaya karışık bn hariç demediğin için bnide ilgilendirir. Lanlı lunlu konuşarak neden yanlız kaldıgın belli oldu. Biz sizin gibilere rahibe diyoruz. 😄 Bu yorumu yapmadan önce tercih zannediyordum şimdi farkettim özgüven eksikliği sennki sadece eziklik. 😄
Soran+1 yılYalnız teklif eden oldu ben reddettim hemde çok fazla eden oldu. Ayrıca bakire de değilim sevgilim olmadı sadece. Şimdi cinsel olarak da erkeğe ihtiyaç duymuyorum. Espiriden de anlamıyorsun lanlı konuştuğum için sevgilim olmamışmış :D
Cevap sahibi+1 yılÇen dadlımı oduun espri yapınca. Bal olaymışsınnn 😄 eminim eden olmuştur. Burası cinsel açlığın ülkesi. f*ck bady tercihindi önceden hmm. Sevgili zaten bir ihtiyaç değildir. Sevgilidir işte sevdiğin için onlasındır. Aman naparsan yap bnane. Bu arada rahibelerin büyük çocgunluğuda bakire değil 😄😄
Soran+1 yılAhaha doğru tamam o zaman rahibeyim kabul 😂😂 fuckbuddy tercih değil de biraz zorunluluk gibi sevemiyorum karşımdakini çünkü ama sonunda bir şeyler hissedyorlar ilerisini istyorlar aramız bozuluyor soğuttular beni :D oyuncaklarla daha çok zevk alıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHıh şöyle ışıga doğru. doğru yola gel beybisu 😄 ay hasbam zannedersin Beyonce 😄 insan kendini mikermi saçmalama Ayten ya 😄
Soran+1 yılNe diyorsun ya :S
Kendi kendini hamile bırakırsın ilerde teknoloji gelişti birine ihtiyacın yok aynen
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinirim ama anne olmayı düşünsem slerm bankası vs vs var zaten. Ama istemiyorum
Soran+1 yılGeçmeyen çok insan tanıyorum inan ki
+1 yılSana kadın demem demekki cücük kalkmıyor normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yıl"Asexual" olabilirsin belki, normal gibi geliyor bana 🤸
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
O zaman doğru insanı bulamamışsındır :///
Insanin kendine yetebilmesi güzel
10 YorumlaNormal tabikide
bu senin tercihin
hatta ölene kadar bile
normal00 Yorumla
+1 yılteklif eden oldu mu peki
13 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama sevemedim ya
- +1 yıl
boşver ya kendine yetebilmen ne güzel
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKendi tercihin bir sey diyemem.
20 Yorumla
+1 yılOkulun işin çevren nedir peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenm
- +1 yıl
Peki yüzün vücudun giyimin nasıl?
Hayatinda bir erkek istiyor musun
İstiyorsan ne olarak?
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılHormon meselesi olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılHormon ne alaka? Vibratör vs bir sürü şey var. İnsan kendi kendini tatmin edebilir ki zaten edemiyorsa sorun bence neden birisine ihyacı ya da bağlılığı plsum bir insanın ben bunu anlamıyorum
- +1 yıl
Hem soruyorsun hem kızıyorsun bence sen erken menopoza girmişsin
Soran+1 yılKızdığımı nerden çıkardın
Aman başına belamı alıcan tek tabanca takıl işte
10 Yorumla
+1 yılGünaha girme olup noolcak vakit ziyanı
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Gunahin kendisi benim yarimmm
+1 yılEn iyisi dertsiz başına dert alma.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden dert olsun
+1 yılOlmayabilir gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aseksüel olabilir misin
00 YorumlaKişisel bir tercih bence
00 Yorumlaİhtiyaç gibi bakıyorsan olmasın zaten
00 YorumlaNormal ama zamanı gelince istersin mutlaka.
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın bacım valla akıllı kızmışsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal aslında yaradılış gereği karşı cins var.
00 Yorumla İhtiyacın olup olmadığını anlamak zor değil🙂👍
00 Yorumlasana çok katılıyorum bence gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılAcayip normal kafa dinlemek varken ne uqraşıcan
10 YorumlaKolay kolay ıslanır mısn
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılGayet normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Benimde olmadı takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmamasını takmıyorum zaten istememem normal mi onu düşünüyorum
+1 yılİhtiyaçdan öte zevk almak bu
00 YorumlaBen de senin gibiyim Ama sen gencsin gec degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. lezbiyeen misin?
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 Yorumla
+1 yılHayat tek baçına çekilmez biri lazım yanınA
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Yani
00 YorumlaGel deneyelim istersen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 🤷🏼♀️
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil bana mesaj at 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumlanormal degıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil
Soran+1 yılÇevrem çok geniş, çok yakın erkek arkadaşlarım da var ama çok insan tanıyınca özel diyebileceğin birisi kalmıyor. Çünkü ondaki özellikler bir bakasında da olabiliyor. Herkes özel ama aynı zamamda benzer de. O yüzden kimse diğerlerinden çok farklı ya da özel değil benim için
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt